Hoe moet ik de selectie (MySQL) juist aanpakken?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2 3

15/07/2014 14:36:41
Quote Anchor link
Een tipje, Al je mysql login gegevens staan gewoon in het script. en laat het nou zo zijn at hostinger niet zo goed in beveiliging is.
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 16:29:39
 
John De Zon

John De Zon

15/07/2014 18:05:49
Quote Anchor link
Hoe weet je dat?

Toevoeging op 15/07/2014 18:07:39:

Dat hostinger geen goede beveiliging heeft?

Bedankt voor de tip!

Toevoeging op 15/07/2014 18:08:02:

Gelukkig oude wachtwoord laten staan op file!

Toevoeging op 15/07/2014 18:11:35:

Schrijf dan eens de code die jij zou toepassen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/07/2014 18:50:52
Quote Anchor link
Ik ben ook benieuwd naar die beargumentatie van Pascal.
Voor de veiligheid zou je natuurlijk je configuratie-gegevens van je database buiten je webroot (public_html, www, htdocs, http_docs) kunnen plaatsen. Mocht PHP om bepaalde redenen niet meer uitgevoerd worden, dan geef je in ieder geval niet zomaar je inloggegevens bloot.
 
John De Zon

John De Zon

15/07/2014 18:52:02
Quote Anchor link
Heb ik al gedaan!

Toevoeging op 15/07/2014 18:52:02:

Heb ik al gedaan!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/07/2014 18:55:37
Quote Anchor link
Verder is het kopieeren van variabelen niet echt heel zinnig:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$_SESSION
['userName'] = $userName;
?>


Je kan toch ook direct $_SESSION['userName'] gebruiken in je query.
Gewijzigd op 15/07/2014 18:55:49 door - Ariën -
 
John De Zon

John De Zon

15/07/2014 20:24:56
Quote Anchor link
Na lang sleutelen ben ik eindelijk tot de oplossing gekomen!
Voor mensen die deze topic later nog nodig hebben post ik hier de code:

P.S een kijkje nemen kan op teamgame.tk!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?php
include 'config/mysql.php';
if(isset($_SESSION['userName'])) {
$userName = $_SESSION['userName'];
$query = "SELECT * FROM logins WHERE `userName`='$userName' AND `business_life`='0'";
$result = mysql_query($query);
if (mysql_num_rows($result)== 1) {
?>

<!DOCTYPE html>
<html>
    <head>
        <title>TeamGame: Business Life</title>
        <meta charset="UTF-8">
        <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0">
        <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.teamgame.tk/css/game.css">
    </head>
    <body>
        <?php include_once("header.php"); ?>
    <div class="content">
            <div>
                <h2>Welkom <?php echo $_SESSION['userName'];?>,</h2>
              <p>op BUSINESS LIFE!</p>
              <p>We hebben vernomen dat dit de eerste keer is dat je dit spel speelt.</p>
              <p>Je kan starten als je wilt door op de startknop te klikken.</p>
              <form href="install_business_life.php">
              <button type="submit" class="button_kort" >Start</button>
              </form>
            </div>
    </div>
    </body>
</html>
<?php
} else {
    echo 'We sturen je door zodat je kan starten met spelen.';
    include 'config/redirect_business_life.php';
}
}
else {
    header('Location: index.php');
}

?>
 
Ivo P

Ivo P

15/07/2014 20:29:23
Quote Anchor link
en nu eens proberen met een user die de username "jeanne d'arc" heeft.
 
John De Zon

John De Zon

15/07/2014 20:39:22
Quote Anchor link
Ga jij dat doen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/07/2014 21:22:45
Quote Anchor link
Nee, probeer jij dat eens **knip**. Daar doelt hij op.
Gewijzigd op 03/04/2017 18:46:01 door - Ariën -
 

Pagina: « vorige 1 2 3



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.