hide btn werkt niet.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »
Marco Hendriks

Marco Hendriks

01/05/2013 16:23:29
Quote Anchor link
Ik zit hier al een tijdje mee te stoeien ik heb een aantal divs in een loop staan die geopend worden na dat je er op klik.
Dan verdwijnt de ene en komt er een nieuwe in de plaats dit werk perfect, nu wil ik ze ook weer allemaal resetten dit gaat perfect als ik ze allemaal tegelijk reset. Maar wil ik ze net zo als bij het openen een voor een doen met this.find werkt dit niet. Wat doe ik verkeerd....

Jquery:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
$('.idboxwrapper').click (function () {
            
            var $array = $(".content:visible").length;
                
                if ($array < 5){    
                    if( $('.content').is(':hidden') ) {
        
                        $(this).find(".content").show(0);
                        $(this).find(".info").hide(0);
                    
                    }
                
                 } else if ($array > 4){
                     if( $('.content').is(':visible') ) {
                         $(".content").hide(0);
                         $(".info").show(0);
                     }
                 }
            });    
        
                // dit werkt wel maar is niet de bedoeling (tijdelijke oplossing)
        $('.titel').click(function() {
            if( $('.content').is(':visible') ) {
                $(".content").hide(0);
                $(".info").show(0);
                //location.reload();
              }
        });
        
        // dit werkt niet en dat zou wel moeten...    
        $(".sluiten").click(function() {
            if( $('.content').is(':visible') ) {
                $(this).find(".content").hide(0);
                $(".info").show(0);
              }
        });    


HTML:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
<div class="idboxwrapper">
                 <div class="info">
                 
                     <div class="idbox">
                          #<?echo $row['id'];?>
                          <div class="titel2">
                             <h1><b><?echo $row['benaming'];?></b></h1>
                         </div>
                     </div>
                     
                     <div class="<?echo $row['kleur'];?>" style="margin-left: -5px; width:135px; height: 12px;">
                   </div>

                   <b>Auteur:</b>  <? echo $row['auteur'];?><br/>
                   <b>Bestand:</b>  <? echo $row['bestand'];?><br/>
                   <b>Bestands grote:</b> <? echo $row['size'];?><br/>
                   <b>Tags:</b> <? echo $row['tags'];?><br/>
                   <b>Type:</b> <? echo $row['class'];?><br/>
                     
                 </div> <!-- info -->
                 

                        // dit moet verstoppen na dat ik op een knop boven in de hoek gedrukt heb.
                 <div class="content" style="display:none;">
                   
                   <div class="contenttext">
                                        
                                        //Dit is de sluitknop...
                         <div class="sluiten" style="float:right; margin-right: 5px;"><b>[X]</b></div>

                        <div class="idbox">
                            <!--
                          <h1><b>#<?echo $row['id'];?></b></h1>
                          -->
                          <?echo $row['benaming'];?>
                      </div>
                    <b>Auteur:</b>  <? echo $row['auteur'];?><br/>
                    <b>Bestand:</b>  <? echo $row['bestand'];?><br/>
                    <br/>
                    <b>Samenvatting:</b><br/>
                    <? echo $row['samenvatting'];?><br/>
                    <br/>
                    <b>Content:</b><br/>
                    <? echo $row['content'];?><br/>
                    
                </div>  <!-- contenttext -->
                
                <div class="<?echo $row['kleur'];?>" style="margin-top: 5px; margin-bottom: -1px; width:100%;"></div>
            
             </div> <!-- content -->
                 
             </div> <!-- idboxwrapper -->
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 10:30:59
 
Wouter J

Wouter J

01/05/2013 17:28:28
Quote Anchor link
- ga niet telkens heel de dom doorzoeken, maar cache $l'.container') in een variabele en gebruik die telkens
- .find() gaat opzoek naar een element in het huidige element ($(this)). Dat wil je niet, want die bestaat niet. Je wilt gewoon alle .container elementen. (die var van toenet dus)
Gewijzigd op 01/05/2013 17:29:09 door Wouter J
 
Marco Hendriks

Marco Hendriks

01/05/2013 19:55:44
Quote Anchor link
Oké ik snap deels wat je bedoeld alleen kan iemand me een voorbeeld geven van hoe je dit dan inzet?
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

01/05/2013 20:12:48
Quote Anchor link
Ik weet niet of wat ik bijna altijd doe de juiste manier is maar dit is zoals ik het oplos:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
function toggleProductColor(el) {
    img_id = '#prd_img_' + $(el).data('prd_id');
    size_id = '#prd_sizes_' + $(el).data('prd_id');
    if (typeof $(el).data('image') == "string") {
        new_image = new Image();
        new_image.src = img_url + $(el).data('image');
        $(el).data('image', new_image);
    }
    $(img_id).attr('src', $(el).data('image').src);
    $(size_id).empty();
    $.each(eval($(el).data('sizes')), function(index, value) {
        $(size_id).append("<div class=\"size\">" + value + '</div>');
    });    
}
$(document).ready(function() {    

    $(".article-color-multi").mouseover(function() {
        toggleProductColor(this);
    });
    $(".clickable.detail-color").click(function() {
        toggleProductDetailColor(this);
    });
    $('.thumb').eq(0).addClass('is_active');
    $(".cloud-zoom-gallery").bind("click", function() {
        $(".thumb").toggleClass("is_active");
    })
    
});
 
Marco Hendriks

Marco Hendriks

02/05/2013 09:57:00
Quote Anchor link
Ik kom er nog niet uit iemand tips of een goed voorbeeld van hoe ik mijn code kan aanpassen?
 
Kris Peeters

Kris Peeters

02/05/2013 12:00:51
Quote Anchor link
Je begint hier mee: cachen van de html-objecten. Doe dat onder document.ready

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
$(document).ready(function() {    
  var content = $('.content');
  var sluiten = $('.sluiten');
  ...
  sluiten.click(function(e) {
    ...
  })
}


var content kan je dan blijven gebruiken. Het kost energie om $('.foo') aan te roepen. Als dat gecached wordt, moet dat maar 1 keer gebeuren.

---

En dan heb je de functie eq(). Die zal je goed kunnen gebruiken.
bv.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
$(document).ready(function() {    
  var content = $('.content'),
      sluiten = $('.sluiten');
  sluiten.click(function(e) {
    var derde_div = content.eq(2);  // uiteraard 0-based; eq(0) geeft je het eerste element ...
  });


Je kan dat bv. ook in een for-lus steken
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
for (var i=0; i<content.length; i++) {
  content.eq(i).hide();
}


Herschrijf eens je code, met alles gecached. Dan zien we ten gronde hoe dat probleem opgelost raakt.
 
Marco Hendriks

Marco Hendriks

03/05/2013 13:56:36
Quote Anchor link
Ik heb de code deels herschreven alleen nu kom ik nog twee dingen tegen:

1.Hoe plaats ik een functie mee in de sluit variable (zie code).
2.En hoe zorg ik er voor dat als ik op de sluit var click dat deze alleen de geklikte box sluit? (nu sluit deze ze allemaal).

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
//deze is nodig omdat ik maar een click op me box wil hebben
function bindButton() {
          
          $(".idboxwrapper").unbind('click').one("click", function() {
            
            var $array = $(".content:visible").length;
            //document.write($array+1);
                
                if ($array < 5){    
                    if( $('.content').is(':hidden') ) {
                        var $bodywidth = $(window).width() -50;
                          var $aantal = $array+1;
                          var $width =  $bodywidth/$aantal;
                          var $minwidth = "235px";
                          var $framewidth = $width/2;
        
                        $(this).find(".content").show(0);
                        $(this).find(".info").hide(0);
                        
                        $(".content").css( "width", $width);
                        $(".content").css( "min-width", $minwidth);
                        
                        $("iframe").css( "width", $framewidth);
                        $("iframe").css( "height", $width/3);                        
                    }
                
                 }
            });    
          
          }
          
          bindButton();
        

                // tijdelijke oplossing werkt prima
        $(".titel").click(function() {
                
            bindButton();
            
            if( $('.content').is(':visible') ) {
                $(".content").hide(0);
                $(".info").show(0);
              }
        });
    

          //het herschreven deel werkt goed alleen zogauw de functie bindButton uncomment word doet deze het niet meer...     
      var $content = $('.content');
      var $sluiten = $('.sluiten');
      
      $sluiten.click(function(e) {
          $content.hide(0);
          $(".info").show(0);
          
          //bindButton();
      });
 
Tim S

Tim S

03/05/2013 19:56:39
Quote Anchor link
Voor je tweede vraag kan je volgens mij .children gebruiken:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$(this).children(".content").hide(0);
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

03/05/2013 20:33:42
Quote Anchor link
Ik heb het idee dat Marco wilt wisselen tussen content en info:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
$(".newstitle").click(function() {
    parent = $(this).parent()
    $(parent).children(".info").hide();
    $(parent).children(".content").show();
    $(parent).children(".sluiten").show();
});

$(".sluiten").click(function() {
    parent = $(this).parent()
    $(parent).children(".info").show();
    $(parent).children(".content").hide();
    $(parent).children(".sluiten").hide();
});
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.