Hoe een YouTube filmpje op deze manier includen?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Alex Hakkenberg

Alex Hakkenberg

14/05/2012 19:40:43
Quote Anchor link
Op deze pagina is een YouTube film geincluded. Vindt het erg stijlvol. Maar zou echt niet weten hoe het heet. Sterker nog hoe het op deze manier moet.

http://www.plopsa.be/plopsa-indoor-coevorden/nl

Kan iemand mij misschien een link geven naar uitleg hoe ik het op deze manier kan doen?
Wel erg gaaf n.l. voor toekomstige websites.
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 08:41:15
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/05/2012 19:47:16
Quote Anchor link
Een JS-casroussel.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<iframe width="694" height="387" frameborder="0" allowfullscreen="" class="player" id="player_2" title="YouTube video player" src="http://www.youtube.com/embed/NMvZ3PpqSUQ?controls=0&amp;wmode=opaque&amp;showinfo=0&amp;fs=0&amp;rel=0&amp;autoplay=1&amp;showsearch=0&amp;border=0&amp;hd=1&amp;enablejsapi=1&amp;origin=http://www.plopsa.be"></iframe>

Met deze code laad je het filmpje zonder de controls...
 
Eddy E

Eddy E

14/05/2012 20:00:17
Quote Anchor link
Dat werkt waarschijnlijk met een Z-index.
Daarmee geef je lagen aan.

Dus alles zit (zeg maar) op Z-index 100.
De youtube op 99 (of 90).
De pijljtes erboven staan absolute gepositioneerd op Z-index 110 (bijvoorbeeld)
 
Ceasar Feijen

Ceasar Feijen

14/05/2012 21:22:36
Quote Anchor link
Hier meer info over de chromeless youtube player

https://developers.google.com/youtube/youtube_player_demo

Open in chrome en selecteer rechts boven aan Player type.
Daarna (daarboven) update player

Hier een demo

http://demo.tutorialzine.com/2010/07/youtube-api-custom-player-jquery-css/youtube-player.html
Gewijzigd op 14/05/2012 21:26:19 door Ceasar Feijen
 
Stan rams

stan rams

15/05/2012 00:06:37
Quote Anchor link
beste mensen

Ik ben zelf een maand actief met PHPbb forum

Als u al een antwoord heeft, vergeef me... dit kan alleen als je beheerder bent van een PHPbb dus als je een you tube wil insluiten ga je gewoon naar de bc codes bij berichten en maakt dan zelf een code aan die je wel of niet in de editor kunt laten verschijnen....je pakt de insluitcode van een youtube clip die heeft bv deze vorm

<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/SYEViOVv39Q" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

je moet drie dingen doen

de code zelf definieren
het javascript in net middelste gedeelte plakken bij de bc codes
ten derde de statusregel invullen

je kunt geruik maken van enkele operators en in dit geval kan je



gebruiken..

nu moet je in het javascript de url even aanpassen en krijg je hetvolgende

<iframe width="420" height="315" src="{URL}" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

nou dan

in bc codes plak je bovenaan

in het midden

<iframe width="420" height="315" src="{URL}" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

je kunt de hoogte en de breedte aanpassen naar wens

en onderaan geef je ook in



nou kan je beslissen of deze code in de editor moet verschijnen door het vakje aan te vinken.


uitvoering

als je nu naar berichten gaat en een bericht schrijft

tiep je gewoon in op de plek waar een YT clip moet komen

let op als je nu de URL van een YOU TUBE clip pakt werkt dat niet altijd

je moet de juiste vorm van de url ingeven...en deze url tussen de
door jou gemaakte codes zetten

de vorm is dan NIET http://www.youtube.com/watch?v=SYEViOVv39Q&feature=plcp

maar je moet hem aanpassen naar

http://www.youtube.com/v/SYEViOVv39Q

in het bericht tiep je dus


dan krijg je de clip in je bericht

voor de beste resultaten

Je wilt graag full screen mode en alles derop en eraan met YOu Tube
dan heb je een andere code nodig , dat kunnnen er best veel zijn.

dan moet je een andere code gebruiken helaas staat het internet vol met verkeerde en onjuste informatie ik heb me suf gezocht en kwam uit op deze vorm

deze code gebruik je als htlm in het middenvak bij beheerders en bij de bc codes onder de menuknop berichten. et werkt bij mij primaaaaa

HTLM code

<object height="390" width="480"><param name="movie" value="{URL}?fs=1&amp;hl=nl_NL&amp;border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="{URL}?fs=1&amp;hl=nl_NL&amp;border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="390"></embed></object>

als je een orbveeld wilt zien op mijn forum en ik heb diezelfde truc ook een flashspeler op deze wijze op mjn forum neem een kijkje op http://www.liefdenetwerk.nl/forum/viewtopic.php?f=20&t=357&p=365#p365

http://www.liefdenetwerk.nl/forum/

verder heb ikz elf problemen met de avatars, dat werkt niet bij mijn forum, ik heb alles goed ingesteld, bij images staan de mapjes er in het juiste pad maar bij uploaden werkt het net en krijg ik steeds de melding dat ie geen temporary file kan lezen.

heeft iemand een idee hoe je dat probleem oplost,

alvast bedankt..

Stan Rams

































typ nu de code
 
Alex Hakkenberg

Alex Hakkenberg

15/05/2012 15:36:40
Quote Anchor link
Cool! Bedankt voor alle reacties!! Heel erg gaaf! Ga ik n.l. zeker in mijn volgende ontwerp gebruiken!
 
Stan rams

stan rams

14/06/2012 05:56:32
Quote Anchor link
Hoi ik wide nog wat kwijt

PHP jeeeeeeeeeeeeeetje
waarom heben "ze" het zo lastig gemaakt denk je?

Mijn forum word nu belaagd met spamrobots, kan er niks tegen beginnen
en verder heb ik het zo een beetje gehad metr phpbb...en g ik een ander optie kiezen
intussen bid facebook mer pleier en mogelijkheden want ik kirj pok mijn jabber( cat niet aan de gang) mijnlive messenger werd gehackt alles is zo lek als en zaef ik geloof niet meer in PHPBB maar goed veel succes en bedankt v de reactie gr
 
Gerhard l

gerhard l

14/06/2012 08:18:29
Quote Anchor link
Kan je ook normale zinnen typen?
 

14/06/2012 08:24:26
Quote Anchor link
Gerhard l op 14/06/2012 08:18:29:
Kan je ook normale zinnen typen?


Echt he. Snap er de helft niet van.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

14/06/2012 08:33:15
Quote Anchor link
Ja, het is en blijft lastig dat touchscreen ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.