Het zetten van een variabele van buitenaf

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

29/04/2004 16:03:00
Quote Anchor link
Stel ik heb het volgende fragment uit main.php:
if ($_GET[id] == "general") {
$var = .....;
}

Nu wil ik dit fragment van buitenaf aanroepen maar dan meteen de variabele $var een waarde geven. Is dat mogelijk met de aanroep http://www.blabla.nl/main.php?id=general en dan nog iets van een toevoeging #var = "aaaa" of zoiets.
Of als dit niet kan, is er niet een andere manier waarmee een variabele gezet kan worden van buitenaf
Alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 05:52:52
 
Rick

Rick

29/04/2004 16:40:00
Quote Anchor link
main.php?id=general&var=aaaa

bedoel je dat?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.