hosting en externe databas

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Peter druyts

peter druyts

26/02/2011 14:05:11
Quote Anchor link
hallo vrienden,
Heb een web site in mijn handen gekregen die ik moet onder houden.De website met registreerde domijnnaam staat bij een hosting(1and1) die wel een database heeft maar geen phpmyadmin.Ik heb zelf een database met phpmyadmin.
1)Welke code moet ik in de connect_to mysql zetten om verbinding te hebben met mijn database.
2)moet ik de files uploaden naar de database van de hosting en naar mijn database?
3) Wat is de code in een html of php file om de pagina door te sturen naar een ander domijnnaam, bv redirect?
Heb ze voor alle geval al in mijn database gezet, maar dan staan ze onder mijn domijn naam en niet onder de andere.
bedankt
peter
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 06:21:25
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/02/2011 14:49:01
Quote Anchor link
1) Heb je al eens gekeken naar: http://php.net/mysql_connect en http://php.net/mysql_select_db

2) Een database is bedoeld om externe data in op te slaan. Daar vallen je PHP-script uiteraard niet onder.

3)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
header('loaction:http://www.meukee.nl');
   exit;
  
 
Rick  -

Rick -

07/03/2011 17:23:40
Quote Anchor link
SSL verbinding als je remote gaat wel zo veilig
Google link
Gewijzigd op 07/03/2011 17:25:03 door Rick -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.