[.htaccess] hoe redirect ik een domein

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Michael Voeten

Michael Voeten

22/09/2008 11:49:00
Quote Anchor link
hoi ik heb een vraagje.

Ik moet een domein naam redirecten

domein www.aaa.nl
moet verwijzen naar www.bbb.nl/aaa

domein www.aaa.nl verwijst naar de zeflde server als www.bbb.nl
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 14:57:42
 
- -

- -

22/09/2008 11:51:00
Quote Anchor link
index.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
header("Location: http://www.bbb.nl/aaa");
?>


Zoiets kan ook :)

Buiten dat, google doet wonderen: .htaccess redirect :)
 
Michael Voeten

Michael Voeten

22/09/2008 11:57:00
Quote Anchor link
.htaccess is beter voor SEO

Ik heb google uitgepluist maar ik kan niet de juiste informatie vinden

wat ik wil is dus dat alleen als de domein naam www.aaa.nl is hij redirect
als de pagina www.bbb.nl is dan moet hij gewoon index.php laden
 
Michael Voeten

Michael Voeten

22/09/2008 12:31:00
Quote Anchor link
[slotje]
 
Douwe

Douwe

22/09/2008 13:37:00
Quote Anchor link
We doen hier niet aan slotje. Deze post kan namelijk ooit nog handig zijn voor iemand met hetzelfde probleem.
 
Michael Voeten

Michael Voeten

22/09/2008 13:55:00
Quote Anchor link
ok dan bij deze de oplossing :)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
rewriteengine on
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.domein.nl$
RewriteRule ^(.*)$ http://www.anderdomein.nl/pagina.php
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.