hoe ik kan de onderste link toevoegen van het thema directory in sidebar.php?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Johannes davidian

johannes davidian

17/09/2016 14:16:56
Quote Anchor link
hallo,
ik heb deze link in mij thema directory(in filezilla):
webdesigneleren.net/wp-content/uploads/2016/09
andersom deze link is als volgende als ik wil toevoegen in mij wordpress pagina via media toevoegen functie:
<img src="http://webdesignleren.net/wp-content/uploads/2016/09/Teleffon-nummer.svg" alt="teleffon-nummer" width="1" height="1" class="alignnone size-medium wp-image-3685" />

ik wil deze link boven toevoegen in sidebar.php.
hoe ik kan het waarmaken .
ik heb het op deze manier gedaan maar het werkt niet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<div class="section3 small-6 columns">
<img src="http://webdesignleren.net/wp-content/uploads/2016/09/Teleffon-nummer.svg" alt="teleffon-nummer" width="1" height="1" />
</div>                  


dank u wel

johannes
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 12:22:52
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/09/2016 15:26:59
Quote Anchor link
Kan je wat concreter zijn dan 'werkt niet?'?
 
Johannes davidian

johannes davidian

17/09/2016 16:40:14
Quote Anchor link
dank u wel,
ik bedoel hoe ik kan een link van een foto van mij thema directory zoals boven vermeld plaatsen of implementeren in php bestand.
dus ik wil de foto image bestand roepen via php en niet van CSS!
ik heb de foundation grid systeem in mij php bestanden geïmplementeerd ,alles werkt correct nu ik wil deze link plaatsen in tussen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<div class="bijvorbeeld small-6 columns">
!!!!de link van de foto  moet hier  zijn!!!!!

  </div>

moet ik echo command gebruiken of gewoon link rel etc.
johannes
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/09/2016 16:48:17
Quote Anchor link
Wat is nu wat je wilt bereiken?
Een foto plaatsen? Of een foto met een klikbare link naar een URL?
 
Johannes davidian

johannes davidian

20/09/2016 20:03:06
Quote Anchor link
dank u wel,
een foto plaatsen.
ik heb u bericht niet ontvangen via mij email adres.
toevallig ik heb ingelogd via phphulp.nl en ik zag u bericht.
ik heb het antwoord gevonden:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$image_url
='http://webdesignleren.net/wp-content/uploads/2016/09/Telefoon-icon.svg';
?>


<img src="<?php echo $image_url;?>">

wat betreft mij foto directory is: http://webdesignleren.net/wp-content/uploads/2016/09/Telefoon-icon.svg'
voor iemand anders kan zijn eigen image directory zijn.
johannes
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.