href tekst naar button

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Willem L

Willem L

30/05/2015 21:18:59
Quote Anchor link
Bij het inloggen moet je op een button drukken
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo'<input type="submit" value="Inloggen" class="button" />;

Dit staat binnen een fieldset
Daarna komt er te staan
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo '<a href="?p=ww_vergeten">Wachtwoord vergeten?</a>';

Kan ik daar ook een button van maken i.p.v. tekst?
Gewijzigd op 30/05/2015 21:19:50 door Willem L
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 00:00:36
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/05/2015 21:59:04
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<button onclick="window.location.href='?p=ww_vergeten'">Wachtwoord vergeten?</button>
 
Willem L

Willem L

01/06/2015 17:12:38
Quote Anchor link
@ - Aar -
Dank je wel
Sorry voor de late reactie.
 
Eddy E

Eddy E

01/06/2015 21:12:12
Quote Anchor link
Waarom dit met Javascript doen? Dit kan ook en werkt net zo goed, al zou het niet helemaal sematisch zijn als je dit in een ander <form>-plaatst.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<form action="?p=ww_vergeten">
    <input type="submit" value="Wachtwoord vergeten">
</form>
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

01/06/2015 23:19:07
Quote Anchor link
Eddy E: zou ook kunnen maar ik weet niet of het voor de TS de bedoeling is dat het onder elkaar komt te staan
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

01/06/2015 23:20:36
Quote Anchor link
Met CSS kun je van een link ook best aardige buttons maken :-)
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

01/06/2015 23:39:31
Quote Anchor link
Voeg igg type="button" toe als het geen submit button is.
 

02/06/2015 10:45:19
Quote Anchor link
HTML5 jongens...
<button></button>
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

02/06/2015 20:11:08
Quote Anchor link
Als je het type niet definieert gedraagt een button zich als een submitbutton...

Een button met type=button doet van zichzelf niets, wat in dit geval waarschijnlijk het gewenste gedrag is - je definieert specifiek JavaScript die vertelt wat de button zou moeten doen. Correct me if I'm wrong.

Je mag best kritisch zijn, maar dan moet het wel onderbouwd zijn.
Rickert Bombaklats op 02/06/2015 10:45:19:
HTML5 jongens...
<button></button>
^
Dit klinkt een beetje verwaand en legt niets uit...
Gewijzigd op 02/06/2015 20:11:39 door Thomas van den Heuvel
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.