Host bannen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

27/01/2004 09:32:00
Quote Anchor link
Hallo Mensen,
Ik zit met een probleempje, Ik heb een website en nu is er steeds zo'n hond die steeds een scriptje probeer te uploaden om mijn site over tenemen , Het is hem al een paar x gelukt en wordt er nu wel zo'n beetje ziek van...

Nu had ik een ip banscript maar ja dat help ook niet want als je een proxy pak kan je er zo weer op

Maar als ik de host nou zou kunnen bannen komt ie er toch niet meer op..???

weet iemand waar ik zo'n script kan vinden
Alvast bedankt

Greetzz
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 07:24:59
 

27/01/2004 11:42:00
Quote Anchor link
een host bannen is hetzelfde als een ip adres bannen, als iemand een proxy aanneemt krijgt hij uiteraard ook een andere host
 

27/01/2004 11:43:00
Quote Anchor link
een host bannen is hetzelfde als een ip adres bannen, als iemand een proxy aanneemt krijgt hij uiteraard ook een andere host
 
Arend a

Arend a

27/01/2004 11:59:00
Quote Anchor link
Beste beginner. Misschien moet je het probleem en niet de symptonen oplossen. Als mensen scripts kunnen uploaden en uitvoeren op jouw site ben je verdomd slecht bezig. Ik denk dat wanneer je iemand banned op ip, de persoon die doorheeft dat je scripts kan schrijven om je site over te nemen, ook wel doorheeft hoe een proxy werkt.

Maar hoe kan je zo STOM zijn om mensen scripts te laten uploaden en uitvoeren?!
 

27/01/2004 12:36:00
Quote Anchor link
Nou Nou Arend,

Niet gelijk zo sago,
 
Mitch X

Mitch X

27/01/2004 13:41:00
Quote Anchor link
Hij heeft tog gewoon gelijk? Vink wel :P
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

27/01/2004 14:02:00
Quote Anchor link
Vin je dat sjaggo? Dan heb je hem nog neit 's morgens mee gemaakt... ;)

Maar Beginner, hij stelt wel een duidelijk punt waar je het mee eens moet zijn...

Je moet mensen de mogelijkhid niet eens geven...

Elwin
 
Arend a

Arend a

27/01/2004 15:08:00
Quote Anchor link
Het is zoiets als je deur open laten staan en verbaasd zijn dat er mensen binnenlopen. Je legt je autosleutels op en bloot neer en vind dat je dan maar degene die de autosleutels willen pakken niet meer in je huis mogen lopen, maar de rest nog wel.
 

27/01/2004 16:13:00
Quote Anchor link
Ik weet wel dat jullie gelijk hebben maar ben ook nog maar een beginner,

Ik heb een uploadcenter en ik heb al een paar dingetjes er in staan zodat je geen exe of htm kan uploaden en heb alles in de root naar 555 chmd ,

Maar op 1 of andere manier load hij een scriptje op in de uploadcenter waardoor hij gelijk heel je server vol gooit met files... waardoor je server overbelast word...

En daarom wou ik hem bannen, Dus daarom vroeg ik of er een script was voor proxy en host te bannen

Greetzz
 
Mitch X

Mitch X

27/01/2004 16:31:00
Quote Anchor link
Je wilt proxy en host bannen :S... dus iedereen die via die proxy komt wordt niet toegelaten en iedereen van die host ook niet? En van proxy veranderen is echt moeilijk denk je niet? Dus dan moet je alle proxies gaan bannen.... Niet zo slim lijkt mij! Zorg gewoon voor wat extra veiligheid -> dicht je lekken!!!
Gewijzigd op 27/01/2004 16:36:00 door Mitch X
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

27/01/2004 16:46:00
Quote Anchor link
Is het voor iedereen toegestaan om van je uploadcenter gebruik te maken? Mogen alleen leden gebruik maken van je uploadcenter? Kan je je uploadcenter niet eventueel in een met .htacces en .htpasswd beveiligde map zetten?
Als je het echt openbaar wilt houden en je wilt wel bepaalde bestandstypes, ook die gevaarlijk kunnen zijn... dan zit er niet veel op...

Je zou misschien met HTTP_X_FORWARDED_FOR kunnen werken...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
if (empty($SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR']))
{

   // Iemand komt zonder proxy, gelijk IP adres bannen...
} else {
   // Iemand komt met proxy, ban het IP adres achter de proxy ($SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'])...
}
?>


Meer informatie: http://www.google.nl/search?q=php+http_x_forwarded_for

Elwin
 
Arend a

Arend a

27/01/2004 16:54:00
Quote Anchor link
Ik raad je in elk geval aan, mocht het een openbare upload plek zijn (laat het maar niet aan geenstijl.nl weten ;) om php, shtml, perl en dergelijke te deny'en. En standaard 444 te chmodden.

Wat wellicht ook zal werken is, zet in een .htacces bestand in je UPLOAD dir:

RemoveType .php .php3 .php4 .phtml .pl .shtml .shtm .cgi

Zo wordt het gebruik van php, perl, shtml in alle smaken onmogelijk gemaakt.

Grtz,

Adje
Gewijzigd op 27/01/2004 17:01:00 door Arend a
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.