Hotmail, Gmail ect..

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »
Manuel Van den hoogaard

Manuel Van den hoogaard

19/03/2015 16:07:47
Quote Anchor link
Bonjour :)


Ik kan er eigenlijk maar héél weinig over vinden. Zojuist heb ik een nieuwe server bij Strato gehuurd. Maar nu betreft er één klein issue.

Alle webmails die komen automatisch bij Hotmail en Gmail in de spambox.

Heeft er iemand enig idee hoe ik dit kan aanpassen?


In afwachting,


//Manuel
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 22:34:35
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/03/2015 16:08:37
Quote Anchor link
Heb je een SPF-record ingesteld in je DNS-settings?
 
Manuel Van den hoogaard

Manuel Van den hoogaard

19/03/2015 16:20:00
Quote Anchor link
Indien je onderstaand bedoeld: Nee


Afbeelding

Toevoeging op 19/03/2015 16:30:25:

Hmm, ik vind net iets dat er een record toegevoegd moet worden:

Record type: TXT
domain name: (leeglaten)
TXT record: v=spf1 a mx all

^^ nu kan ik alleen in plesk 12 niet de pagina vinden waar je de DNS settings kunt wijzigen... vreemd.
 
- SanThe -

- SanThe -

19/03/2015 16:33:21
 
Manuel Van den hoogaard

Manuel Van den hoogaard

19/03/2015 16:43:59
Quote Anchor link
Hmm interessant.

Iemand ook enig idee waar ik de DNS settings kan vinden binnen plesk 12?
Kom het maar niet tegen namelijk.. -_-"
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/03/2015 16:53:21
Quote Anchor link
Is het niet iets wat je bij je webhostingboer moet regelen in een speciaal controlepaneel?
 
Manuel Van den hoogaard

Manuel Van den hoogaard

19/03/2015 16:54:06
Quote Anchor link
Ik heb een eigen server daar... Dus meen dat ik dat zelf moet kunnen inzien. Even nog eens nazoeken :)

Toevoeging op 19/03/2015 17:16:29:

Hmm, ik heb net dus even gebeld naar Strato en krijg het volgende te horen:

Wat heb ik nodig:
1. Domeinpakket

2. Serverpakket

Waarbij het domeinpakket alle DNS settings heeft en dus doorgeleid wordt naar het server IP.


Nu vraag ik me af.. is dit geen gigantisch omslachtige manier?
 
Manuel Van den hoogaard

Manuel Van den hoogaard

20/03/2015 19:16:32
Quote Anchor link
Afbeelding

^^ Is dit correct ingesteld?

Toevoeging op 20/03/2015 19:17:12:

De mails komen nogsteeds in de spambox terecht..
Heeft dit te maken met dat de DNS settings pas na 24 definitief zijn?
 
Ivo P

Ivo P

20/03/2015 22:49:48
Quote Anchor link
"Nu vraag ik me af.. is dit geen gigantisch omslachtige manier?"

Nee, want het domeinpakket heeft niet direct wat met de hosting te maken.
Je kunt best bij partij A je domein regelen; desnoods op een andere server de dns settings regelen;

die dns settings voor wat betreft de website verwijzen naar server X bij hosting partij B
voor een subdomein naar hosting partij C
en de mail af laten handelen (inkomend) bij nog een andere server; terwijl de uitgaande mail nog weer ergens anders geregeld wordt.

En nu ik er over nadenk, -- ik dacht het overdreven uitgebreid op te geven in het voorbeeld--,
volgens mij heb ik dat nog zo gedaan ook voor enkele van mijn domeinen.



---

wat betreft de dns settings.
volgens mij zijn de laatste 2 regels dubbelop, maar als ze niet in tegenspraak zijn met elkaar, zou je ze zo kunnen laten staan.
Ik zou in elk geval een uur of 24 wachten voor je het als "werkt niet" beoordeeld.

Als het kan: draai even de tijden bij die settings omlaag zo lang je experimenteert. Dan dringt het sneller door over het internet (na de eerste 24 uur die je uit moet zitten)
 
Manuel Van den hoogaard

Manuel Van den hoogaard

23/03/2015 17:45:30
Quote Anchor link
Hmm, nogsteeds komen de mails in de spambox..

Nu heb ik de dubbele regel eruit gehaald dus blijft er dit over:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
Domein-instellingen
Domein    manuelvogel.nl
Forward doeladres:    niet actief    
A-Record:    85.214.132.169    
SPF-Record:    v=spf1 ip4:85.214.132.169 ~all
 
- SanThe -

- SanThe -

23/03/2015 17:51:56
 
Manuel Van den hoogaard

Manuel Van den hoogaard

23/03/2015 17:55:24
Quote Anchor link
Ik gebruik een standaard toepassing op de server van Strato... voor de mail inbox/outbox e.d.


Voorbeeld:

ManuelVogel.nl

inlog: [email protected]
wachtwoord: phphulp

Toevoeging op 23/03/2015 18:04:45:

Ik zie net ook dat de MX record niet is ingevuld.
Moet dit ook ingevuld worden?

Afbeelding
 
Ivo P

Ivo P

23/03/2015 19:37:45
Quote Anchor link
als je mail wilt kunnen ontvangen, is een mx record handig. Niet ler se nodig, want indien missend, wordt het A record geprobeerd. Maar verdacht is het natturlijk wel als je mail stuurt en geen mx hebt.

Probeer het anders met de optie strato-server.
 
Manuel Van den hoogaard

Manuel Van den hoogaard

23/03/2015 19:41:51
Quote Anchor link
Daar stond de instelling nog op (strato mailserver). Had het vakje eronder even open geklikt zodat zichtbaar was wat er ingevuld kon worden
 
Gerhard l

gerhard l

24/03/2015 15:20:40
Quote Anchor link
Nadat je de spf records hebt toegevoegd, wat stond er toen in je headers? Er zal dan iets staan als SPF passed/failed/softfail.

Die ~all die je toepast betekend dat hij alle mail gewoon doorstuurd ook al komt het van een andere ip.
Wanneer in de header staat dat je SPF goed is, moet je deze veranderen naar -all, hierna worden alle andere IP adressen geblokkeerd om mail te versturen.

Als je SPF goed gaat zit het dus ergens anders, kijk zoals SanThe zegt vooral naar de headers.
Of stuur een email naar http://www.mail-tester.com/ en kijk wat daaruit komt, daar komt vaak wel uit of je bericht de juiste inhoud heeft.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.