HELP Warning: Cannot modify header information

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »
Fabian Doddema

Fabian Doddema

27/03/2013 10:44:48
Quote Anchor link
Help AUB.

Ik heb een website gemaakt voor mijn school project die het eerst gewoon goed deed maar nu dus niet meer.
Als men een bestelling wil doen krijg je de volgende foutmelding:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/century/domains/centurydeals.nl/public_html/order.php:1) in /home/century/domains/centurydeals.nl/public_html/order.php on line 58

Ik heb de website ook offline en op een andere online locatie laten testen en daar werkt het wel gewoon. Hoe kan dit :O

Toevoeging op 27/03/2013 10:48:20:

php Code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php require_once('Connections/con_centurydeals.php'); ?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
<?php if (!function_exists("GetSQLValueString")) {
function
GetSQLValueString($theValue, $theType, $theDefinedValue = "", $theNotDefinedValue = "")
{

  if (PHP_VERSION < 6) {
    $theValue = get_magic_quotes_gpc() ? stripslashes($theValue) : $theValue;
  }


  $theValue = function_exists("mysql_real_escape_string") ? mysql_real_escape_string($theValue) : mysql_escape_string($theValue);

  switch ($theType) {
    case
"text":
      $theValue = ($theValue != "") ? "'" . $theValue . "'" : "NULL";
      break;    
    case
"long":
    case
"int":
      $theValue = ($theValue != "") ? intval($theValue) : "NULL";
      break;
    case
"double":
      $theValue = ($theValue != "") ? doubleval($theValue) : "NULL";
      break;
    case
"date":
      $theValue = ($theValue != "") ? "'" . $theValue . "'" : "NULL";
      break;
    case
"defined":
      $theValue = ($theValue != "") ? $theDefinedValue : $theNotDefinedValue;
      break;
  }

  return $theValue;
}
}


$editFormAction = $_SERVER['PHP_SELF'];
if (isset($_SERVER['QUERY_STRING'])) {
  $editFormAction .= "?" . htmlentities($_SERVER['QUERY_STRING']);
}


if ((isset($_POST["MM_insert"])) && ($_POST["MM_insert"] == "form1")) {
  $insertSQL = sprintf("INSERT INTO gegevens (voornaam, achternaam, adres, postcode, woonplaats, telefoon, email, aantal) VALUES (%s, %s, %s, %s, %s, %s, %s, %s)",
                       GetSQLValueString($_POST['voornaam'], "text"),
                       GetSQLValueString($_POST['achternaam'], "text"),
                       GetSQLValueString($_POST['adres'], "text"),
                       GetSQLValueString($_POST['postcode'], "text"),
                       GetSQLValueString($_POST['woonplaats'], "text"),
                       GetSQLValueString($_POST['telefoon'], "text"),
                       GetSQLValueString($_POST['email'], "text"),
                       GetSQLValueString($_POST['aantal'], "text"));

  mysql_select_db($database_con_centurydeals, $con_centurydeals);
  $Result1 = mysql_query($insertSQL, $con_centurydeals) or die(mysql_error());

  $insertGoTo = "bedankt.php";
  if (isset($_SERVER['QUERY_STRING'])) {
    $insertGoTo .= (strpos($insertGoTo, '?')) ? "&" : "?";
    $insertGoTo .= $_SERVER['QUERY_STRING'];
  }

  header(sprintf("Location: %s",$insertGoTo));
}

?>
Gewijzigd op 27/03/2013 10:56:09 door Fabian Doddema
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 12:34:35
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/03/2013 10:49:34
Quote Anchor link
Ik gok een witregel op lijn 1 van order.php.
 
Fabian Doddema

Fabian Doddema

27/03/2013 10:56:31
Quote Anchor link
Ik heb het nu aangepast zoals hierboven te zien is maar helpt nog niks
 
Bernhard Flokstra

Bernhard Flokstra

27/03/2013 11:03:56
Quote Anchor link
Ergens moet er HTML worden geechoed voor de header() functie. In order.php zelf of in een bestand dat word geinclude of required.
 
Fabian Doddema

Fabian Doddema

27/03/2013 11:30:31
Quote Anchor link
dit is de HTML die er onder staat:

<!DOCTYPE html PUBLIC >
<html xml:lang="en" >
<head>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8" />
<meta name="author" content="Century Deals" />
<meta name="keywords" content="Century Deals" />
<meta name="description" content="Century Deals" />
<meta name="robots" content="all" />

<title>Century Deals | Bestellen</title>
<meta name="keywords" content="Veilig, Verkeer, Staysharp, Centurydeals, century, deals, slaapalarm" />
<style type="text/css" media="all">
@import "global.css";
</style>

</head>

<body>
<div id="wrapper">
<div id="header">
<center>
<img src="img/centurydealio.jpg" width="524" height="100" alt="centurydeals" /></center>
</div>
<div id="navi">
<ul>
<li><a href="index.html">Homepage</a></li>
<li><a href="nieuws.html">Nieuws</a></li>
<li><a href="staysharp.html">Stay Sharp</a></li>
<li><a href="order.php">Bestellen</a></li>
<li><a href="overons.html">Wie zijn wij</a></li>
<li><a href="offerte.php">Offerte aanvragen</a></li>
<li><a href="contact.html">Klantenservice</a></li>

</ul>
</div>
<div id="subnavi">
<ul>
<li class="active"><a href="#"></a></li>
<li><a href="#"></a></li>
<li><a href="#"></a></li>
<li><a href="#"></a></li>
</ul>
</div>
<div id="main">
<div class="ic"></div>
<div id="content">
<h2> Welkom in onze shop</h2>
<p> Op dit moment richten wij ons volledig op de StaySharp. De StaySharp is een klein electronisch apparaat wat u achter uw oor kunt plaatsen. Wanneer u nu dreigt in een slaap houding te vallen zal het apparaat een een piep geven waardoor het praktisch onmogelijk is om achter het stuur in slaap te vallen. Wilt u ook graag veilig achter het stuur tijdens een zakenreis, vakantie of gewoon een lange dag op pad? Dan is de SaySharp het product voor u!</p>
<p>Wij bieden de Staysharp nu aan voor slechts <strong>€5.00 </strong>, exclusief verzendkosten! Dit is natuurljik geen geld voor een product dat u en anderen op de weg veiliger maakt! </p>
<p>Bestel hem dus nu!</p>
<p>Voor meer informatie over de StaySharp kun u <a href="staysharp.html">HIER</a> kijken</p>
<p>&nbsp;</p>
<script type="text/javascript">



var ultimateshow=new Array()

ultimateshow[0]=['img/staysharp.jpg', ]
ultimateshow[1]=['img/staysharp 2.jpg',]
ultimateshow[2]=['img/staysharp 3.jpg',]

var slidewidth="300px"
var slideheight="261px"
var slidecycles="continous"
var randomorder="no"
var preloadimages="yes"
var slidebgcolor='white'

var slidedelay=3000

var ie=document.all
var dom=document.getElementById
var curcycle=0

if (preloadimages=="yes"){
for (i=0;i<ultimateshow.length;i++){
var cacheimage=new Image()
cacheimage.src=ultimateshow[0]
}
}

var currentslide=0

function randomize(targetarray){
ultimateshowCopy=new Array()
var the_one
var z=0
while (z<targetarray.length){
the_one=Math.floor(Math.random()*targetarray.length)
if (targetarray[the_one]!="_selected!"){
ultimateshowCopy[z]=targetarray[the_one]
targetarray[the_one]="_selected!"
z++
}
}
}

if (randomorder=="yes")
randomize(ultimateshow)
else
ultimateshowCopy=ultimateshow

function rotateimages(){
curcycle=(currentslide==0)? curcycle+1 : curcycle
ultcontainer='<center>'
if (ultimateshowCopy[currentslide][1]!="")
ultcontainer+='<a href="'+ultimateshowCopy[currentslide][1]+'" target="'+ultimateshowCopy[currentslide][2]+'">'
ultcontainer+='<img src="'+ultimateshowCopy[currentslide][0]+'" border="0">'
if (ultimateshowCopy[currentslide][1]!="")
ultcontainer+='</a>'
ultcontainer+='</center>'
if (ie||dom)
crossrotateobj.innerHTML=ultcontainer
if (currentslide==ultimateshow.length-1) currentslide=0
else currentslide++
if (curcycle==parseInt(slidecycles) && currentslide==0)
return
setTimeout("rotateimages()",slidedelay)
}

if (ie||dom)
document.write('<div id="slidedom" style="width:'+slidewidth+';height:'+slideheight+'; background-color:'+slidebgcolor+'"></div>')

function start_slider(){
crossrotateobj=dom? document.getElementById("slidedom") : document.all.slidedom
rotateimages()
}

if (ie||dom)
window.onload=start_slider

</script>



<form id="form1" name="form1" method="POST" action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $editFormAction; ?>
">
<p>&nbsp;</p>
<p>Voornaam:<br />
<label for="voornaam"></label>
<input type="text" name="voornaam" id="voornaam" />
</p>
<p>Achternaam:
<br />
<input type="text" name="achternaam" id="achternaam" />
</p>
<p>Adres:
<br />
<input type="text" name="adres" id="adres" />
</p>
<p>Postcode:
<br />
<input type="text" name="postcode" id="postcode" />
</p>
<p>Woonplaats:
<br />
<input type="text" name="woonplaats" id="woonplaats" />
</p>
<p>Telefoon: <br />
<input type="text" name="telefoon" id="telefoon" />
</p>
<p>E-mail:
<br />
<input type="text" name="email" id="email" />
</p>
<p>Aantal:
<br />
<input type="text" name="aantal" id="aantal" />
</p>
<p>Gaat u akkoord met de <a href="voorwaarden.html">voorwaarden</a></p>
<p> <span id="sprycheckbox1">
<input type="checkbox" name="checkbox1" id="checkbox1" />
<label for="checkbox1">Akkoord</label>
<span class="checkboxRequiredMsg">U moet akkoord gaan met de voorwaarden.</span></span></p>
<p>
<input type="submit" name="button" id="button" value="Submit" />
</p>
<input type="hidden" name="MM_insert" value="form1" />
</form>
</form>
</form>

</p>

</div>
<div id="news">
<h1>Nieuws</h1>
<div class="item">
<p><small>03.02.2013</small><br/>
<b>Century Deals op tv!</b><br>
Binnenkort zijn we op TV te bewonderen.. <a href="nieuws.html">&raquo; Lees meer..</a></p>
</div>
<div class="item">
<p><small>29.01.2013</small><br/>
<b>Opendag Campus Winschoten</b><br>
Century Deals was aanwezig op de opendag van..<br/><a href="nieuws.html">&raquo; Lees meer..</a></p>
</div>
<div class="item">
<p><small>29.11.2012</small><br/>
<b>Lancering nieuwe website</b><br>
De nieuwe website is gelanceerd!<br/> <a href="nieuws.html">&raquo; Lees meer..</a></p>
</div>


</div>
</div>
<div id="footer">
<p>© Copyright 2012 Century Deals | Alle rechten voorbehouden | Design by <a href="www.centurydeals.tk" target="_blank">Century Deals</a></p>

</div>
<div class="cleaner"></div>
</div>
</body>
</html>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/03/2013 12:44:39
Quote Anchor link
Is het gewoon niet de B-O-M, de Byte-Order-Mark die roet in het eten gooit?
 
Fabian Doddema

Fabian Doddema

27/03/2013 13:05:31
Quote Anchor link
Ik zou niet weten wat dat is :O
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

27/03/2013 13:43:39
Quote Anchor link
Google eens ;-)

De foutmelding die je krijgt is er 1 die erg regelmatig verschijnt.
Oorzaak: voor (in dit geval regel 58) is er output.
Dat kan een spatie, witregel, B-O-M, HTML-code, .... zijn.

Je zult zelf je code moeten controleren/nalopen.
 
Fabian Doddema

Fabian Doddema

27/03/2013 15:40:39
Quote Anchor link
Yeah eindelijk na lang zoeken toch de oplossing gevonden!!
Het was inderdaad BOM -.-

Bedankt voor de hulp!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.