hide btn werkt niet.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »
Marco Hendriks

Marco Hendriks

01/05/2013 16:23:29
Quote Anchor link
Ik zit hier al een tijdje mee te stoeien ik heb een aantal divs in een loop staan die geopend worden na dat je er op klik.
Dan verdwijnt de ene en komt er een nieuwe in de plaats dit werk perfect, nu wil ik ze ook weer allemaal resetten dit gaat perfect als ik ze allemaal tegelijk reset. Maar wil ik ze net zo als bij het openen een voor een doen met this.find werkt dit niet. Wat doe ik verkeerd....

Jquery:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
$('.idboxwrapper').click (function () {
            
            var $array = $(".content:visible").length;
                
                if ($array < 5){    
                    if( $('.content').is(':hidden') ) {
        
                        $(this).find(".content").show(0);
                        $(this).find(".info").hide(0);
                    
                    }
                
                 } else if ($array > 4){
                     if( $('.content').is(':visible') ) {
                         $(".content").hide(0);
                         $(".info").show(0);
                     }
                 }
            });    
        
                // dit werkt wel maar is niet de bedoeling (tijdelijke oplossing)
        $('.titel').click(function() {
            if( $('.content').is(':visible') ) {
                $(".content").hide(0);
                $(".info").show(0);
                //location.reload();
              }
        });
        
        // dit werkt niet en dat zou wel moeten...    
        $(".sluiten").click(function() {
            if( $('.content').is(':visible') ) {
                $(this).find(".content").hide(0);
                $(".info").show(0);
              }
        });    


HTML:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
<div class="idboxwrapper">
                 <div class="info">
                 
                     <div class="idbox">
                          #<?echo $row['id'];?>
                          <div class="titel2">
                             <h1><b><?echo $row['benaming'];?></b></h1>
                         </div>
                     </div>
                     
                     <div class="<?echo $row['kleur'];?>" style="margin-left: -5px; width:135px; height: 12px;">
                   </div>

                   <b>Auteur:</b>  <? echo $row['auteur'];?><br/>
                   <b>Bestand:</b>  <? echo $row['bestand'];?><br/>
                   <b>Bestands grote:</b> <? echo $row['size'];?><br/>
                   <b>Tags:</b> <? echo $row['tags'];?><br/>
                   <b>Type:</b> <? echo $row['class'];?><br/>
                     
                 </div> <!-- info -->
                 

                        // dit moet verstoppen na dat ik op een knop boven in de hoek gedrukt heb.
                 <div class="content" style="display:none;">
                   
                   <div class="contenttext">
                                        
                                        //Dit is de sluitknop...
                         <div class="sluiten" style="float:right; margin-right: 5px;"><b>[X]</b></div>

                        <div class="idbox">
                            <!--
                          <h1><b>#<?echo $row['id'];?></b></h1>
                          -->
                          <?echo $row['benaming'];?>
                      </div>
                    <b>Auteur:</b>  <? echo $row['auteur'];?><br/>
                    <b>Bestand:</b>  <? echo $row['bestand'];?><br/>
                    <br/>
                    <b>Samenvatting:</b><br/>
                    <? echo $row['samenvatting'];?><br/>
                    <br/>
                    <b>Content:</b><br/>
                    <? echo $row['content'];?><br/>
                    
                </div>  <!-- contenttext -->
                
                <div class="<?echo $row['kleur'];?>" style="margin-top: 5px; margin-bottom: -1px; width:100%;"></div>
            
             </div> <!-- content -->
                 
             </div> <!-- idboxwrapper -->
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 21:48:44
 
Wouter J

Wouter J

01/05/2013 17:28:28
Quote Anchor link
- ga niet telkens heel de dom doorzoeken, maar cache $l'.container') in een variabele en gebruik die telkens
- .find() gaat opzoek naar een element in het huidige element ($(this)). Dat wil je niet, want die bestaat niet. Je wilt gewoon alle .container elementen. (die var van toenet dus)
Gewijzigd op 01/05/2013 17:29:09 door Wouter J
 
Marco Hendriks

Marco Hendriks

01/05/2013 19:55:44
Quote Anchor link
Oké ik snap deels wat je bedoeld alleen kan iemand me een voorbeeld geven van hoe je dit dan inzet?
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

01/05/2013 20:12:48
Quote Anchor link
Ik weet niet of wat ik bijna altijd doe de juiste manier is maar dit is zoals ik het oplos:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
function toggleProductColor(el) {
    img_id = '#prd_img_' + $(el).data('prd_id');
    size_id = '#prd_sizes_' + $(el).data('prd_id');
    if (typeof $(el).data('image') == "string") {
        new_image = new Image();
        new_image.src = img_url + $(el).data('image');
        $(el).data('image', new_image);
    }
    $(img_id).attr('src', $(el).data('image').src);
    $(size_id).empty();
    $.each(eval($(el).data('sizes')), function(index, value) {
        $(size_id).append("<div class=\"size\">" + value + '</div>');
    });    
}
$(document).ready(function() {    

    $(".article-color-multi").mouseover(function() {
        toggleProductColor(this);
    });
    $(".clickable.detail-color").click(function() {
        toggleProductDetailColor(this);
    });
    $('.thumb').eq(0).addClass('is_active');
    $(".cloud-zoom-gallery").bind("click", function() {
        $(".thumb").toggleClass("is_active");
    })
    
});
 
Marco Hendriks

Marco Hendriks

02/05/2013 09:57:00
Quote Anchor link
Ik kom er nog niet uit iemand tips of een goed voorbeeld van hoe ik mijn code kan aanpassen?
 
Kris Peeters

Kris Peeters

02/05/2013 12:00:51
Quote Anchor link
Je begint hier mee: cachen van de html-objecten. Doe dat onder document.ready

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
$(document).ready(function() {    
  var content = $('.content');
  var sluiten = $('.sluiten');
  ...
  sluiten.click(function(e) {
    ...
  })
}


var content kan je dan blijven gebruiken. Het kost energie om $('.foo') aan te roepen. Als dat gecached wordt, moet dat maar 1 keer gebeuren.

---

En dan heb je de functie eq(). Die zal je goed kunnen gebruiken.
bv.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
$(document).ready(function() {    
  var content = $('.content'),
      sluiten = $('.sluiten');
  sluiten.click(function(e) {
    var derde_div = content.eq(2);  // uiteraard 0-based; eq(0) geeft je het eerste element ...
  });


Je kan dat bv. ook in een for-lus steken
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
for (var i=0; i<content.length; i++) {
  content.eq(i).hide();
}


Herschrijf eens je code, met alles gecached. Dan zien we ten gronde hoe dat probleem opgelost raakt.
 
Marco Hendriks

Marco Hendriks

03/05/2013 13:56:36
Quote Anchor link
Ik heb de code deels herschreven alleen nu kom ik nog twee dingen tegen:

1.Hoe plaats ik een functie mee in de sluit variable (zie code).
2.En hoe zorg ik er voor dat als ik op de sluit var click dat deze alleen de geklikte box sluit? (nu sluit deze ze allemaal).

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
//deze is nodig omdat ik maar een click op me box wil hebben
function bindButton() {
          
          $(".idboxwrapper").unbind('click').one("click", function() {
            
            var $array = $(".content:visible").length;
            //document.write($array+1);
                
                if ($array < 5){    
                    if( $('.content').is(':hidden') ) {
                        var $bodywidth = $(window).width() -50;
                          var $aantal = $array+1;
                          var $width =  $bodywidth/$aantal;
                          var $minwidth = "235px";
                          var $framewidth = $width/2;
        
                        $(this).find(".content").show(0);
                        $(this).find(".info").hide(0);
                        
                        $(".content").css( "width", $width);
                        $(".content").css( "min-width", $minwidth);
                        
                        $("iframe").css( "width", $framewidth);
                        $("iframe").css( "height", $width/3);                        
                    }
                
                 }
            });    
          
          }
          
          bindButton();
        

                // tijdelijke oplossing werkt prima
        $(".titel").click(function() {
                
            bindButton();
            
            if( $('.content').is(':visible') ) {
                $(".content").hide(0);
                $(".info").show(0);
              }
        });
    

          //het herschreven deel werkt goed alleen zogauw de functie bindButton uncomment word doet deze het niet meer...     
      var $content = $('.content');
      var $sluiten = $('.sluiten');
      
      $sluiten.click(function(e) {
          $content.hide(0);
          $(".info").show(0);
          
          //bindButton();
      });
 
Tim S

Tim S

03/05/2013 19:56:39
Quote Anchor link
Voor je tweede vraag kan je volgens mij .children gebruiken:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$(this).children(".content").hide(0);
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

03/05/2013 20:33:42
Quote Anchor link
Ik heb het idee dat Marco wilt wisselen tussen content en info:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
$(".newstitle").click(function() {
    parent = $(this).parent()
    $(parent).children(".info").hide();
    $(parent).children(".content").show();
    $(parent).children(".sluiten").show();
});

$(".sluiten").click(function() {
    parent = $(this).parent()
    $(parent).children(".info").show();
    $(parent).children(".content").hide();
    $(parent).children(".sluiten").hide();
});
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.