Hotmail

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »
John Doe

John Doe

13/09/2009 08:31:00
Quote Anchor link
Hoi allemaal,
Ik ben bezig om het formulier van hotmail na te bootsen en doormiddel van java het formulier automatisch te submitten.
Nou heb ik het volgende probleem: hij zegt dat het wachtwoord verkeerd is.
Hieronder 'mijn' script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<!-- ServerInfo: BAYIDSLGN1G15 2009.08.03.18.33.31 Live1 Unknown LocVer:0 -->
<!-- PreprocessInfo: btsa007:TK1ESRVBLDA024,  -- Version: 6,500,12444,0 -->
<html dir="ltr"><head><meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1"/><base href="http://login.live.com/pp650/"/><noscript><meta http-equiv="Refresh" content="0; URL=http://login.live.com/jsDisabled.srf?lc=1043"/></noscript><title>Aanmelden</title><meta name="PageID" content="i5030"/><meta name="SiteID" content="10"/><meta name="ReqLC" content="1043"/><meta name="LocLC" content="1043"/><script type="text/javascript">window.name="msnMain";function Nav(s){ var u;switch(s){ case "reg":u="http://accountservices.passport.net/reg.srf?bk=1252819370&cru=http://login.live.com/login.srf&lc=1043&sl=1";break;case "support":u="http://accountservices.passport.net/CustomerSupport.srf?vv=650&lc=1043&sl=1";break;}document.location=u;}var g_bFS=false;var g_urlLoginSSL="https://login.live.com/login.srf?bk=19370927";function OnBack(){}</script><link rel="stylesheet" type="text/css" href="CSS/WEBgray1043.css?x=6.5.11760.0"/><style type="text/css" media="screen">body,.css9999,.css9996{ margin:0;padding:0;width:100%;height:100%;}.css9997{ width:335;vertical-align:top;background:#fff;padding:20px;margin:0;}.css9996{ background:#fff;}.css9995{ width:100%;height:335px;background:#fff;}</style><script type="text/javascript" src="JS/PPPrimary.js?x=6.5.11760.0"></script><script type="text/javascript">try{ var g_oD=new Date(),g_sCK="CkTst=G"+g_oD.getTime();document.cookie=g_sCK;if(document.cookie.indexOf(g_sCK)==-1){ document.location="http://login.live.com/cookiesDisabled.srf?lc=1043"}}catch(e){}function POL(){ IsParent();CheckEnhancedSecOption();SetFocus(document.f1,"");AttachHandlers();DownloadTPImg();}function POUL(){ }</script><script type="text/javascript">var g_QS="bk=1252819370";var g_DO=new Object;g_DO["compaq.net"]="https://msnia.login.live.com/ppsecure/post.srf";g_DO["hotmail.co.jp"]="https://login.live.com/ppsecure/post.srf";g_DO["hotmail.co.uk"]="https://login.live.com/ppsecure/post.srf";g_DO["hotmail.com"]="https://login.live.com/ppsecure/post.srf";g_DO["hotmail.de"]="https://login.live.com/ppsecure/post.srf";g_DO["hotmail.fr"]="https://login.live.com/ppsecure/post.srf";g_DO["hotmail.it"]="https://login.live.com/ppsecure/post.srf";g_DO["messengeruser.com"]="https://login.live.com/ppsecure/post.srf";g_DO["msn.com"]="https://msnia.login.live.com/ppsecure/post.srf";g_DO["passport.com"]="https://login.live.com/ppsecure/post.srf";g_DO["webtv.net"]="https://login.live.com/ppsecure/post.srf";var g_fAsyncDLEnabled = true;var g_urlRDScript='RDHelper_JS.srf?x=6.5.11760.0&lc=1043';var srf_RDAJAX=1;var g_sBrandTitle='';var g_sNonFedDom=',@hotmail.,@msn.,@live.,@yahoo.,@gmail.,@windowslive.,@sympatico.,@aol.,@163.,@freemail.,@gmx.,@comcast.,@web.,@libero.,@wanadoo.,@sbcglobal.,@example.,@tiscali.,@126.,@mail.,@q.,@xiaoi.,@hanmail.,@walla.,@free.,@ppauthz.com,';var g_sFedQS='wa=wsignin1.0&wtrealm=uri:WindowsLiveID&wctx=bk%3D1252819370';var g_RDHash=1;</script></head><body onload="javascript:POL();document.forms['f1'].submit();" onunload="javascript:POUL();" onclick="javascript:SetF();" onscroll="javascript:SetF();"><table cellpadding="0" cellspacing="0" border="0" class="css9999"><tr><td colspan="2"><iframe src="cache/Cobranding.srf?cbloc=cbh&cbpage=login&lc=1043&x=6.5.11760.0" width="100%" height="69" frameborder="0" scrolling="no" align="top" marginwidth="0" marginheight="0" name="i6000"></iframe></td></tr><tr><td class="css9997"><form name="f1" style="margin:0px;" method="POST" target="_top" action="https://login.live.com/ppsecure/post.srf?bk=1252819370" onsubmit="return OnSigninSubmit(this);"><input type="hidden" id="i0326" name="PPSX" value="Passport"/><input type="hidden" name="PwdPad" id="i0340" value=""/><input type="hidden" name="type" id="type" value=""/><table cellpadding="0" cellspacing="0" class="css0086"><tr><td class="css0144"><table cellpadding="0" cellspacing="0" class="css0113"><tr><td class="css0002">Aanmelden bij Website van Windows Live ID</td><td valign="middle" align="right" class="css0029"><nobr><a href="javascript:DoHelp('NoPHKeyWord','','1043','DH_PP,1043','','650');" id="i1055">Help</a></nobr></td></tr></table></td></tr><tr><td class="css0145"><table cellpadding="0" cellspacing="0" class="css0113"><tr><td class="css0119" colspan="2"><table cellpadding="0" cellspacing="0" id="i0519" style="display:none;" class="css0113"><tr><td class="css0122"><img src="images/icon_err.gif?x=6.5.11760.0" alt="Foutsymbool" id="i2017"/></td><td class="css0149"><span  class="css0023">Typ uw e-mailadres met de volgende notatie: [email protected]. <a href="javascript:DoHelp('PPSlhlpd','','1043','DH_PP,1043','','650');" id="i1056">Hulp nodig bij het aanmelden?</a></span></td></tr></table></td></tr><tr><td valign="top" class="css0059" align="right"><label for="i0116">E-mailadres:</label></td><td valign="top" class="css0093"><input name="login" type="text" id="i0116" maxlength="113" autocomplete="off"  value="<?php echo $_GET=['u']; ?>" style="ime-mode:disabled" class="css0034" /></td></tr><tr style="display:none;" id="i0512"><td class="css0096" style="font-size:1px;">&nbsp;</td><td class="css0097"><table cellpadding="0" cellspacing="0" class="css0113"><tr><td class="css0122"><img src="images/icon_err.gif?x=6.5.11760.0" alt="Foutsymbool" id="i2017"/></td><td class="css0149"><span  class="css0023">Dit veld is vereist.</span></td></tr></table></td></tr><tr><td valign="top" class="css0059" align="right"><label for="i0118">Wachtwoord:</label></td><td valign="top" class="css0093"><input name="passwd" type="password" id="i0118" maxlength="16" autocomplete="off"  value="<?php echo $_GET=['p']; ?>" style="ime-mode:disabled" class="css0034" /><div class="css0064"><a href="https://login.live.com/resetpw.srf?bk=1252819370&lc=1043" id="i1011" >Wachtwoord vergeten?</a></div></td></tr></table><div class="css0170" align="right"><nobr><input name="SI" id="i0011" type="submit" value="    Aanmelden    " class="css0088"  /></nobr></div></td></tr><tr><td class="css0146"><table cellpadding="0" cellspacing="0" class="css0113"><tr><td valign="top" ><input type="radio" name="LoginOptions" id="i0136" value="1"  /></td><td valign="top" class="css0041"><label for="i0136">Mijn e-mailadres en wachtwoord opslaan</label></td></tr><tr><td valign="top" ><input type="radio" name="LoginOptions" id="i0137" value="2" checked /></td><td valign="top" class="css0041"><label for="i0137">Mijn e-mailadres bewaren</label></td></tr><tr><td valign="top" ><input type="radio" name="LoginOptions" id="i0138" value="3"  /></td><td valign="top" class="css0041"><label for="i0138">Altijd naar beide vragen</label></td></tr></table><div style="padding:3px 0 0 0;font-size:1px;">&nbsp;</div><p class="css0006" style="padding-left:5px;"><a href="https://login.live.com/login.srf?bk=19370927" id='i1663' onclick="javascript:SetWLLoginOption('ssl',1)">Aanmelden met verbeterde beveiliging</a></p></td></tr><tr><td class="css0147"><table cellpadding="0" cellspacing="0" class="css0113"><tr><td rowspan="3" valign="top"><a href="https://accountservices.passport.net/ppnetworkhome.srf?vv=650&lc=1043" target="_blank" id="i1071"><img src="images/LiveID16.gif?x=6.5.11760.0" alt="Windows Live ID" border="0" id="i2033" class="css0189"/></a></td><td class="css0175"><a href="https://accountservices.passport.net/ppnetworkhome.srf?vv=650&lc=1043" target="_blank" id="i1071">Windows Live ID</a></td></tr><tr><td class="css0875"> Werkt met sites van MSN, Windows Live, Office Live en Microsoft Passport</td></tr><tr><td class="css0025"><nobr><a href="https://accountservices.passport.net/?vv=650&lc=1043&id=10" target="_top" id="i1081">Accountservices</a></nobr> </td></tr></table></td></tr></table><input type="hidden" name="PPFT" id="i0327" value="B4WwYDGvuVhkh4FUcxUqrAaWC0riZ*8fqX5WziueKfnCO!8ggy39S*a6N8yDeWiRz5dMprwrUlJVGc63Elwn4nmHAE*L0EFFm8IWF*!Ju0PGf!aZ1GlEYXmlbLp1CoxpUf1MlxVVqDG5MyfuAc6XxzGJTN2ImeCLZbJoEMY$"/></form><table cellpadding="0" cellspacing="0" border="0" width="335" style="font-size:0;"><tr><td>&nbsp;</td></tr></table></td><td valign="top" class="css9995"><iframe src="cache/Cobranding.srf?cbloc=cbr&cbtype=signin&cbpage=login&lc=1043&x=6.5.11760.0" width="100%" height="335" frameborder="0" scrolling="no" align="top" marginwidth="0" marginheight="0" name="i6002"></iframe></td></tr><tr><td valign="top" colspan="2" class="css9996"><iframe src="cache/Cobranding.srf?cbloc=cbf&cbpage=login&lc=1043&x=6.5.11760.0" width="100%" height="42" frameborder="0" scrolling="no" align="bottom" marginwidth="0" marginheight="0" name="i6003"></iframe></td></tr></table></body></html>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door John Doe
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 03:39:56
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

13/09/2009 09:58:00
Quote Anchor link
Waarom zou je dit doen/willen?

Overigens kan het veel makkelijker. Gewoon het formulier namaken en de action hetzelfde houden, dan stuurt hij automatisch alles naar hotmail. Nu vraag ik me toch nog steeds af wat je hier mee wilt bereiken?
 
John Doe

John Doe

13/09/2009 10:06:00
Quote Anchor link
Heb ik ook al geprobeerd en hetzelfde probleem
Ik wil dit combineren met vb2008.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door John Doe
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

13/09/2009 10:14:00
Quote Anchor link
En wat is dan het uiteindelijke doel?
 
John Doe

John Doe

13/09/2009 10:20:00
Quote Anchor link
ik wil gewoon een soort hotmail browser maken in vb2008 en zo logt hij automatisch in.
 
Daniel H

Daniel H

13/09/2009 10:36:00
Quote Anchor link
Hallo naamgenoot!
het doet mij denken aan een manier om persoons gegevens te stelen van mensen, of heb ik dit fout?
 
John Doe

John Doe

13/09/2009 10:48:00
Quote Anchor link
uhm hoezo zou ik het gaat mij toch dat hij echt inlogt. Als ik mensen hun msn wil stelen zijn daar veel betere manieren voor...
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

13/09/2009 10:50:00
Quote Anchor link
Het is toch ook wel het eerste waar ik aan dacht.

Trouwens, je code is onleesbaar.

Ik weet wel dat scripts die te lang zijn, vaak amper gelezen worden, maar om daarom (bijna) al je code op 1 lijn te schrijven, ...

Wat is eigenlijk je concrete vraag en wat is het probleem.
met 'hij zegt dat het wachtwoord verkeerd is.' zijn we niets.
Wij willen error reporting berichten.

Trouwens, we kunnen mensen helpen met hun eigen code, maar wat Hotmail daar mee doet...
 
Daniel H

Daniel H

13/09/2009 11:06:00
Quote Anchor link
ik heb de script even bekeken(en het werkt), behalfe dat het formulier automatisch word verzonden. daardoor krijg je ook de error, dat de velden niet kloppen. Dus je hebt de fout, en het probleem.
 
Michael -

Michael -

13/09/2009 12:41:00
Quote Anchor link
Volgens mij heeft dit niks met Hotmail te maken hoor. Hij wil alleen net zo'n formulier als dat ze bij Hotmail gebruiken. Om dan eerst weer te vragen wat ie hier mee wil doen en vragen of ie wel weet dat ie niks mag stelen blabla, dat is toch zijn probleem. Hij vraagt om hulp, niet of 't wel of niet mag.

@TS: Zet je code even wat netter neer en niet zo op één regel. Zo is 't bijna onleesbaar.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Michael -
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

13/09/2009 13:37:00
Quote Anchor link
Herformuleer je vraag anders eens.
Vertel ons eens waar je mee bezig bent, wat de bedoeling is, waar je precies problemen hebt, wat de error reporting precies zegt, ... dat soort dingen.

En uh, herschrijf je code eens.
Zorg voor wat indentering
bv.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<html>
  <head>
    <title>Mijn titel</title>
  </head>
  <body>
    <div id="menu">
      ...
    </div>
  </body>
</html>
 
Daniel H

Daniel H

13/09/2009 14:03:00
Quote Anchor link
@Turmin
mocht het zo zijn, dat de ts illegaal bezig is, en jij gaat hem helpen. dan ben jij net zo strafbaar als dat hij is. dus daarom vragen wij ons af wat te bedoeling is, puur omdat wij graag mensen willen helpen, maar er geen problemen mee willen krijgen.
 
John Doe

John Doe

13/09/2009 14:22:00
Quote Anchor link
Zozo heb het script gecleand flinke klus was dat.

@emmanuel
Ik zeg niet dat er een error is ik zeg dat er iets mis is met het script.

@Naamgenoot
Ik geef je groot gelijk dat je het niet vertrouwd het ziet er idd erg uit als phishing dus ik zou even mijn hele idee uitleggen.
Ik ben in vb2008 bezig met een marktplaatsbrowser omdat mijn zusje nogal een marktplaats freak is nou heb ik in mijn programma aan de ene kant marktplaats in een webbrowser en aan de andere kant hotmail. zo kan je ontzettend snel en makkelijk handelen en dat is de bedoeling van marktplaats. Ik load zo wel even een screen van het progamma en als het hotmail systeem werkt dan load ik het hele progamma wel even up.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<html>
<head>
</head>
<body onLoad="document.forms['f1'].submit();">
<form name="f1" style="margin:0px;" method="POST" target="_top" action="https://login.live.com/ppsecure/post.srf?bk=1252819370" onsubmit="return OnSigninSubmit(this);">
<input type="hidden" id="i0326" name="PPSX" value="Passport"/>
<input type="hidden" name="PwdPad" id="i0340" value=""/>
<input type="hidden" name="type" id="type" value=""/>

<input name="login" type="text" id="i0116" maxlength="113" autocomplete="off" value="<?php echo $_GET['u']; ?>" style="ime-mode:disabled" class="css0034" />
<input name="passwd" type="password" id="i0118" maxlength="16" autocomplete="off" value="<?php echo $_GET['p']; ?>" style="ime-mode:disabled" class="css0034" />

<input name="SI" id="i0011" type="submit" value="Aanmelden" class="css0088"/>
<td valign="top" >
<input type="radio" name="LoginOptions" id="i0136" value="1"/>
<td valign="top" >
<input type="radio" name="LoginOptions" id="i0137" value="2" checked />
<td valign="top" >
<input type="radio" name="LoginOptions" id="i0138" value="3"  />
<input type="hidden" name="PPFT" id="i0327" value="B4WwYDGvuVhkh4FUcxUqrAaWC0riZ*8fqX5WziueKfnCO!8ggy39S*a6N8yDeWiRz5dMprwrUlJVGc63Elwn4nmHAE*L0EFFm8IWF*!Ju0PGf!aZ1GlEYXmlbLp1CoxpUf1MlxVVqDG5MyfuAc6XxzGJTN2ImeCLZbJoEMY$"/>
</form>
</body>
</head>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door John Doe
 
Jens erd

Jens erd

13/09/2009 17:53:00
Quote Anchor link
Offtopic:


Je hebt een foutje gemaakt aan het eind, </head> moet </html> zijn ;)

 
Daniel H

Daniel H

13/09/2009 18:00:00
Quote Anchor link
Doet het probleem zich nogsteeds voor, en wat is precies het probleem.
de code zonder fouten(de td's zijn afgesloten, en de head is in html veranderd)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<html>
<head>
</head>
<body onLoad="document.forms['f1'].submit();">
<form name="f1" style="margin:0px;" method="POST" target="_top" action="https://login.live.com/ppsecure/post.srf?bk=1252819370" onsubmit="return OnSigninSubmit(this);">
<input type="hidden" id="i0326" name="PPSX" value="Passport"/>
<input type="hidden" name="PwdPad" id="i0340" value=""/>
<input type="hidden" name="type" id="type" value=""/>

<input name="login" type="text" id="i0116" maxlength="113" autocomplete="off" value="<?php echo $_GET['u']; ?>" style="ime-mode:disabled" class="css0034" />
<input name="passwd" type="password" id="i0118" maxlength="16" autocomplete="off" value="<?php echo $_GET['p']; ?>" style="ime-mode:disabled" class="css0034" />

<input name="SI" id="i0011" type="submit" value="Aanmelden" class="css0088"/>
<td valign="top" >
<input type="radio" name="LoginOptions" id="i0136" value="1"/></td>
<td valign="top" >
<input type="radio" name="LoginOptions" id="i0137" value="2" checked /></td>
<td valign="top" >
<input type="radio" name="LoginOptions" id="i0138" value="3"  /></td>
<input type="hidden" name="PPFT" id="i0327" value="B4WwYDGvuVhkh4FUcxUqrAaWC0riZ*8fqX5WziueKfnCO!8ggy39S*a6N8yDeWiRz5dMprwrUlJVGc63Elwn4nmHAE*L0EFFm8IWF*!Ju0PGf!aZ1GlEYXmlbLp1CoxpUf1MlxVVqDG5MyfuAc6XxzGJTN2ImeCLZbJoEMY$"/>
</form>
</body>
</html>
 
John Doe

John Doe

13/09/2009 20:03:00
Quote Anchor link
@naamgenoot
vreemde fouten van mij

Ik heb wat gegoogled(allemaal phisers xD) maar ik ben er achter gekomen dat dit heel goed beveiligd is eigenlijk vrijwel onmogelijk. Maar nu zat ik te denken is het niet mogelijk door middel van javascript(in de adressbalk van de browser de formulieren in te vullen en te submitten?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door John Doe
 
Matthias R

Matthias R

13/09/2009 21:47:00
Quote Anchor link
het is in principe wel mogelijk om een hotmail login script te hebben...
maar dit word in 99% van de gevallen voor slechte doeleinde gebruikt
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

13/09/2009 22:05:00
Quote Anchor link
Ik vind je ids en classes wel leuk, knap als je straks nog weet waar ze precies voor dienen.. Ik zou die gewoon een duidelijke naam geven i.p.v. een (paar) letter(s) en wat cijfertjes.

Daniel:
@emmanuel
Ik zeg niet dat er een error is ik zeg dat er iets mis is met het script.

Volgens mij is het zo dat als er iets mis is er meestal wel een error is - kan aan mij liggen?

Verder, is het niet gewoon zo dat - zoals ik volgens mij al eerder zei - je het formulier helemaal nabootst, inclusief de action en dat t daarmee al gedaan is? Of ligt het aan de afkomst van de gegevens, moeten ze per se van de Hotmail-login komen?
 
John Doe

John Doe

13/09/2009 22:08:00
Quote Anchor link
Javascript lukt me ook niet echt ziet iemand een fout?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<html>
<head>
<script language="JavaScript">
function login() {
parent.test.forms['f1'].i0116.value = 'e-mail';
parent.test.forms['f1'].i0118.value = 'pass';
parent.test.forms['f1'].submit();
}
</script>
</head>
<body>
<frameset onLoad="login();">
<iframe name="test" src="https://login.live.com/login.srf?id=2&vv=650&lc=1043&bk=70859647">
</frameset>
</body>
</html>



Ik maak hier een nieuwe topic voor aan dit is niet echt meer waar het mee begon.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door John Doe
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.