het staat goed maar werkt niet???

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 volgende »

Robin .

robin .

28/08/2008 15:18:00
Quote Anchor link
Hallo,
Ik heb het goed staan maar hij link niet naar die map hoe?
Bestand class.xdbSmarty.php

    En dit geeft die aan.
    Warning: main(./../smarty/smarty.class.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home/www/tktribal.100webspace.net/include/class.xdbSmarty.php on line 24

    Fatal error: main() [function.require]: Failed opening required './../smarty/smarty.class.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/www/tktribal.100webspace.net/include/class.xdbSmarty.php on line 24
     
    PHP hulp

    PHP hulp

    24/04/2024 07:21:29
     
    Douwe

    Douwe

    28/08/2008 15:19:00
    Quote Anchor link
    Je bestand staat niet op die plek.
     
    Robin .

    robin .

    28/08/2008 15:19:00
    Quote Anchor link
    Wat moet ik anders zetten dan?
     
    Douwe

    Douwe

    28/08/2008 15:20:00
    Quote Anchor link
    Je moet je constante OBST_SMARTYDIR aanpassen naar wat het moet zijn. (Niet './../smarty/' dus.)
     
    Robin .

    robin .

    28/08/2008 15:21:00
    Quote Anchor link
    Ja hoe dan ik heb alles al geprobeert maar lukt niet.
     
    Eddy E

    Eddy E

    28/08/2008 15:22:00
    Quote Anchor link
    Code (php)
    PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
    1
    <?php  require(OBST_SMARTYDIR.'/Smarty.class.php'); ?>


    Wordt (kies er eentje uit die werkt:)
    Code (php)
    PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    <?php
    require(OBST_SMARTYDIR.'./Smarty.class.php');
    require(OBST_SMARTYDIR.'../Smarty.class.php');
    require(OBST_SMARTYDIR.'../../Smarty.class.php');
    require(OBST_SMARTYDIR.'../../../Smarty.class.php');
    require(OBST_SMARTYDIR.'../include/Smarty.class.php');
    require(OBST_SMARTYDIR.'include/Smarty.class.php');
    require(OBST_SMARTYDIR.'../include/Smarty.class.php');
    ?>


    Helaas heb je het voor ons onmogelijk gemaakt om hier achter te komen. Op tktribal.100webspace.net/include/class.xdbSmarty.php krijgen we een blokkade...
    Geef de directe paden eens op van die Smarty.class.php?
     
    Douwe

    Douwe

    28/08/2008 15:22:00
    Quote Anchor link
    @TS;
    Weet ik niet, jij bent degene die jouw file-structuur weet...?
    Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Douwe
     
    Robin .

    robin .

    28/08/2008 15:25:00
    Quote Anchor link
    Ik zal wat proberen.

    dit is de fout

    http://tktribal.100webspace.net/index.php
     
    Douwe

    Douwe

    28/08/2008 15:27:00
    Quote Anchor link
    De map hoort niet 'smarty.' te zijn, maar gewoon 'smarty'. Dat zie ik in ieder geval als ik naar je site ga.
     
    Robin .

    robin .

    28/08/2008 15:28:00
    Quote Anchor link
    ok
     
    Robin .

    robin .

    28/08/2008 15:29:00
    Quote Anchor link
    Waar moet dat veranderd worden?
     
    Robin .

    robin .

    28/08/2008 15:34:00
    Quote Anchor link


      Alle maal werken niet :(
       
      Douwe

      Douwe

      28/08/2008 15:34:00
      Quote Anchor link
      Waar de OBST_SMARTYDIR-constante wordt gedefine()d.

      En bumpen mag niet.
       
      Robin .

      robin .

      28/08/2008 15:35:00
      Quote Anchor link
      Wat bedoel je daar mee.
      Kan je niet gewoon dat ff goed zetten voor me?
       
      Douwe

      Douwe

      28/08/2008 15:37:00
      Quote Anchor link
      Ik heb jou code toch niet, hoe kan ik het dan goed zetten? En dit is PHPhulp, geen PHPafhaalchinees. Je moet dus zelf ook je inzet tonen om onze inzet te krijgen.
       
      Robin .

      robin .

      28/08/2008 15:38:00
      Quote Anchor link
      Wat heb je dan nodig?
      Dat je me verder kan helpen?
       
      Douwe

      Douwe

      28/08/2008 15:40:00
      Quote Anchor link
      Uhm, de code waarin je de OBST_SMARTYDIR-constante define()d.
       
      Robin .

      robin .

      28/08/2008 15:42:00
      Quote Anchor link
      En welke file is dat?
       
      --

      --

      28/08/2008 15:55:00
      Quote Anchor link
      Je kan toch wel zelf de verwijzing aanpassen, net als hier? En ik weet niet welke file dat is aangezien het jouw code is en niet de mijne, dus moet je zelf zoeken.
      Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door --
       
      Douwe

      Douwe

      28/08/2008 15:55:00
      Quote Anchor link
      Sorry, maar jij bent degene met deze bestanden op je server, hoe moet ik nu weten welk bestand?
       
      Robin .

      robin .

      28/08/2008 16:03:00
      Quote Anchor link
      Ja maar ik weet niet welke het is.
       

      Pagina: 1 2 volgende »



      Overzicht Reageren

       
       

      Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.