Hoe doen ze dat met dat hekje?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

23/12/2010 20:34:26
Quote Anchor link
Bij hyves zag ik in de url balk bij bijv je vrienden, op welke pagina je zit. Maar dat is niet zo gedaan. ?p=1 maar zo: /#__state__=1 hoe doen ze dat?

Hoe kan je dat hekje uitlezen? Want ik weet, als je bijv http://domein.nl/#bottom doet dan gaat de pagina naar bijv een div waar het id bottom is.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 01:59:43
 
Aad B

Aad B

23/12/2010 20:40:27
Quote Anchor link
Dat is toch gewoon HTML ?
http://www.tizag.com/htmlT/links.php#top
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

23/12/2010 20:42:18
Quote Anchor link
dit weet ik wel, hoe je dat moet doen. Maar hoe doe je dat met /#__state__=1 ??
 
Dindong Veter

Dindong Veter

23/12/2010 20:42:29
Quote Anchor link
<a name="haakje"></a>

www.site.nl/#haakje

edit: heb je een hele voorbeeld pagina op hyves?
Gewijzigd op 23/12/2010 20:43:13 door Dindong Veter
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

23/12/2010 20:44:34
Quote Anchor link
xxxx.hyves.nl/vrienden/#quickfinder_member_friends_1=3&__state__=1
 
Kris Peeters

Kris Peeters

24/12/2010 10:19:25
Quote Anchor link
(Edit)
Gaat het enkel om het scrollen? (antwoord is al gegeven)

Anders ...

Je leest dat met javascript.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<script>
var watJeZoekt = window.location.hash;
</script>
Gewijzigd op 24/12/2010 10:46:41 door Kris Peeters
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

24/12/2010 16:13:09
Quote Anchor link
Nee, ik bedoel dat ze de php $_GET['blabla'] vervangen voor #blablabla=1&iets=5
 
Joakim Broden

Joakim Broden

24/12/2010 16:37:04
Quote Anchor link
Ze kijken naar de url en zoeken daarin naar de #, alles wat daar achter staat strippen ze er uit. Dit gebeurt allemaal via javascript.
 
Yea Rupie

Yea Rupie

24/12/2010 16:49:41
Quote Anchor link
Paul L op 23/12/2010 20:42:29:
<a name="haakje"></a>

www.site.nl/#haakje

edit: heb je een hele voorbeeld pagina op hyves?


Hier komt echt niet zo een ding in: www.site.nl/haakje
En misschien kun je beter een normale url rewrite nemen?
www.site.nl/profiel/yearupie
Gewijzigd op 24/12/2010 16:51:51 door Yea Rupie
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

24/12/2010 16:51:45
Quote Anchor link
xxxx.hyves.nl/vrienden/#quickfinder_member_friends_1=3&__state__=1 dit wel
 
Maarten PHP

Maarten PHP

24/12/2010 17:41:20
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

24/12/2010 17:42:50
Quote Anchor link
hey, thanks!
 
Maarten PHP

Maarten PHP

24/12/2010 17:44:55
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.