hoogte wrapper

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gorinchem zijn wij op zoek naar versterking. Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back end werken! Bedrijfsprofiel Onze

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »
Maikel  B

Maikel B

19/01/2012 23:49:45
Quote Anchor link
Ik ben bezig met mijn layout.
Ik heb een achterground die over de hele vrije ruimte gaat.
Dan heb ik een wit vlak dat eigenlijk in de lengte mee moet gaan met het aantal content. Maar ik krijg het niet voor elkaar.

Heb de height al op auto gezet maar dan lukt het ook niet.
Iemand een idee? Het probleem zit in de #wrapper denk ik.
Dat is het grote witte vlak.
Dat moet doorlopen tot onder de tussenstand nu zeg maar.

screenshot: http://imageshack.us/photo/my-images/843/layoutxc.jpg/

Let niet op de inhoud. Dit is er zomaar ingezet. Wordt nog allemaal actueel en automatisch.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd">
<html>
    <head>
        <title>BLUE WHITE LIFE | FC DEN BOSCH FANSITE</title>
        <link rel="stylesheet" type="text/css" href="stijl.css" />
    </head>
    <body>
        <div id="wrapper">
            <div id="header">
                <span id="headerlogin"><a href="" title="Inloggen" class="menuknop">INLOGGEN</a> / <a href="" title="Account aanmaken" class="menuknop">ACCOUNT AANMAKEN</a></span>
                <div id="menu">
                    <ul id="menulist">
                        <li><a href="" class="menuknop">HOME</a></li><img src="images/layout/dots.png" style="position: relative; top: 3px;">
                        <li><a href="" class="menuknop">NIEUWS</a></li><img src="images/layout/dots.png" style="position: relative; top: 3px;">
                        <li><a href="" class="menuknop">DE CLUB</a></li><img src="images/layout/dots.png" style="position: relative; top: 3px;">
                        <li><a href="" class="menuknop">WEDSTRIJDEN</a></li><img src="images/layout/dots.png" style="position: relative; top: 3px;">
                        <li><a href="" class="menuknop">MULTIMEDIA</a></li><img src="images/layout/dots.png" style="position: relative; top: 3px;">
                        <li><a href="" class="menuknop">GASTENBOEK</a></li><img src="images/layout/dots.png" style="position: relative; top: 3px;">
                        <li><a href="" class="menuknop">EXTRA</a></li>
                    </ul>
                </div>
            </div>
            
            <div id="content">
                <div class='titel'>HOME</div>
                <div class="blok">
                Hallo
                </div>
            </div>
            
            <div id="rightmenu">
                <!-- Eerstvolgende wedstrijd -->
                <div class='titel'>EERSTVOLGENDE WEDSTRIJD</div>
                <div class="blok" align="center">
                    <img src="images/clubs/fcvolendam.jpg" width="80"> &nbsp; &nbsp; &nbsp; <img src="images/clubs/fcdenbosch.png" width="90"> <br />
                    <b>FC Volendam &nbsp; &nbsp; - &nbsp; &nbsp; FC Den Bosch</b> <br /><br />
                    Zondag 22 Januari 14:30 | Kras Stadion
                </div>
                
                <!-- Tussenstand jupiler league -->
                <div class='titel'>TUSSENSTAND JUPILER LEAGUE</div>
                <div class="blok">
                    <table width="270">
                        <tr>
                            <td width="20"></td>
                            <td width="150"><b>Club</b></td>
                            <td width="30"><b>Wed.</b></td>
                            <td width="30"><b>Pnt.</b></td>
                            <td width="40"><b>Saldo</b></td>
                        </tr>
                        <tr class="even"><td>1.</td><td>FC Zwolle</td><td>18</td><td>44</td><td>46 - 18</td></tr>
                        <tr class="odd"><td>2.</td><td>FC Eindhoven</td><td>18</td><td>35</td><td>28 - 15</td></tr>
                        <tr class="even"><td>3.</td><td>Sparta Rotterdam</td><td>18</td><td>32</td><td>32 - 18</td></tr>
                        <tr class="odd"><td>4.</td><td>sc Cambuur</td><td>18</td><td>31</td><td>40 - 26</td></tr>
                        <tr class="even clubfcdb"><td>5.</td><td>FC Den Bosch</td><td>18</td><td>30</td><td>35 - 17</td></tr>
                    </table>
                </div>
            </div>
        </div>
        <div id="footer">
            &copy; <?php echo date("Y"); ?> BLUE WHITE LIFE | ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN | DISCLAIMER | CONTACT
        </div>
    </body>
</html>


CSS


* { padding: 0; margin: 0; }

body {
    background-image: url(images/layout/bg.jpg);
    font-family: Century Gothic, Arial, Helvetica;
    font-size: 11px;
    color: #000000;
}

#wrapper {
    margin: 0 auto;
    width: 900px;
    background: #FFF;
    border: 1px solid #000;
    border-top: none;
}

#header {
    position: relative;
    top: 5px;
    left: 0px;
    width: 890px;
    height: 230px;
    background-image: url(images/layout/header.jpg);
    background-repeat: none;
    margin-left: 5px;
}

#headerlogin {
    position: absolute;
    top: 9px;
    left: 685px;
    font-size: 11px;
    color: #FFF;
}

a.menuknop:link {color: #FFF; text-decoration: none; }
a.menuknop:visited {color: #FFF; text-decoration: none; }
a.menuknop:hover {color: #FFF; text-decoration: underline; }
a.menuknop:active {color: #FFF; }

#menu {
    position: absolute;
    top: 204px;
    left: 10px;
    font-size: 11px;
    color: #FFF;
}

#menulist li {
    display: inline;
    list-style-type: none;
    padding-left: 25px;
    padding-right: 25px;
}

#content {
    float: left;
    width: 603px;
    height: auto;
    margin-left: 5px;
    margin-top: 25px;
}

.titel {
    width: auto;
    height: 26px;
    background-image: url(images/layout/balk.jpg);
    color: #FFF;
    border: 1px solid #000;
    border-bottom: none;
    padding-top: 8px;
    padding-left: 5px;
}

.blok {
    width: auto;
    height: auto;
    background-color: #f3fafe;
    border: 1px solid #000;
    padding: 5px;
    margin-bottom: 6px;
}

#rightmenu {
    float: right;
    width: 280px;
    height: auto;
    margin-right: 5px;
    margin-top: 25px;
}

#footer {
    text-align: center;
    color: #FFF;
    font-size: 9px;
}

.even {
    background-color: #FFF;
}

.odd {
    background-color: #f3fafe;
}

.clubfcdb {
    font-weight: bold;
}
Gewijzigd op 19/01/2012 23:58:24 door Maikel B
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 14:51:11
 
- Jim  -

- Jim -

19/01/2012 23:55:06
Quote Anchor link
Misschien kan je er een plaatje bij posten, dan hoeft niet iedereend er een pagina van te maken...

Verder, mogelijk heeft het ook met de inhoud te maken. Als je pagina geen/weinig content heeft, doet de wrapper mogelijk wel zijn werkt, maar door de weinige inhoud ziet het er misschien niet zo mooi uit.
 
Maikel  B

Maikel B

19/01/2012 23:58:41
Quote Anchor link
screenshot toegevoegd in de intro ;)
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

20/01/2012 00:08:52
Quote Anchor link
Je kunt het oplossen door een min-height mee te geven:

in je css:

min-height: 500px;
height: auto !important; // voor de normale browsers
height: 500px; // voor IE en z`n maatjes ( groeit automatisch mee )
 
- Jim  -

- Jim -

20/01/2012 00:13:01
Quote Anchor link
Wat hij zegt... #Merijn_Venema :D
(Daar ga ik vanuit...)
 

20/01/2012 01:41:27
Quote Anchor link
** Verkeerde topic, sorry **
*** Er was een soort gelijk iets hiervan ***
Gewijzigd op 20/01/2012 01:42:21 door
 
Maikel  B

Maikel B

20/01/2012 11:35:07
Quote Anchor link
@merijn

Dat werkt niet. de hoogte wordt dan wel 500px maar hij verlengt niet met de tekst mee.
 
Kris Peeters

Kris Peeters

20/01/2012 12:17:40
Quote Anchor link
Ik heb je probleem niet deftig bekeken, maar misschien kan je hier wel inspiratie halen:

http://sceneone.nl/positionering/positie.php

De rest van de tutorial is trouwens ook interessant.
 
Jeffrey G

Jeffrey G

20/01/2012 14:47:06
Quote Anchor link
Als ik je HTML en CSS lokaal even snel in een html bestandje gooi, en vervolgens inplaats van hallo er hallo<br />hallo<br />hallo neer zet dan groeit dat vlak gewoon mee, dus ik zie niet waar het verkeerd gaat?
 
Maikel  B

Maikel B

20/01/2012 15:04:26
Quote Anchor link
@Jeffrey G Het gaat om het vlak wat in het voorbeeldplaatje achter de header verstopt zit. En niet het vlak waar hallo in staat. Eigenlijk bedoel ik het vlak van de achtergrond zeg maar.
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

20/01/2012 15:09:22
Quote Anchor link
@Maikel, dat is vreemd hoor, dat stukje code wat ik je gaf werkt bij mij altijd. Het is van de weinig quircks die ik nog toepas om een beetje rekenschap te houden met IE. Verder hoort hij gewoon mee te groeien met de tekst. Weet je wel zeker dat de afbeelding doorloopt? Dat kan ook nog eens een illusie geven dat het niet groeit terwijl dat misschien wel het geval is.

Als dat het niet is, ga ik nog even kijken wat wel zou kunnen helpen.
 
Wouter J

Wouter J

20/01/2012 15:10:39
Quote Anchor link
Misschien lost je het op door je floats te clearen?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
#header:after
{
  content: '';
  display: block;
  clear: both;
}
 
Jeffrey G

Jeffrey G

20/01/2012 15:12:25
Quote Anchor link
Oh wat kan ik hier slecht tegen, ik zie niks waarom dit niet zou werken. Kun je een zipje sturen met alle afbeeldingen en bestanden enzo? Nu wil ik het oplossen ook =D

Edit:
Als ik een height: 100%; bij * zet dan werkt het, echter wil je niet elk element een height 100% meegeven, ik kan er alleen niet achter komen in welk element het dan verkeerd gaat..

Edit 2:
Probeer dit eens
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
#wrapper { height: 100%; }
Gewijzigd op 20/01/2012 15:17:33 door Jeffrey G
 
Maikel  B

Maikel B

20/01/2012 20:06:58
Quote Anchor link
opgelost! :D

height: auto;
position: overflow;
 
Jeffrey G

Jeffrey G

20/01/2012 20:16:55
Quote Anchor link
die position kun je weg laten want position: overflow; bestaat niet :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.