hoe krijg ik dit horizontaal in het midden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 volgende »

Johan vermeire

johan vermeire

12/12/2009 22:07:00
Quote Anchor link
Ik krijg dit maar niet horizontaal gecentreerd.

CSS code en daar onder de html

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
ul{
    border:0;
    margin:0;
    padding:0;
}

    #pagination-digg li{
        border:0; margin:0; padding:0;
        font-size:11px;
        list-style:none;
    }
    #pagination-digg a{
        border:solid 1px #9aafe5;
        margin-right:2px;
    }
    #pagination-digg .previous-off,
    #pagination-digg .next-off {
        border:solid 1px #DEDEDE;
        color:#888888;
        display:block;
        float:left;
        font-weight:bold;
        margin-right:2px;
        padding:3px 4px;
    }
    #pagination-digg .next a,
    #pagination-digg .previous a {
     font-weight:bold;
    }    
    #pagination-digg .active{
        background:#2e6ab1;
        color:#FFFFFF;
        font-weight:bold;
        display:block;
        float:left;
        padding:4px 6px;
        margin-right:2px;
    }
    #pagination-digg a:link,
    #pagination-digg a:visited {
        color:#0e509e;
        display:block;
        float:left;
        padding:3px 6px;
        text-decoration:none;
    }
    #pagination-digg a:hover{
        border:solid 1px #0e509e;
    }


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<ul id="pagination-digg">
<li class="next"><a href='/new_site/index.php?nav=nieuws&currentpage=1'> Eerste pagina</a><li>  
<li class="next"><a href='/new_site/index.php?nav=nieuws&currentpage=3'> Vorige</a><li>  
<li><a href='/new_site/index.php?nav=nieuws&currentpage=1'>1</a><li>
<li><a href='/new_site/index.php?nav=nieuws&currentpage=2'>2</a><li>  
<li><a href='/new_site/index.php?nav=nieuws&currentpage=3'>3</a><li>
<li class="active">4</li>  
<li class="next"><a href=''>Volgende </a></li>  
<li class="next"><a href=''>Laatste pagina </a></li>
</ul>


Modedit:
Topic verplaatst naar XHTML/CSS
Gewijzigd op 28/05/2010 10:37:01 door Chris -
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 14:06:35
 
W W

W W

12/12/2009 23:41:00
Quote Anchor link
Slotje?
 
Johan vermeire

johan vermeire

14/12/2009 20:56:00
Quote Anchor link
slotje ? der is nog niet eens een antwoord op.
 
W W

W W

14/12/2009 21:04:00
Quote Anchor link
Misschien als je een betere post maakt, reageren mensen erop om je te helpen.
 
El Grimbo

El Grimbo

14/12/2009 21:09:00
Quote Anchor link
helemaal mee eens,

maar dit onderaan je enorme lijst plaatsen in de css (waarom ontbreekt dat in je post) werkt bij mij
li{float: left; display: block;}
div erom en googlen op pagina centreren

succes
 
Niek s

niek s

14/12/2009 21:42:00
Quote Anchor link
Pepijn schreef op 12.12.2009 23:41:
Slotje?

Wat is nou de toegevoegde waarde van een bericht als "Slotje?"... ?
Een mod sluit het pas als hij dit topic ziet, en dan pas valt ook jou opmerking op, gehaktbal..
 

14/12/2009 22:02:00
Quote Anchor link
niek schreef op 14.12.2009 21:42:
Pepijn schreef op 12.12.2009 23:41:
Slotje?

Wat is nou de toegevoegde waarde van een bericht als "Slotje?"... ?
Een mod sluit het pas als hij dit topic ziet, en dan pas valt ook jou opmerking op, gehaktbal..

Bovendien maakt die gehaktbal zelf ook onzinnige post en topics.
 
Johan vermeire

johan vermeire

14/12/2009 22:23:00
Quote Anchor link
Met mijn anwoord wou ik alleen reageren op een nutteloze opmerking, niet dat ik een antwoord verwacht, iedereen kiest zelf of hij antw. geeft of niet op een vraag.

li{float: left; display: block;}
div erom en googlen op pagina centreren

als dit de oplossing was had ik mijn vraag niet moeten posten , alles blijft dus mooi links staan op deze manier , had ik al getest , :'.
Ofwel mis ik ergens iets.
 
Stefan

Stefan

15/12/2009 06:55:00
Quote Anchor link
#pagination-digg ul{
margin-left:auto;
margin-right:auto;
}
 
Johan vermeire

johan vermeire

17/12/2009 20:08:00
Quote Anchor link
nope werkt ook niet, maar ik heb nu waarschijnlijke ontdekt waarom, ik probeer dit horizontaal te centeren in een andere div, en ik merk dat en div centreren in een andere div van geen kanten werkt als je niet met vaste width waarden werkt, klopt dit?
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

17/12/2009 20:11:00
Quote Anchor link
Ja. Dat klopt.
 
Johan vermeire

johan vermeire

17/12/2009 20:15:00
Quote Anchor link
grr , klote css heel mijn ontwerp mag dan in de vuilbak.
Eerst ff zien of ik iets met de goede oude tabellen kan doen.
 
SilverWolf NL

SilverWolf NL

17/12/2009 20:31:00
Quote Anchor link
Heb je position:relative geprobeerd?
 
Johan vermeire

johan vermeire

17/12/2009 20:40:00
Quote Anchor link
does not move a pixel.
Op het net heb ik ook gezocht, altijd is de boodschap onmogelijk.
Hopeloos geval lijkt mij.
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

17/12/2009 20:57:00
Quote Anchor link
met css is het nooit een hopeloos geval. contacteer me ik zal je helpen
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

17/12/2009 21:11:00
Quote Anchor link
Als je iets in het midden wil hebben,
dan gebruik je toch gewoon float:center;

Maar ik zal het wel fout hebben, heb je een online voorbeeld?
 
Johan vermeire

johan vermeire

17/12/2009 22:20:00
Quote Anchor link
dat klopt yearupie, maar je hebt een probleem als je de div die je wil centreren geen width kan meegeven.
 
Michel Exel

Michel Exel

18/12/2009 06:59:00
Quote Anchor link
probeer eens te klooten met firebug of de druk op f12 als je IE8 gebruikt
 
Johan vermeire

johan vermeire

06/01/2010 19:44:00
Quote Anchor link
eindelijk gevonden.

voor het geval iemand hetzelfde probleem heeft.

float: left moet weg
display:inline; !!!!!<- inplaats van block !!!!

en het volgende toevoegen.

#pagination-digg{text-align:center;list-style:none}
 
Michel Koonen

Michel Koonen

25/05/2010 21:47:24
Quote Anchor link
Johan,

Zou je dan aub 't resultaat aan CSS code willen plaatsen voor de beginners. Als ik de oplossing hierboven (06-01-2010) uitvoer worden alle LI's ge-centered maar wel onder elkaar.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

25/05/2010 22:22:16
Quote Anchor link
Horizontaal centreren is simpel. Gewoon margin: 0px auto; en een width geven.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.