horizontal menu

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »
Gijs Anoniem

Gijs Anoniem

24/09/2014 11:32:56
Quote Anchor link
hallo mensen,

Ik werk met Wordpress met het thema 'Make' en ik heb daarmee gewoon een menu gemaakt, met sub-menu items
nu wil ik dat het eerste sub-menu items verticaal naar beneden gaat, en daarna de rest van de sub-menu items horizontaal ernaast komen, zoals op deze foto ongeveer :

http://snag.gy/gxVg0.jpg

Hoe moet ik dit doen?
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 15:19:39
 
Eddy E

Eddy E

24/09/2014 14:48:58
Quote Anchor link
Je kan ook hierachie toevoegen aan je menu.
De template (in jouw geval: Make) bepaalt hoe dat wordt getoond.
Dat kan je zelf aanpassen in de HTML-bestanden van je thema.

Wat staat daar nu?
 
Gijs Anoniem

Gijs Anoniem

24/09/2014 14:54:53
Quote Anchor link
ik heb nu al een verticaal menu, gewoon een dropdown.
alleen moet na het eerste sub-menu-item de rest rechts ervan komen (horizontaal)
 
Eddy E

Eddy E

24/09/2014 21:25:20
Quote Anchor link
Eddy E op 24/09/2014 14:48:58:
Wat staat daar nu?
 
Gijs Anoniem

Gijs Anoniem

25/09/2014 08:43:27
Quote Anchor link
#menu-home
{
float: none;
width: 100%;
margin: 0 auto;
}

.header-layout-3 .site-navigation {
float: left;
max-width:100%;
width: 100%;
text-align: center;
}
.header-layout-3 .site-navigation .menu {
width:100%;
margin-right: auto;
margin-left: auto;
}
.header-layout-3 .site-navigation .nav-menu {
margin-bottom: 0;
background-color:rgb(93,93,93);
/*margin-left:-400%;
width: 900%;*/
width: 100%;
float: none;
width: 100%;
margin: 0 auto;

}

Dit zal natuurlijk wel helemaal fout zijn (anders zou het wel werken)

kijk anders even zelf op http://178.62.60.35/sp/
Gewijzigd op 25/09/2014 08:43:57 door Gijs Anoniem
 

25/09/2014 12:07:03
Quote Anchor link
Kijk eens naar .site-navigation .menu li, .site-navigation .nav-menu li {}
Deze staat op position: relative; maar hoezo? Dat is niet nodig. verder heb je ook een media-query waar het instaat.

Daarna kan je het menu horizontaal laten weergeven door op het element
.site-navigation .menu .sub-menu li, .site-navigation .menu .children li, .site-navigation .nav-menu .sub-menu li, .site-navigation .nav-menu .children li
float: left; te geven.
Gewijzigd op 25/09/2014 12:07:37 door
 
Eddy E

Eddy E

25/09/2014 12:11:54
Quote Anchor link
Die online-versie is handig.

Mijn Element-inspector (rechtermuisknop > element inspecteren in Chrome) zegt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
media="all"
@media screen and (min-width: 800px)
.site-navigation .menu li, .site-navigation .nav-menu li {
/* position: relative; */
display: inline-block;
}


En dat staat in style.css regel 731 (of er net iets onder, 733 oid).
Daar staat position: relative; Als je die weghaalt (of beter: uitschakelt door /* comments */ ),
dan staat het zoals jij wilt:

Afbeelding
 
Gijs Anoniem

Gijs Anoniem

25/09/2014 12:12:23
Quote Anchor link
Ik begrijp nog steeds niet wat nu de fout is, ook is de menubalk niet over de volledige breedte van de pagina.. terwijl de width wel op 100% staat en de margin left en right op auto.
 
Eddy E

Eddy E

25/09/2014 12:13:08
Quote Anchor link
He, is Rick de Graaf weer aan het antwoorden terwijl ik mijn antwoord en schermafdruk plaats...

In elk geval komen we op hetzelfde uit, dus daar ligt de oplossing ook wel ;).
 

25/09/2014 12:15:55
Quote Anchor link
Dat haalde ik niet uit je comments dat je hem over de gehele breedte wou hebben.

Ik moet wel zeggen dat je CSS een beetje een rommeltje is.

http://jsfiddle.net/rb4abf4s/

Kijk hier eens naar, wellicht helpt het en kom je eruit. In de tussentijd zal ik het 1 en ander voor je proberen.
 
Gijs Anoniem

Gijs Anoniem

25/09/2014 12:18:07
Quote Anchor link
Ahh nu snap ik dus ook meteen wat Rick de Graag bedoelde, de plaatjes hebben geholpen ;)
als jullie mij misschien ook nog kunnen helpen met de breedte van de menubar, en van de submenu items dan zou dat tegek zijn.

Bedankt beide!
 

25/09/2014 12:24:41
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
.header-layout-3 .site-navigation
{
text-align: center;
clear: both;
float: left;
}

.site-branding {
width: 50%;
clear: both;
}

.header-layout-3 .site-navigation .nav-menu
{
background-color: #5D5D5D;
margin: 0 0 1em 0;
padding: 0;
}


helpt al een hoop om de elementen wat meer normaal te laten gedragen.
Gewijzigd op 25/09/2014 12:31:15 door
 
Gijs Anoniem

Gijs Anoniem

25/09/2014 12:51:17
Quote Anchor link
Rick ik heb dit gemaakt met de code die je hier geeft, nog steeds niet over de hele breedte..
 

25/09/2014 12:53:57
Quote Anchor link
Gijs Anoniem op 25/09/2014 12:51:17:
Rick ik heb dit gemaakt met de code die je hier geeft, nog steeds niet over de hele breedte..


Bekijk even je PM's

Toevoeging op 25/09/2014 16:30:07:

Maak van je topic title [OPGELOST] van.
Anders lijkt het of het nog steeds open staat.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.