Htaccess maand

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

16/10/2019 15:29:08
Quote Anchor link
Beste leden,

Graag zou ik de maand in tekst willen hebben in de URL.
Het is wel gelukt om de maanden in cijfers te krijgen, in de URL(Htaccess).
Ik weet dat F de volledige naam van een maand is.

$dt = new DateTime();
if(isset($_GET['y']) && isset($_GET['m'])) {
if(checkdate($_GET['m'], 1, $_GET['y'])) {
$dt = new DateTime($_GET['y'].'-'.$_GET['m'].'-1');
}
}
$intervalStart = $dt->format('Y-m-d'); // today
$intervalEnd = $dt->format('Y-m-t'); // end of month


echo '<a href="' . $dt->sub(new \DateInterval('P1M'))->format("m-Y") . '">Last month</a>

Htaccess -> ?m=$1&y=$2

Waar kan ik dit het beste allemaal aanpassen?

Met vriendelijke groet,

Levy

Toevoeging op 16/10/2019 15:30:38:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
// PHP program to convert number to month name
  
// Declare month number and initialize it

$monthNum = 10;
  
// Create date object to store the DateTime format
$dateObj = DateTime::createFromFormat('!m', $monthNum);
  
// Store the month name to variable
$monthName = $dateObj->format('F');
  
// Display output
echo $monthName."\n";  
  
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 15:56:31
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/10/2019 15:34:13
Quote Anchor link
Met welke reden wil je dat? Er hoeft maar een instelling op de server scheef te staan en je krijgt 'August' in plaats van 'Augustus', en je pagina is onbereikbaar.
Je kan ook prima een datum als dd-mm-yyyy opgeven, afhankelijk van de context.
 

16/10/2019 15:40:49
Quote Anchor link
Voor de indexering van Google en het is overzichtelijker dan een nummer. De bedoeling is dat de maand in de URL in het Engels komt.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/10/2019 15:49:32
Quote Anchor link
Als ik op internet rondkijk naar datums in URL, en de SEO, dan maakt het echt niet uit.
 

16/10/2019 16:13:29
Quote Anchor link
Oke, bedankt. Dan laat ik het zo.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

16/10/2019 16:48:12
Quote Anchor link
Idealiter wil je ook niet voor elk stuk functionaliteit een (of zelfs meer) rewriterules creëren. Dit wordt al gauw een onoverzichtelijke brei.

Dit zou ook min of meer inhouden dat elke pagina achter de schermen een bijbehorend standalone script heeft. Dus elke pagina vormt dan in wezen een ingang naar je website of -applicatie.

Als je zoiets aan het bouwen bent dan zul je dit proces meer moeten stroomlijnen (uit gebruikersgemak, maar ook uit oogpunt van veiligheid). Heel kort door de bocht zorg je dat je hele applicate één poort heeft die je toegang verschaft tot de rest van de code. Deze zogenaamde single point of entry is vaak index.php.

Wat dit soort applicatie dan ook vaak hebben is één enkele rewriterule die alles (intern) doorstuurt naar index.php. In index.php wordt dan de oorspronkelijk aangeroepen URL ($_SERVER['REQUEST_URI']) geïnspecteerd en wordt uitgerekend welke pagina geserveerd moet worden, of als blijkt dat dit bij nader inzien toch een onbekende pagina was, dan wordt een 404 pagina geserveerd. Je rekent dus in feite handmatig de pagina uit die bij een URL hoort, maar daarbij heb je het werk dus gedelegeerd van .htaccess naar PHP.

Een bijkomend voordeel van deze aanpak is dat je het verder uitrekenen van een specifieke pagina op zijn beurt ook verder kunt delegeren naar specifieke functionaliteit. Zo zou je (vanuit index.php) kunnen besluiten dat alles van de vorm calendar/* verder verwerkt wordt door de kalender-functionaliteit zelf. Hiermee paas je in wezen alles door naar de "interne voordeur" van dit specifieke stuk functionaliteit. En dit beïnvloedt verder niet de standaard "flow" waarbij alles door index.php gaat.

Zo zou je dus ook alles van de vorm forum/* kunnen delegeren naar een "forum index.php". Net zoals bij een kalender kan dit zeer handig zijn, want de diversiteit aan (zoekmachinevriendelijke) URL's die deze pagina's allemaal hebben is waarschijnlijk (op den duur) nogal groot, hiervan wil je niet een lijst in index.php hebben die alles doormapt naar een forum-overzicht, -categorie of -berichtenpagina. Dat zou een beetje onbegonnen werk zijn.

Het moge duidelijk zijn dat deze aanpak (single point of entry) zeer behulpzaam kan zijn bij het opstellen van zoekmachinevriendelijke URLs, zonder dat je je hiermee op voorhand beperkt qua mogelijkheden of vrijheid in de naamgeving.
 

16/10/2019 19:33:21
Quote Anchor link
Bedankt voor je reactie! Ja, dan heb je nog een betere structuur.
 
Mozen Rozendale

Mozen Rozendale

26/10/2019 14:01:40
Quote Anchor link
$dt = date("F",strtotime($dt));
echo '<a href="www.yoursite.com/index.php/iets'.$dt.'">>Last month</a>;
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

26/10/2019 14:32:02
Quote Anchor link
Iedereen kan URL's breien. Het is ook zaak dat bij aanroep de juiste handelingen worden verricht bij het verwerken van het request.

Het bovenstaande is dus maar een half antwoord, en daarmee dus eigenlijk geen antwoord.

Je hebt nu al op (ten minste) drie topics gereageerd met vanuit-de-heup-geschoten antwoorden die nogal kort door de bocht zijn.

Het gaat er niet om dat je zoveel mogelijk antwoorden geeft, het gaat erom dat je antwoorden geeft waar iemand iets aan heeft, en waar men mogelijk/hopelijk wat van opsteekt.

Het is fijn dat je zo enthousiast aan het typen bent, maar zou je dit enthousiasme wat in kunnen dammen ten faveure van iets langere, en beter onderbouwde, antwoorden die ook wat uitleg geven? Het bovenstaande voegt namelijk niet zoveel toe.
 
Mozen Rozendale

Mozen Rozendale

27/10/2019 13:06:10
Quote Anchor link
Als $dt in PHPmyAdmin staat als een date type, dan je met de vorige reactie de hele datum veranderen in de volledige maand.

$dt = new DateTime(); //2019-11-27 06:00
$dt = date("F",strtotime($dt)); //November

Waarom voegt dit niks toe? En wat is dat voor achtelijke reactie, Thomas?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/10/2019 13:24:19
Quote Anchor link
Ik sluit mij aan bij Thomas en ik vind dit ook een antwoord die weinig betrekking heeft op het vraagstuk. In een ander topic legt Thomas je precies uit wat er niet goed gaat.

Het is erg attent dat je iemand wilt helpen, maar let dan op of een topic actueel is, en let er op dat je goede concrete antwoorden geeft die aansluiten op het vraagstuk. Tot nu toe zijn de gegeven antwoorden nog niet echt zinvol te noemen, hoewel het vriendelijk bedoeld zal zijn. Ook is enige uitleg als je een stukje code plaatst zeker niet overbodig.
Gewijzigd op 27/10/2019 13:37:47 door - Ariën -
 
Mozen Rozendale

Mozen Rozendale

27/10/2019 14:12:21
Quote Anchor link
Ja neem me niet kwalijk, dit is allemaal nieuw voor mij. Ik ben zonder studieachtergrond begonnen met PHP en loop vaak vast met dingen die niet lukken en probeer dingen te googlen.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

27/10/2019 17:05:02
Quote Anchor link
Dat is prima, en het helpt veel als je zo'n onderzoekende aard hebt. Maar dat is pas het begin :).

Ik Google ook vaak wat dingen bij elkaar die ik zo niet precies weet en dat is prima, maar ik neem niet zomaar klakkeloos code of antwoorden over maar probeer te doorgronden wat er gebeurt zodat ik ook echt kan constateren dat het overnemen van code of een idee ook resulteert in het gewenste resultaat.

Vaak kom ik na een korte zoektocht op stackoverflow of een aanverwante site uit en het komt geregeld voor dat de reactie met de hoogste score, die het "antwoord" zou moeten geven op de vraag, niet het goede of beste antwoord is. Ik lees dus altijd nog even verder om te kijken of ik iets mis. Dit kan ontzettend veel inzicht opleveren. Vaak kun je prima volstaan met het (gedachtenloos) overnemen van het "antwoord" maar je mist dan (ten minste) een leermoment.

Dit inzicht, wat je ook opdoet door te programmeren, fouten te maken en deze vervolgens te debuggen (waarbij je echt met de neus op de feiten wordt gedrukt), is vele malen belangrijker dan de precieze code die je inklopt.

De implementatie doet er in wezen niet toe, deze doet naar alle waarschijnlijkheid wat deze behoort te doen en kan vele vormen hebben. Het gaat (wat mij betreft, in ieder geval) om de achterliggende gedachte(n) bij deze code. Daarom reageerde ik misschien wat gepikeerd op de korte codefragmenten zonder enige toelichting, die ook niet echt deden wat de topicstarter voor ogen had.

Achter zo'n reactie steekt misschien wel een briljant idee (waar zelfs ik niet aan gedacht had ;-)) maar als je dat dan niet onder woorden brengt/kunt brengen, hoe moeten anderen dan (direct) begrijpen wat je probeert te bereiken? Toegegeven, dat is een kunst apart, maar ook dat kun je min of meer leren door te oefenen.

En om antwoord te geven op je vraag:
Quote:
Waarom voegt dit niks toe?

Ik zei "niet zoveel", niet "niks". Op het moment dat je een soort van (complete) custom naamgeving wilt in de adressen van je webpagina's moet je ineens een heleboel dingen gaan regelen. Je moet dan een soort van stramien hebben die je in staat stelt om elke willekeurige URL te kunnen verwerken. En liefst ook een beetje op een fijne manier, wat het bakken van 4389573489538957358 RewriteRules al min of meer uitsluit :).

Vrije naamgeving in URLs valt min of meer in twee delen uiteen:
#1 het opstellen van de URLs zelf, en
#2 het verwerken van een URL die resulteert in het uitvoeren van de juiste bijbehorende code

Het gros van het werk zit in #2. Neemt niet weg dat #1 minder belangrijk is, maar als je ergens de nadruk op zou moeten leggen dan is dat #2.

Je zou #1 uit de losse pols kunnen doen, die verder helemaal niet is afgestemd op #2. Dat is in feite wat je in jouw codefragment doet: je verzint een of andere naamgeving voor een maand en plakt deze in een of andere (weliswaar statische, hard coded) URL. Prima, dat doet in wezen wat het moet doen en geeft "antwoord" op de vraag. Het dekt #1 min of meer, afgezien van het feit dat je rechtstreeks /index.php/ aanspreekt. Het idee van custom naamgeving is juist dat index.php zijn werk stilzwijgend op de achtergrond doet. Ook bestaat de site mogelijk uit meerdere onderdelen, dus het is misschien handig om dit op zijn minst te compartimenteren in een apart /calendar/ onderdeel ofzo. Wat in de kalenderfunctionaliteit gebeurt zou geen invloed moeten hebben op de naamgeving van de rest van de site tenzij misschien de hele website één grote kalender is ofzo, maar dat weet ik niet, dus daar doe ik ook geen aannames over.

Maar dan ga je eens kijken naar #2, de afhandeling hiervan. Hoe ga je zorgen dat deze altijd en onder alle omstandigheden werkt? De URL uit #1 was voor een groot deel statisch: het domein is hard coded. Dit heeft al tot gevolg dat zodra je deze code naar een ander domein verplaatst dat deze niet meer werkt. Er staat ook geen protocol voor de www, dus mogelijk wordt deze URL als een relatieve link beschouwd. Dan heb je gekozen voor "iets" als prefix (voorvoegsel), gevolgd door de maandnaam. Maar je bent helemaal vrij in je naamgeving, wat als je hier iets anders van maakt, bijvoorbeeld "kalender" ofzo, je hebt dan een omschrijvende naam van wat dat onderdeel doet. Hierbij zou (?) je ook gebruik moeten maken van slashes (/) om de verschillende onderdelen aan te duiden en niet alles simpelweg aan elkaar plakken. Elk partje van de URL heeft dan op die manier ook echt "betekenis". Een URL wordt dan bijvoorbeeld /kalender/december, ik noem maar wat. Maar je URL is nog steeds statisch. Wat als op een gegeven moment besloten wordt dat de /kalender functionaliteit verhuist naar het onderdeel /evenementen? Op dit moment is er geen enkele koppeling tussen #1 en #2 dus dat verandert niet automatisch mee. Je moet dan weer in code/een template gaan hacken om deze hard coded waarde te fixen. Wat ook weer foutgevoeliger wordt als je vanuit meerdere plaatsen naar deze functionaliteit verwijst.

Dit zou een ander verhaal zijn wanneer de volledige URL dynamisch opgebouwd zou worden met een soort van linkfunctie. Dan zou het protocol, de website en de interne locatie (van de "voordeur" van deze functionaliteit) dynamisch mee kunnen veranderen op het moment dat deze wijzigen en deze functionaliteit genereert dan automatisch de nieuwe URL zonder dat je ook maar één letter code hoeft aan te passen.

Als je dus met dit soort routingsvraagstukken te simpele oplossingen kiest dan bijt dit je waarschijnlijk na verloop van tijd enorm in je staart. Het is van groot belang dat je veel zorg en denkwerk steekt in je aanpak, zodat je hier bij een generieke implementatie de vruchten van kunt plukken.

Het streven zou altijd "Zo simpel mogelijk, maar niet simpeler." moeten zijn.

Het makkelijke deel van dit hele verhaal zit nog steeds in het genereren van de URLs (wat dus eigenlijk dynamisch zou moeten zijn) en in zekere zin maakt het niet zoveel uit wat je kiest (maar zinvole naamgeving is wel een pre) dus het enkel geven van een "implementatie" van één naamgevingsvariant lost het probleem nou niet bepaald op. Te meer omdat je nog met de hele verwerking (#2) zit. En daarbij de rest van je site ook nog normaal door moet blijven werken.

Daarom voegt jouw antwoord dus niet zoveel toe :).

NB: je zou natuurlijk ook voor een tussenvorm kunnen kiezen, waarbij je gedeeltes van URLs dynamisch maakt. Dan zou je wel wat meer RewriteRules kunnen inzetten, maar het gevaar daarvan is dat je dan toch snel weer op een hellend vlak terecht komt.
Gewijzigd op 27/10/2019 17:09:04 door Thomas van den Heuvel
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.