Hoe krijg ik een submit button naast 2 fields?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Remco van Akker

Remco van Akker

07/01/2012 18:16:44
Quote Anchor link
Hallo progammeurs,

Ik ben bezig met een nieuw design waar in de hoofdpagina
een login form zit.
Wat ik nu wil is dat ik de submit button naast de 2 fields krijg maar dat lukt mij steeds niet.
Weet iemand hoe dit moet?
Het moet er zo uit zien: http://i40.tinypic.com/dphf9x.png
Alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 23:39:09
 
Mathias B

Mathias B

07/01/2012 18:17:58
Quote Anchor link
Je kunt ze allebei op float:left zetten
 
Remco van Akker

Remco van Akker

07/01/2012 18:18:28
Quote Anchor link
De submit button inclusief de fields?
 
Mathias B

Mathias B

07/01/2012 18:19:05
Quote Anchor link
ja je zet de twee fields in een div met float left en de button laat je ook floaten
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

07/01/2012 18:19:16
Quote Anchor link
Ik zit ook met dat probleem?

Maar volgens mij kan het met CSS
Gewijzigd op 07/01/2012 18:19:54 door - Pepijn -
 
Mathias B

Mathias B

07/01/2012 18:20:28
Quote Anchor link
Je moet die float idd in je css zetten.
 
Remco van Akker

Remco van Akker

07/01/2012 18:21:08
Quote Anchor link
Ja ik weet ook wel dat het moet met css.
Ik ga het nu proberen.

Toevoeging op 07/01/2012 18:33:01:

Probleem is opgelost!
Bedankt Mathias B!

Toevoeging op 07/01/2012 18:49:50:

Ik zit met nog een probleem...
Hoe krijg ik het registratie formulier onder het login form?
 
Mathias B

Mathias B

07/01/2012 18:54:31
Quote Anchor link
Ah sorry, ik vergat te zeggen dat je de float weer moest clear met clear:both...
 
Remco van Akker

Remco van Akker

07/01/2012 18:59:15
Quote Anchor link
@Mathias
Dat helpt niks?
 
Mathias B

Mathias B

07/01/2012 19:00:34
Quote Anchor link
Toon eens je code.
Wss heb je beide formulieren apart float meegegeven, waardoor ze naast elkaar komen?
Gewijzigd op 07/01/2012 19:03:26 door Mathias B
 
Andre Sep

Andre Sep

07/01/2012 19:01:03
Quote Anchor link
Heb je wat code?

waarschijnlijk moet je dat registratie formulier ook in een <div> zetten en die moet dan clear:both; meegeven in CSS
 
Remco van Akker

Remco van Akker

07/01/2012 19:19:03
Quote Anchor link
Dit is de div registreren

#registreren {
margin: 15px 35px;
background-image: url(http://www.mybuddies.nl/img/bg_registreren.png);
background-repeat: no-repeat;
-webkit-border-radius: 5px;
-moz-border-radius: 5px;
padding: 15px 15px 15px;
width: 250px;
}
Gewijzigd op 07/01/2012 19:19:15 door Remco van Akker
 
Andre Sep

Andre Sep

07/01/2012 19:21:52
Quote Anchor link
Ik zie geen 'clear: both;' er tussen staan, heb je dat al geprobeerd?
 
Remco van Akker

Remco van Akker

07/01/2012 19:30:00
Quote Anchor link
Ja, dat heb ik al geprobeerd.
Maar dan komt het registratie form onder de foto.
 
Mathias B

Mathias B

07/01/2012 19:32:09
Quote Anchor link
Plaats je beide formulieren in een soort floatende sidebar?
 
Ken DC

Ken DC

07/01/2012 19:35:30
Quote Anchor link
rowspan zoeken in mijn opinie.

Ik gebruik dit met een avatar. Ik heb een avatar (image) links en 5 rijen ernijst. Rowspan = 5. :)
Gewijzigd op 07/01/2012 19:36:35 door Ken DC
 
Andre Sep

Andre Sep

07/01/2012 19:36:35
Quote Anchor link
??

dan zet je alles rechts van de foto toch in een div en die float je naast de foto?!

dan kan je die venstertjes (log-in, registratie en dat andere) binnen die div plaatsen zoals je wilt... dan krijg je zoiets

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<div id="foto">
</div>

<div id="alles_rechts">
    <div id="login">
    </div>
    <div id="registratie">
    </div>
    <div id="andere_buddies">
</div>
Gewijzigd op 07/01/2012 19:38:09 door Andre Sep
 
Wouter J

Wouter J

07/01/2012 19:37:58
Quote Anchor link
@Ken, geen rowspan. Dat is tabellen en dat is niet bedoelt voor een lay-out.

@Remco, kun je misschien een voorbeeldje maken op http://tinkerbin.com/ ? Dat werkt altijd wat makkelijker en kunnen we zelf spelen met de code.
 
Ken DC

Ken DC

07/01/2012 19:48:32
Quote Anchor link
@Wouter J

Je hebt gelijk :) Mijn excuses. Ik had de vraag niet goed gelezen. :P
 
Remco van Akker

Remco van Akker

07/01/2012 19:49:34
Quote Anchor link
Probleem is al opgelost!
Ik vermoed dat nog een probleem komt dus hou het topic alstjeblieft in de gaten :)
 
Jan terhuijzen

jan terhuijzen

07/01/2012 19:52:47
Quote Anchor link
Wat doen jullie moeilijk of ligt het aan mij?
Je kunt toch ook gebruik maken van een tabel? dat is heet makkelijk en handig. of is dat amateuristisch?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.