Hoe verberg ik 'Wachten op domeinnaam' bij Ajax

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java developer met testervaring

Java developer met testervaring Functieomschrijving "De drempel tussen de burger en de Belastingdienst zo laag mogelijk houden: dat is de belangrijke taak van ons team. Dit doen we door het burgerportaal Mijn Belastingdienst continu te verbeteren." René, Java-specialist bij de Belastingdienst. De keten Interactie is een samenwerkingsverband van alle dienstonderdelen binnen de Belastingdienst. Samen zorgen we dat het contact met burgers en bedrijven goed kan plaatsvinden. Onze belangrijkste opgave? Zoveel mogelijk digitaliseren. Dat doen we binnen het onderdeel Informatievoorzieningen (IV), de ICT-organisatie van de Belastingdienst. Denk bij de producten die IV-Interactie ontwikkelt en onderhoudt aan portalen, formulieren en authenticatie- en

Bekijk vacature »

G Jansma

G Jansma

27/05/2020 20:21:50
Quote Anchor link
Is het mogelijk om 'Wachten op domeinnaam' te verbergen?

https://i.imgur.com/FDn3dFi.jpg

Ik heb wat jQuery code gemaakt met checkboxen en een Ajax request maar bij elke wijziging van checkbox komt er links onderin 'Wachten op ...' te staan. Niet heel fraai. Is het mogelijk om dat te verbergen?
 
PHP hulp

PHP hulp

27/10/2021 03:10:17
 
- Ariën -
Beheerder

- Ariën -

27/05/2020 20:26:57
Quote Anchor link
Plak er een sticker op ;-)

Nee, verbergen is niet de oplossing, wel het probleem oplossen.
Maar heb je al gekeken bij de webdeveloper-tools van je browser, en met name de 'waterfall' van alles wat geladen wordt? Misschien zit er een trage verwijzing in de weg?
Gewijzigd op 27/05/2020 20:41:03 door - Ariën -
 
G Jansma

G Jansma

27/05/2020 23:29:23
Quote Anchor link
Haha, voor alle bezoekers een sticker dan maar.

Ik had gehoopt dat je dat kon verbergen, maar het is dus puur een snelheidsdingetje? In Firefox krijg ik ze niet te zien, maar in Chrome wel (waar ze grijs zijn en meer opvallen). Ik gebruik Wordpress en de admin-ajax.php die ze gebruiken blijkt erg langzaam. Alhoewel in een eigen testomgeving zonder Wordpress ook wel meldingen krijg, maar die is volgens de waterfall beduidend sneller.
 
- Ariën -
Beheerder

- Ariën -

27/05/2020 23:34:26
Quote Anchor link
Het kan zijn dat je in Wordpress een hoop plugins hebt, die de boel vertragen?
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.