hernoemen foto

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »
Danny A-noniem

Danny A-noniem

18/07/2012 19:45:04
Quote Anchor link
hallo
via dit script laat ik foto's uploaden.
echter nu zou ik graag zien dat die de foto hernoemt.
bv ik doe foto1.jpg uploaden.
Wanneer die geupload word zou ik graag de naam veranderen in een andere naam uit een variable.
in dit geval moet die dus het variable krijgen van bv het $gsmnummer
dus krijgt de foto1.jpg een nieuwe naam nml 0612345678.jpg
maar hoe?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
$locatie="generated/"; //of een andere map, vergeet niet de w-rechten
$toegestaan = "jpg, JPG, jpeg"; // extensies die toegestaan zijn
$max_size = 50000; //maximale grootte van het bestand in bytes

//stop met veranderen

set_time_limit(0);

if(isset($_POST['upload']))
{
    if(is_uploaded_file($_FILES['bestand']['tmp_name']))
    {
        $extensie_bestand = pathinfo($_FILES['bestand']['name']);
        $extensie_bestand = $extensie_bestand[extension];

        $extensies_toegestaan = explode(", ", $toegestaan);

        for($i = 0; $i < count($extensies_toegestaan); $i++)
        {
            if($extensies_toegestaan[$i] == "$extensie_bestand")
            {
                $ok = 1;
            }
        }

        if($ok == 1)
        {
            if($_FILES['bestand']['size']>$max_size)
            {
                echo "Het bestand is te groot, de maximale grootte is: <b>$max_size</b>";
                exit;
            }

            if(!move_uploaded_file($_FILES['bestand']['tmp_name'],
         $locatie.$_FILES['bestand']['name']))
  //       $locatie.$_FILES[$telnr]['name']))
            {
                echo "het bestand kan niet worden verplaatst";
                exit;
            }
            
            
            echo "<center><img width=300 src=".$locatie."".$_FILES['bestand']['name'];
        }
        else
        {
            echo "Verkeerde extentie, de toegestane extensies zijn: <b>$toegestaan</b>" ;
        }
    }
    else
    {
        echo "Het uploaden is mislukt";
    }

}

?>

 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 05:31:58
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/07/2012 19:57:05
Quote Anchor link
if(!move_uploaded_file($_FILES['bestand']['tmp_name'],
$locatie.$_FILES['bestand']['name']))
Tweede parameter...

Een paar tips (die al eerder gegeven zijn, dus doe er eens wat mee)
- Gebruik goede foutafhandeling, en daar valt exit() niet onder.
- <center> is verouderd
- if(isset($_POST['upload'])) is niet de juiste manier, gebruik $_SERVER['REQUEST_METHOD']=="POST"
- Controleer op mimetyps i.c.m. de extentie...
 
Roel -

Roel -

18/07/2012 20:09:56
Quote Anchor link
- Aar - op 18/07/2012 19:57:05:
if(!move_uploaded_file($_FILES['bestand']['tmp_name'],
$locatie.$_FILES['bestand']['name']))
Tweede parameter...

Een paar tips (die al eerder gegeven zijn, dus doe er eens wat mee)
- Gebruik goede foutafhandeling, en daar valt exit() niet onder.
- <center> is verouderd
- if(isset($_POST['upload'])) is niet de juiste manier, gebruik $_SERVER['REQUEST_METHOD']=="POST"
- Controleer op mimetyps i.c.m. de extentie...



En zelfs het controleren om mimetype icm de extensie is onveilig.
Gebruik voor het uploaden van images gewoon imagecopyresampled.
 
Danny A-noniem

Danny A-noniem

18/07/2012 20:14:34
Quote Anchor link
hallo aar.
foutafhandeling staat aan, dit is slechts een gedeelte uit een scriptje.
Use of undefined constant extension - assumed 'extension' in /home/vhosts/xxxxxxx/httpdocs/carosell/page3.php on line 47
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
lijn 47=  $extensie_bestand = $extensie_bestand[extension];

overige fouten:
Notice: Undefined index: $emailadres in /home/vhosts/xxxxxxxx/httpdocs/carosell/page3.php on line 69

Warning: move_uploaded_file(generated/) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: Is a directory in /home/vhosts/xxxxxxx/httpdocs/carosell/page3.php on line 69

Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move '/tmp/phpW0zZnh' to 'generated/' in /home/vhosts/xxxxx/httpdocs/carosell/page3.php on line 69
het bestand kan niet worden verplaatst
lijn 67-69=
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
  if(!move_uploaded_file($_FILES['bestand']['tmp_name'],
        // $locatie.$_FILES['bestand']['name']))
        //$locatie.$_FILES['$emailadres']['name']))

 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/07/2012 20:46:43
Quote Anchor link
Quote:
foutafhandeling staat aan, dit is slechts een gedeelte uit een scriptje.

Dat zeg ik ook niet, het gaat om de foutafhandeling die jij toepast. exit; is niet netjes. Kijk eens logisch naar het script, je moet wel een bestand opgegeven hoe je upload moet gaan heten, en niet alleen een path opegeven.
Gewijzigd op 18/07/2012 20:47:51 door - Ariën -
 
Danny A-noniem

Danny A-noniem

18/07/2012 21:01:12
Quote Anchor link
euhh, is dat niet de vraag die ik stel dan?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/07/2012 21:10:06
Quote Anchor link
Nee, maar wel handig om ernaar te kijken, want waarom moet je hele script in vredesnaam stoppen als er een fout is?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.