htacces ? escapen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Dennis meijer

dennis meijer

07/11/2011 22:19:08
Quote Anchor link
Mensen,

Ik heb dit als link:

www.test.nl/index/bestellen/?trxid=55&ec=11

Nu wil ik de $_GET waardes (trxid en ec) opvangen alleen dat lukt niet.

Nu wil ik dus in mijn .htaccess dit gaan regelen maar omdat er een ? in de regel zit werkt het niet.

Kan iemand mij vertellen hoe ik misschien die ? kan escapen?

Dit heb ik.

RewriteRule index/bestellen/?trxid=(.*)&ec=(.*) index.php?div=bestellen&trxid=$1&ec=$2 [L]

Kon niet echt iets vinden op google waardoor ik het zou snappen.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 05:40:03
 
Dos Moonen

Dos Moonen

07/11/2011 22:31:49
Quote Anchor link
De volgende quote komt van de apache mod_rewrite module documentatie.
Quote:
If you wish to match against the hostname, port, or query string, use a RewriteCond with the %{HTTP_HOST}, %{SERVER_PORT}, or %{QUERY_STRING} variables respectively.


Iets als dit zal het uiteindelijk worden:
RewriteCond %{QUERY_STRING} (^|&)trxid=.++(&|$)
RewriteCond %{QUERY_STRING} (^|&)ec=.++(&|$)
RewriteRule index/bestellen index.php?div=bestellen [L,QSA]
Gewijzigd op 07/11/2011 22:34:11 door Dos Moonen
 
Victor -

Victor -

08/11/2011 09:47:38
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
RewriteRule index/bestellen/(.*) index.php?div=bestellen&$1 [L]

dit moet ook werken
Gewijzigd op 08/11/2011 09:48:03 door Victor -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.