hoe gaat dit?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

16/06/2011 19:53:44
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<form method="post" action="?p=uitbetalen">
<tbody><tr><td>Type:</td><td><select name="wallietype">
<option value="Wallie 5">Wallie EUR5
</option><option value="Wallie 10">Wallie EUR10
</option><option value="Wallie 20">Wallie EUR20
</option></select></td></tr>
<tr><td><input type="submit" value="Koop" name="submit"></form>


Hallo,
Dit stukje code gebruik ik op mijn uitbetalingspagina.

Maar wanneer hij in de SQL gaat, moet in de kolom punten het aantal punten van een wallie komen.

Hoe kan ik maken dat als Wallietype Wallie 5 is dat het dan 500 Punten is, en als het Wallie 10 is dat het 1000 punten is?

Dus als: '" .$_POST['wallietype']. "' = Wallie 5 dan is $punten 500 als '" .$_POST['wallietype']. "' = Wallie 10 dan is $punten 1000

Alvast bedankt.

Mvg
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 10:05:10
 
- SanThe -

- SanThe -

16/06/2011 20:05:26
Quote Anchor link
Simpel:
<option value="500">Wallie EUR5</option>
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

16/06/2011 20:06:33
Quote Anchor link
ja maar die gebruik ik voor de naam ;)

Dan staat er bij aanvragen: Wallie 5

Mvg
 
Victor -

Victor -

16/06/2011 20:12:26
Quote Anchor link
- SanThe - op 16/06/2011 20:05:26:
Simpel:
<option value="500">Wallie EUR5</option>


Als je dit doet staat er nog steeds WALLIE EUR5 maar geeft ie aan je php bestand door dat hij de waarde 500 heeft.
 

16/06/2011 21:26:40
Quote Anchor link
Kevin Blokzijl op 16/06/2011 20:06:33:
ja maar die gebruik ik voor de naam ;)

Dan staat er bij aanvragen: Wallie 5

Mvg


Probeer eerst eens. Kijk wat je bij php terug krijgt.
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

17/06/2011 11:06:18
Quote Anchor link
Ik bedoel ik heb een tabel Aanvragen. Daar heb ik kolommen: Naam,Type,Gebruiker,Punten

In punten moet bij Wallie 5 (500 Komen) en bij Wallie 10 (1000) en bij Wallie 20 (2000)

En in naam komt: Wallie 5 of Wallie 10

Mvg
 
Koen Schouten

Koen Schouten

17/06/2011 11:09:43
Quote Anchor link
dus dan wordt het
<option name="Wallie 5" value="500">Wallie EUR5</option>
Gewijzigd op 17/06/2011 11:10:04 door Koen Schouten
 

17/06/2011 11:35:56
Quote Anchor link
Victor - op 16/06/2011 20:12:26:
- SanThe - op 16/06/2011 20:05:26:
Simpel:
<option value="500">Wallie EUR5</option>


Als je dit doet staat er nog steeds WALLIE EUR5 maar geeft ie aan je php bestand door dat hij de waarde 500 heeft.
 
- SanThe -

- SanThe -

17/06/2011 11:40:39
Quote Anchor link
Koen Schouten op 17/06/2011 11:09:43:
dus dan wordt het
<option name="Wallie 5" value="500">Wallie EUR5</option>


Option heeft geen name.
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

17/06/2011 17:59:54
Quote Anchor link
Karl Karl op 17/06/2011 11:35:56:
Victor - op 16/06/2011 20:12:26:
- SanThe - op 16/06/2011 20:05:26:
Simpel:
<option value="500">Wallie EUR5</option>


Als je dit doet staat er nog steeds WALLIE EUR5 maar geeft ie aan je php bestand door dat hij de waarde 500 heeft.


Lezen is moeilijk!

Ik heb 2 kolommen, een naam kolom en punten kolom. in de Naam moet Wallie 5 komen en bij punten 500

Als het Wallie 10 is moet in punten 1000

Ik moet dus naam + punten

Mvg
 
Victor -

Victor -

17/06/2011 18:11:18
Quote Anchor link
Als je de punten hebt weet je toch automatisch de naam? Of net andersom als je meer betaal mohelijkheden hebt?
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

17/06/2011 18:14:32
Quote Anchor link
Ik wil het Netjes in een tabel hebben?
 

17/06/2011 20:03:48
Quote Anchor link
Kevin Blokzijl op 17/06/2011 17:59:54:
Karl Karl op 17/06/2011 11:35:56:
Victor - op 16/06/2011 20:12:26:
- SanThe - op 16/06/2011 20:05:26:
Simpel:
<option value="500">Wallie EUR5</option>


Als je dit doet staat er nog steeds WALLIE EUR5 maar geeft ie aan je php bestand door dat hij de waarde 500 heeft.


Lezen is moeilijk!

Ik heb 2 kolommen, een naam kolom en punten kolom. in de Naam moet Wallie 5 komen en bij punten 500

Als het Wallie 10 is moet in punten 1000

Ik moet dus naam + punten

Mvg


Quoten blijkbaar ook. En ik ben niet de enige die het verkeerd heeft begrepen.

Wat je wilt is niet correct. Je hoort niet iedere keer de naam en de waarde op te slaan. Eigenlijk hoor je een aparte tabel te hebben die een id, naam en waarde (en nog andere zooi eventueel) heeft. Die join je d'r dan weer aanvast.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.