hotmail email

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Voor een opdrachtgever, met een prachtig kantoor in omgeving Wateringen zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind jij het leuk om in een Agile/Scrum omgeving te werken? Wil jij

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »
Vincent Huisman

Vincent Huisman

04/03/2012 22:02:21
Quote Anchor link
Hallo,

wanneer ik een html mailtje stuur dan komen de afbeeldingen niet goed aan in hotmail. Als ik in gmail kijk dan komen ze wel goed aan. Ik krijg het idee dat het komt omdat hotmail de afbeeldingen binnen hun "imageproxy" draait. Ik gebruik verder swiftmailer maar ik denk niet dat het daar aan ligt.

Ook mijn css afbeeldingen doen het niet, maar ik weet niet of hotmail die sowieso wel ondersteund
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 10:05:03
 
Koen Hollander

Koen Hollander

04/03/2012 22:36:47
Quote Anchor link
hotmail heeft toch een iets betere beveiliging, ik adviseer om hem in chrome te openen
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

05/03/2012 16:05:53
Quote Anchor link
ook in chrome blijft het het zelfde. Maar weet iemand toevallig hoe dit kan? Kan het er toevallig ook aan liggen dat ik de mailtjes vanaf mijn localhost stuur en dat de smtp server hetzelfde is als die van het domein van het emailadres?
 
Albert de Wit

Albert de Wit

05/03/2012 16:13:36
Quote Anchor link
op mijn mail komt geen enkele mail helemaal geopend aan. Meestal moet ik ze eerst goedkeuren voordat ik de plaatjes kan zien. De contactpersonen die plaatjes sturen (die dus eigenlijk vertrouwd zijn) kan ik wel zien maar spam mails zoals die dingen die viagra adverteren krijg ik zowieso niet te zien.
 
- SanThe -

- SanThe -

05/03/2012 16:13:56
Quote Anchor link
Veel emailprogramma's blokken (gelukkig) plaatjes.
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

05/03/2012 16:15:56
Quote Anchor link
het is niet zo dat ik een linkje krijg waar ik eerst op moet klikken, ik zie gewoon een broken image. Hij blijft hangen bij de imageproxy van hotmail, want als ik het linkje uit die url haal werkt het wel gewoon...
 
Albert de Wit

Albert de Wit

05/03/2012 16:16:57
Quote Anchor link
huh..... das iets anders idd.
 
Joakim Broden

Joakim Broden

12/04/2012 13:54:25
Quote Anchor link
Offtopic
Misschien vinden jullie niet nodig om oud topic te openen, alleen ik vind het wel handig aangezien de TS hier geen antwoord op heeft gekregen en anderen hier misschien nog baat bij hebben. Want nieuwsbrieven bouwen is niet 1 2 3 klaar.

Ontopic
Vincent Huisman op 04/03/2012 22:02:21:
Ook mijn css afbeeldingen doen het niet, maar ik weet niet of hotmail die sowieso wel ondersteund


CSS word zowiezo nauwelijks ondersteund in e-mail clients vooral outlook is zwaar achterhaald. Als je een afbeelding wilt gebruiken moet het via <img>.

Als je een nieuwsbrief wilt maken denk dan 15 jaar terug, en doe dit ook in tabellen.
Gewijzigd op 12/04/2012 13:55:48 door Joakim Broden
 
Raymond van Os

raymond van Os

19/04/2012 17:10:50
Quote Anchor link
Quote:
Jou zou onderstaande eens even kunnen proberen. Verder klopt het dat plaatjes geblokt kunnen worden in bijvoorbeeld hotmail, dit komt omdat de mails met afbeelding niet gelijk als vertrouwelijk kunnen worden gezien door hotmail of ander mail prog. De ontvanger moet dan eerst aangeven dat de inhoud in zijn volledigheid getoond mag worden. Zorg er daarom voor dat je altijd goede alt teksten gebruikt omdat, dit probleem vaak voor komt.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<td width="109" id="banner">
                                                        
    <map name="map">
        <area alt="Mailing Logo" href="http://www.link.nl/" coords="109,90,109,90" target="_blank" />                                                      
    </map>                                                    
    <img alt="Designpro Mailing" id="banner" src="http://www.website.nl/images/logo.jpg" usemap="#map" />
</td>                                                


Quote:
Verder moet je zoals Hertog Jan al zij zo min mogelijk gebruik van css maken dit omdat het door de mail progs bijna altijd uit de <head> of <body> wordt gefilterd. Als je dit desondanks wel wil gebruiken hou het dan beperkt zoals: a en span. Geef de style ook dubbel mee aan bijv: a.
dee eerste plek is in de <head>. de tweede plek waar je de style mee geef (inline style) is in de <body>. Je doet dit twee keer om te voorkomen dat als je style wordt verwijderd uit je <head> je toch nog je style aan je a kan geven.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<html>
   <head>
        <style>
            a{ color:#FFF;}
            a:hover{ color:#000;}
        </style>
    </head>
    <body>
        <table bgcolor="#e7e7e7" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
            <tbody>
                <tr height="90">
                    <td width="37"><a href="http://www.link1.nl/" alt="klik hier en ga verder naar onze website" title="link 1" style="color: #FFF; hover: #000; " >link1</a></td>
                    <td width="37"><a href="http://www.link2.nl/" alt="klik hier en ga verder naar onze website" title="link 2" style="color: #FFF; hover: #000; " >>link2</a></td>
                    <td width="37"><a href="http://www.link3.nl/" alt="klik hier en ga verder naar onze website" title="link 3" style="color: #FFF; hover: #000; " >>link3</a></td>
                </tr>
            </tbody>
        </table>
    </body>
</html>


Quote:
Natuurlijk is het gebruik van de juiste meta tags ook belangrijk...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.