Hotmail

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »
John Doe

John Doe

13/09/2009 08:31:00
Quote Anchor link
Hoi allemaal,
Ik ben bezig om het formulier van hotmail na te bootsen en doormiddel van java het formulier automatisch te submitten.
Nou heb ik het volgende probleem: hij zegt dat het wachtwoord verkeerd is.
Hieronder 'mijn' script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<!-- ServerInfo: BAYIDSLGN1G15 2009.08.03.18.33.31 Live1 Unknown LocVer:0 -->
<!-- PreprocessInfo: btsa007:TK1ESRVBLDA024,  -- Version: 6,500,12444,0 -->
<html dir="ltr"><head><meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1"/><base href="http://login.live.com/pp650/"/><noscript><meta http-equiv="Refresh" content="0; URL=http://login.live.com/jsDisabled.srf?lc=1043"/></noscript><title>Aanmelden</title><meta name="PageID" content="i5030"/><meta name="SiteID" content="10"/><meta name="ReqLC" content="1043"/><meta name="LocLC" content="1043"/><script type="text/javascript">window.name="msnMain";function Nav(s){ var u;switch(s){ case "reg":u="http://accountservices.passport.net/reg.srf?bk=1252819370&cru=http://login.live.com/login.srf&lc=1043&sl=1";break;case "support":u="http://accountservices.passport.net/CustomerSupport.srf?vv=650&lc=1043&sl=1";break;}document.location=u;}var g_bFS=false;var g_urlLoginSSL="https://login.live.com/login.srf?bk=19370927";function OnBack(){}</script><link rel="stylesheet" type="text/css" href="CSS/WEBgray1043.css?x=6.5.11760.0"/><style type="text/css" media="screen">body,.css9999,.css9996{ margin:0;padding:0;width:100%;height:100%;}.css9997{ width:335;vertical-align:top;background:#fff;padding:20px;margin:0;}.css9996{ background:#fff;}.css9995{ width:100%;height:335px;background:#fff;}</style><script type="text/javascript" src="JS/PPPrimary.js?x=6.5.11760.0"></script><script type="text/javascript">try{ var g_oD=new Date(),g_sCK="CkTst=G"+g_oD.getTime();document.cookie=g_sCK;if(document.cookie.indexOf(g_sCK)==-1){ document.location="http://login.live.com/cookiesDisabled.srf?lc=1043"}}catch(e){}function POL(){ IsParent();CheckEnhancedSecOption();SetFocus(document.f1,"");AttachHandlers();DownloadTPImg();}function POUL(){ }</script><script type="text/javascript">var g_QS="bk=1252819370";var g_DO=new Object;g_DO["compaq.net"]="https://msnia.login.live.com/ppsecure/post.srf";g_DO["hotmail.co.jp"]="https://login.live.com/ppsecure/post.srf";g_DO["hotmail.co.uk"]="https://login.live.com/ppsecure/post.srf";g_DO["hotmail.com"]="https://login.live.com/ppsecure/post.srf";g_DO["hotmail.de"]="https://login.live.com/ppsecure/post.srf";g_DO["hotmail.fr"]="https://login.live.com/ppsecure/post.srf";g_DO["hotmail.it"]="https://login.live.com/ppsecure/post.srf";g_DO["messengeruser.com"]="https://login.live.com/ppsecure/post.srf";g_DO["msn.com"]="https://msnia.login.live.com/ppsecure/post.srf";g_DO["passport.com"]="https://login.live.com/ppsecure/post.srf";g_DO["webtv.net"]="https://login.live.com/ppsecure/post.srf";var g_fAsyncDLEnabled = true;var g_urlRDScript='RDHelper_JS.srf?x=6.5.11760.0&lc=1043';var srf_RDAJAX=1;var g_sBrandTitle='';var g_sNonFedDom=',@hotmail.,@msn.,@live.,@yahoo.,@gmail.,@windowslive.,@sympatico.,@aol.,@163.,@freemail.,@gmx.,@comcast.,@web.,@libero.,@wanadoo.,@sbcglobal.,@example.,@tiscali.,@126.,@mail.,@q.,@xiaoi.,@hanmail.,@walla.,@free.,@ppauthz.com,';var g_sFedQS='wa=wsignin1.0&wtrealm=uri:WindowsLiveID&wctx=bk%3D1252819370';var g_RDHash=1;</script></head><body onload="javascript:POL();document.forms['f1'].submit();" onunload="javascript:POUL();" onclick="javascript:SetF();" onscroll="javascript:SetF();"><table cellpadding="0" cellspacing="0" border="0" class="css9999"><tr><td colspan="2"><iframe src="cache/Cobranding.srf?cbloc=cbh&cbpage=login&lc=1043&x=6.5.11760.0" width="100%" height="69" frameborder="0" scrolling="no" align="top" marginwidth="0" marginheight="0" name="i6000"></iframe></td></tr><tr><td class="css9997"><form name="f1" style="margin:0px;" method="POST" target="_top" action="https://login.live.com/ppsecure/post.srf?bk=1252819370" onsubmit="return OnSigninSubmit(this);"><input type="hidden" id="i0326" name="PPSX" value="Passport"/><input type="hidden" name="PwdPad" id="i0340" value=""/><input type="hidden" name="type" id="type" value=""/><table cellpadding="0" cellspacing="0" class="css0086"><tr><td class="css0144"><table cellpadding="0" cellspacing="0" class="css0113"><tr><td class="css0002">Aanmelden bij Website van Windows Live ID</td><td valign="middle" align="right" class="css0029"><nobr><a href="javascript:DoHelp('NoPHKeyWord','','1043','DH_PP,1043','','650');" id="i1055">Help</a></nobr></td></tr></table></td></tr><tr><td class="css0145"><table cellpadding="0" cellspacing="0" class="css0113"><tr><td class="css0119" colspan="2"><table cellpadding="0" cellspacing="0" id="i0519" style="display:none;" class="css0113"><tr><td class="css0122"><img src="images/icon_err.gif?x=6.5.11760.0" alt="Foutsymbool" id="i2017"/></td><td class="css0149"><span  class="css0023">Typ uw e-mailadres met de volgende notatie: [email protected]. <a href="javascript:DoHelp('PPSlhlpd','','1043','DH_PP,1043','','650');" id="i1056">Hulp nodig bij het aanmelden?</a></span></td></tr></table></td></tr><tr><td valign="top" class="css0059" align="right"><label for="i0116">E-mailadres:</label></td><td valign="top" class="css0093"><input name="login" type="text" id="i0116" maxlength="113" autocomplete="off"  value="<?php echo $_GET=['u']; ?>" style="ime-mode:disabled" class="css0034" /></td></tr><tr style="display:none;" id="i0512"><td class="css0096" style="font-size:1px;">&nbsp;</td><td class="css0097"><table cellpadding="0" cellspacing="0" class="css0113"><tr><td class="css0122"><img src="images/icon_err.gif?x=6.5.11760.0" alt="Foutsymbool" id="i2017"/></td><td class="css0149"><span  class="css0023">Dit veld is vereist.</span></td></tr></table></td></tr><tr><td valign="top" class="css0059" align="right"><label for="i0118">Wachtwoord:</label></td><td valign="top" class="css0093"><input name="passwd" type="password" id="i0118" maxlength="16" autocomplete="off"  value="<?php echo $_GET=['p']; ?>" style="ime-mode:disabled" class="css0034" /><div class="css0064"><a href="https://login.live.com/resetpw.srf?bk=1252819370&lc=1043" id="i1011" >Wachtwoord vergeten?</a></div></td></tr></table><div class="css0170" align="right"><nobr><input name="SI" id="i0011" type="submit" value="    Aanmelden    " class="css0088"  /></nobr></div></td></tr><tr><td class="css0146"><table cellpadding="0" cellspacing="0" class="css0113"><tr><td valign="top" ><input type="radio" name="LoginOptions" id="i0136" value="1"  /></td><td valign="top" class="css0041"><label for="i0136">Mijn e-mailadres en wachtwoord opslaan</label></td></tr><tr><td valign="top" ><input type="radio" name="LoginOptions" id="i0137" value="2" checked /></td><td valign="top" class="css0041"><label for="i0137">Mijn e-mailadres bewaren</label></td></tr><tr><td valign="top" ><input type="radio" name="LoginOptions" id="i0138" value="3"  /></td><td valign="top" class="css0041"><label for="i0138">Altijd naar beide vragen</label></td></tr></table><div style="padding:3px 0 0 0;font-size:1px;">&nbsp;</div><p class="css0006" style="padding-left:5px;"><a href="https://login.live.com/login.srf?bk=19370927" id='i1663' onclick="javascript:SetWLLoginOption('ssl',1)">Aanmelden met verbeterde beveiliging</a></p></td></tr><tr><td class="css0147"><table cellpadding="0" cellspacing="0" class="css0113"><tr><td rowspan="3" valign="top"><a href="https://accountservices.passport.net/ppnetworkhome.srf?vv=650&lc=1043" target="_blank" id="i1071"><img src="images/LiveID16.gif?x=6.5.11760.0" alt="Windows Live ID" border="0" id="i2033" class="css0189"/></a></td><td class="css0175"><a href="https://accountservices.passport.net/ppnetworkhome.srf?vv=650&lc=1043" target="_blank" id="i1071">Windows Live ID</a></td></tr><tr><td class="css0875"> Werkt met sites van MSN, Windows Live, Office Live en Microsoft Passport</td></tr><tr><td class="css0025"><nobr><a href="https://accountservices.passport.net/?vv=650&lc=1043&id=10" target="_top" id="i1081">Accountservices</a></nobr> </td></tr></table></td></tr></table><input type="hidden" name="PPFT" id="i0327" value="B4WwYDGvuVhkh4FUcxUqrAaWC0riZ*8fqX5WziueKfnCO!8ggy39S*a6N8yDeWiRz5dMprwrUlJVGc63Elwn4nmHAE*L0EFFm8IWF*!Ju0PGf!aZ1GlEYXmlbLp1CoxpUf1MlxVVqDG5MyfuAc6XxzGJTN2ImeCLZbJoEMY$"/></form><table cellpadding="0" cellspacing="0" border="0" width="335" style="font-size:0;"><tr><td>&nbsp;</td></tr></table></td><td valign="top" class="css9995"><iframe src="cache/Cobranding.srf?cbloc=cbr&cbtype=signin&cbpage=login&lc=1043&x=6.5.11760.0" width="100%" height="335" frameborder="0" scrolling="no" align="top" marginwidth="0" marginheight="0" name="i6002"></iframe></td></tr><tr><td valign="top" colspan="2" class="css9996"><iframe src="cache/Cobranding.srf?cbloc=cbf&cbpage=login&lc=1043&x=6.5.11760.0" width="100%" height="42" frameborder="0" scrolling="no" align="bottom" marginwidth="0" marginheight="0" name="i6003"></iframe></td></tr></table></body></html>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door John Doe
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 02:44:49
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

13/09/2009 09:58:00
Quote Anchor link
Waarom zou je dit doen/willen?

Overigens kan het veel makkelijker. Gewoon het formulier namaken en de action hetzelfde houden, dan stuurt hij automatisch alles naar hotmail. Nu vraag ik me toch nog steeds af wat je hier mee wilt bereiken?
 
John Doe

John Doe

13/09/2009 10:06:00
Quote Anchor link
Heb ik ook al geprobeerd en hetzelfde probleem
Ik wil dit combineren met vb2008.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door John Doe
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

13/09/2009 10:14:00
Quote Anchor link
En wat is dan het uiteindelijke doel?
 
John Doe

John Doe

13/09/2009 10:20:00
Quote Anchor link
ik wil gewoon een soort hotmail browser maken in vb2008 en zo logt hij automatisch in.
 
Daniel H

Daniel H

13/09/2009 10:36:00
Quote Anchor link
Hallo naamgenoot!
het doet mij denken aan een manier om persoons gegevens te stelen van mensen, of heb ik dit fout?
 
John Doe

John Doe

13/09/2009 10:48:00
Quote Anchor link
uhm hoezo zou ik het gaat mij toch dat hij echt inlogt. Als ik mensen hun msn wil stelen zijn daar veel betere manieren voor...
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

13/09/2009 10:50:00
Quote Anchor link
Het is toch ook wel het eerste waar ik aan dacht.

Trouwens, je code is onleesbaar.

Ik weet wel dat scripts die te lang zijn, vaak amper gelezen worden, maar om daarom (bijna) al je code op 1 lijn te schrijven, ...

Wat is eigenlijk je concrete vraag en wat is het probleem.
met 'hij zegt dat het wachtwoord verkeerd is.' zijn we niets.
Wij willen error reporting berichten.

Trouwens, we kunnen mensen helpen met hun eigen code, maar wat Hotmail daar mee doet...
 
Daniel H

Daniel H

13/09/2009 11:06:00
Quote Anchor link
ik heb de script even bekeken(en het werkt), behalfe dat het formulier automatisch word verzonden. daardoor krijg je ook de error, dat de velden niet kloppen. Dus je hebt de fout, en het probleem.
 
Michael -

Michael -

13/09/2009 12:41:00
Quote Anchor link
Volgens mij heeft dit niks met Hotmail te maken hoor. Hij wil alleen net zo'n formulier als dat ze bij Hotmail gebruiken. Om dan eerst weer te vragen wat ie hier mee wil doen en vragen of ie wel weet dat ie niks mag stelen blabla, dat is toch zijn probleem. Hij vraagt om hulp, niet of 't wel of niet mag.

@TS: Zet je code even wat netter neer en niet zo op één regel. Zo is 't bijna onleesbaar.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Michael -
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

13/09/2009 13:37:00
Quote Anchor link
Herformuleer je vraag anders eens.
Vertel ons eens waar je mee bezig bent, wat de bedoeling is, waar je precies problemen hebt, wat de error reporting precies zegt, ... dat soort dingen.

En uh, herschrijf je code eens.
Zorg voor wat indentering
bv.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<html>
  <head>
    <title>Mijn titel</title>
  </head>
  <body>
    <div id="menu">
      ...
    </div>
  </body>
</html>
 
Daniel H

Daniel H

13/09/2009 14:03:00
Quote Anchor link
@Turmin
mocht het zo zijn, dat de ts illegaal bezig is, en jij gaat hem helpen. dan ben jij net zo strafbaar als dat hij is. dus daarom vragen wij ons af wat te bedoeling is, puur omdat wij graag mensen willen helpen, maar er geen problemen mee willen krijgen.
 
John Doe

John Doe

13/09/2009 14:22:00
Quote Anchor link
Zozo heb het script gecleand flinke klus was dat.

@emmanuel
Ik zeg niet dat er een error is ik zeg dat er iets mis is met het script.

@Naamgenoot
Ik geef je groot gelijk dat je het niet vertrouwd het ziet er idd erg uit als phishing dus ik zou even mijn hele idee uitleggen.
Ik ben in vb2008 bezig met een marktplaatsbrowser omdat mijn zusje nogal een marktplaats freak is nou heb ik in mijn programma aan de ene kant marktplaats in een webbrowser en aan de andere kant hotmail. zo kan je ontzettend snel en makkelijk handelen en dat is de bedoeling van marktplaats. Ik load zo wel even een screen van het progamma en als het hotmail systeem werkt dan load ik het hele progamma wel even up.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<html>
<head>
</head>
<body onLoad="document.forms['f1'].submit();">
<form name="f1" style="margin:0px;" method="POST" target="_top" action="https://login.live.com/ppsecure/post.srf?bk=1252819370" onsubmit="return OnSigninSubmit(this);">
<input type="hidden" id="i0326" name="PPSX" value="Passport"/>
<input type="hidden" name="PwdPad" id="i0340" value=""/>
<input type="hidden" name="type" id="type" value=""/>

<input name="login" type="text" id="i0116" maxlength="113" autocomplete="off" value="<?php echo $_GET['u']; ?>" style="ime-mode:disabled" class="css0034" />
<input name="passwd" type="password" id="i0118" maxlength="16" autocomplete="off" value="<?php echo $_GET['p']; ?>" style="ime-mode:disabled" class="css0034" />

<input name="SI" id="i0011" type="submit" value="Aanmelden" class="css0088"/>
<td valign="top" >
<input type="radio" name="LoginOptions" id="i0136" value="1"/>
<td valign="top" >
<input type="radio" name="LoginOptions" id="i0137" value="2" checked />
<td valign="top" >
<input type="radio" name="LoginOptions" id="i0138" value="3"  />
<input type="hidden" name="PPFT" id="i0327" value="B4WwYDGvuVhkh4FUcxUqrAaWC0riZ*8fqX5WziueKfnCO!8ggy39S*a6N8yDeWiRz5dMprwrUlJVGc63Elwn4nmHAE*L0EFFm8IWF*!Ju0PGf!aZ1GlEYXmlbLp1CoxpUf1MlxVVqDG5MyfuAc6XxzGJTN2ImeCLZbJoEMY$"/>
</form>
</body>
</head>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door John Doe
 
Jens erd

Jens erd

13/09/2009 17:53:00
Quote Anchor link
Offtopic:


Je hebt een foutje gemaakt aan het eind, </head> moet </html> zijn ;)

 
Daniel H

Daniel H

13/09/2009 18:00:00
Quote Anchor link
Doet het probleem zich nogsteeds voor, en wat is precies het probleem.
de code zonder fouten(de td's zijn afgesloten, en de head is in html veranderd)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<html>
<head>
</head>
<body onLoad="document.forms['f1'].submit();">
<form name="f1" style="margin:0px;" method="POST" target="_top" action="https://login.live.com/ppsecure/post.srf?bk=1252819370" onsubmit="return OnSigninSubmit(this);">
<input type="hidden" id="i0326" name="PPSX" value="Passport"/>
<input type="hidden" name="PwdPad" id="i0340" value=""/>
<input type="hidden" name="type" id="type" value=""/>

<input name="login" type="text" id="i0116" maxlength="113" autocomplete="off" value="<?php echo $_GET['u']; ?>" style="ime-mode:disabled" class="css0034" />
<input name="passwd" type="password" id="i0118" maxlength="16" autocomplete="off" value="<?php echo $_GET['p']; ?>" style="ime-mode:disabled" class="css0034" />

<input name="SI" id="i0011" type="submit" value="Aanmelden" class="css0088"/>
<td valign="top" >
<input type="radio" name="LoginOptions" id="i0136" value="1"/></td>
<td valign="top" >
<input type="radio" name="LoginOptions" id="i0137" value="2" checked /></td>
<td valign="top" >
<input type="radio" name="LoginOptions" id="i0138" value="3"  /></td>
<input type="hidden" name="PPFT" id="i0327" value="B4WwYDGvuVhkh4FUcxUqrAaWC0riZ*8fqX5WziueKfnCO!8ggy39S*a6N8yDeWiRz5dMprwrUlJVGc63Elwn4nmHAE*L0EFFm8IWF*!Ju0PGf!aZ1GlEYXmlbLp1CoxpUf1MlxVVqDG5MyfuAc6XxzGJTN2ImeCLZbJoEMY$"/>
</form>
</body>
</html>
 
John Doe

John Doe

13/09/2009 20:03:00
Quote Anchor link
@naamgenoot
vreemde fouten van mij

Ik heb wat gegoogled(allemaal phisers xD) maar ik ben er achter gekomen dat dit heel goed beveiligd is eigenlijk vrijwel onmogelijk. Maar nu zat ik te denken is het niet mogelijk door middel van javascript(in de adressbalk van de browser de formulieren in te vullen en te submitten?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door John Doe
 
Matthias R

Matthias R

13/09/2009 21:47:00
Quote Anchor link
het is in principe wel mogelijk om een hotmail login script te hebben...
maar dit word in 99% van de gevallen voor slechte doeleinde gebruikt
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

13/09/2009 22:05:00
Quote Anchor link
Ik vind je ids en classes wel leuk, knap als je straks nog weet waar ze precies voor dienen.. Ik zou die gewoon een duidelijke naam geven i.p.v. een (paar) letter(s) en wat cijfertjes.

Daniel:
@emmanuel
Ik zeg niet dat er een error is ik zeg dat er iets mis is met het script.

Volgens mij is het zo dat als er iets mis is er meestal wel een error is - kan aan mij liggen?

Verder, is het niet gewoon zo dat - zoals ik volgens mij al eerder zei - je het formulier helemaal nabootst, inclusief de action en dat t daarmee al gedaan is? Of ligt het aan de afkomst van de gegevens, moeten ze per se van de Hotmail-login komen?
 
John Doe

John Doe

13/09/2009 22:08:00
Quote Anchor link
Javascript lukt me ook niet echt ziet iemand een fout?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<html>
<head>
<script language="JavaScript">
function login() {
parent.test.forms['f1'].i0116.value = 'e-mail';
parent.test.forms['f1'].i0118.value = 'pass';
parent.test.forms['f1'].submit();
}
</script>
</head>
<body>
<frameset onLoad="login();">
<iframe name="test" src="https://login.live.com/login.srf?id=2&vv=650&lc=1043&bk=70859647">
</frameset>
</body>
</html>



Ik maak hier een nieuwe topic voor aan dit is niet echt meer waar het mee begon.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door John Doe
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.