.htaccess redirect

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Medior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als ervaren Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van de

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Jan R

Jan R

05/08/2021 10:44:05
Quote Anchor link
Hi

Ik heb 2 webpaginas die omzeggens identiek zijn.
Nu zou ik willen dat alle aanroepen van alle bestanden inclusief submappen doorgesluisd worden naar de andere pagina. De data kan ik daar opvangen via PHP. De tabel structuren zijn dezelfde.

Hier is mijn huidige .htaccess bestand
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
ErrorDocument 401 /fouten/fout401.html
ErrorDocument 403 /fouten/fout403.html
ErrorDocument 404 /fouten/fout404.html

Header add "disablevcache" "true"

RewriteEngine On

RewriteBase /
RewriteRule ^/redirect/van/(.*)$ /redirect/naar/$1 [R=301,L]

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^domain.be
RewriteRule (.*) http://www.domain.be/$1 [R=301,L]

RewriteCond %{HTTPS} off
RewriteRule (.*) https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI}

De lijnen 9-10 heb ik toegevoegd maar er wordt niets doorgegeven.

Ik heb eigenlijk totaal geen ervaring net .htaccess. Ik zoek maar iets op internet en pas het aan.

lijn 5 komt van de provider.

Jan
Gewijzigd op 05/08/2021 10:45:16 door Jan R
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 09:23:47
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/08/2021 10:51:54
Quote Anchor link
Kan je niet dit doen?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Redirect 301 /redirect/van    /redirect/naar
Gewijzigd op 05/08/2021 10:52:14 door - Ariën -
 
Jan R

Jan R

05/08/2021 11:43:33
Quote Anchor link
Blijkbaar niet. Ik heb wel geprobeerd.

Let wel. Het adres in de adresbar mag niet wijzigen.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

05/08/2021 12:13:24
Quote Anchor link
Dit is vaak een kwestie van e.e.a. testen.

Wijzig dit:

RewriteRule ^/redirect/van/(.*)$ /redirect/naar/$1 [R=301,L]

eens in:

RewriteRule ^redirect/van/(.*)$ https://www/domain.be/$1 [R=301,L]
 
Jan R

Jan R

05/08/2021 18:29:26
Quote Anchor link
Nee Ozzie werkt ook niet.
RewriteRule ^redirect/1/(.*)$ https://%{HTTP_HOST}%/redirect/files/$1 [R=301,L] eveneens niet
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

05/08/2021 20:35:14
Quote Anchor link
Je probeert nu een redirect te combineren met een rewrite rule. Dat werkt nooit zo. Probeer die twee uit elkaar te houden, want de technologie is wezenlijk anders.

Redirect: server geeft cliënt een 30x HTTP-respons waarna de cliënt de nieuwe URL opvraagt.

Rewrite rule: server herschrijft client request onzichtbaar naar een ander request, zodat een andere service op de server het request kan afhandelen.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

05/08/2021 22:09:16
Quote Anchor link
Jan R op 05/08/2021 18:29:26:
Nee Ozzie werkt ook niet.

Ik zie dat er een foutje in mijn code stond. Nogmaals:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
RewriteRule ^redirect/van/(.*)$ https://www.domain.be/$1 [R=301,L]


Als het niet werkt, haal dan eens die RewriteBase weg.

Als het niet werkt, wat werkt er dan niet? "Werkt niet" is een beetje nogal vaag.
 
Jan R

Jan R

06/08/2021 08:03:58
Quote Anchor link
@ozzie
beide geprobeerd. Lukt niet. Even vaag maar hoe moet ik het anders schrijven. Er wordt niets doorgesluisd.
@ward.
In mijn oorspronkelijk bericht schreef ik dan ook. Ik heb er geen verstand van :)
Hoe moet het dan wel?

Algemeen opnieuw proberen uitleggen wat ik wil
Ik heb 2 clubs met hun competitieresultaten
Nu wil ik dat welk bestand/pagina ik ook opvraag deze automatisch doorsluisd naar de andere map zodat ik niet steeds op 2 plaatsen moet vernieuwen of aanmaken en include gebruiken
De bestanden zijn dus dezelfde of verwijzen via include naar het andere momenteel maar dat is omslachtig.

Ik wil dus als ik vraag naar www.clubresultaten.be/club2/index.php alles intern maar niet op de adresbar hij www.clubresultaten.be/club1/index.php gaat lezen en uitvoeren.
In mijn php bestand kijk ik dan welke club het is en dan gebruik ik een prefix voor de tabellen.

Deze werkwijze zou volgens mij ook moeten werken met 3, 4 of zelfs met 100 clubs :) enige probleem. Ik krijg het niet werkende.

Jan
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/08/2021 09:28:28
Quote Anchor link
Vanwaar gebruik je genummerde directories, en vermoedelijk ook dubbele code?
Toch even benieuwd.

DRY:
Don't
Repeat
Yourself
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

06/08/2021 10:27:48
Quote Anchor link
Je zou de url kunnen ontleden en zien welke club van toepassing is.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php
$url
= 'http://www.clubresultaten.be/club2/index.php';
$parse = parse_url($url);
echo '<pre>' . print_r( $parse, TRUE ) . '</pre>';

$path = explode( '/', $parse['path'] );
echo '<pre>' . print_r( $path, TRUE ) . '<pre>';
echo '<pre>' . $path[1] . '</pre>';
?>


<?php
$url
= 'http://www.clubresultaten.be/club1';
$parse = parse_url($url);
echo '<pre>' . print_r( $parse, TRUE ) . '</pre>';

$path = explode( '/', $parse['path'] );
echo '<pre>' . print_r( $path, TRUE ) . '<pre>';
echo '<pre>' . $path[1] . '</pre>';
?>


<?php
$url
= 'http://www.clubresultaten.be';
$parse = parse_url($url);
echo '<pre>' . print_r( $parse, TRUE ) . '</pre>';

$path = explode( '/', $parse['path'] );
echo '<pre>' . print_r( $path, TRUE ) . '<pre>';
echo '<pre>' . $path[1] . '</pre>';
?>


https://www.php.net/manual/en/function.parse-url.php
Gewijzigd op 06/08/2021 10:28:51 door Adoptive Solution
 
Jan R

Jan R

06/08/2021 11:03:14
Quote Anchor link
- Ariën - op 06/08/2021 09:28:28:
Vanwaar gebruik je genummerde directories, en vermoedelijk ook dubbele code?
Toch even benieuwd.


Ik moet toch met iets testen :)
in de productie zullen het clubnamen zijn

Adoptive Solution op 06/08/2021 10:27:48:
Je zou de url kunnen ontleden en zien welke club van toepassing is.

Dat is wat ik probeer te verwezenlijken. maar eerst moet het doorverbonden worden of wat de term ook is.

Nu doe ik alles met de bestanden voor de 2° club heraanmaken met als inhoud
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
    include $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] . '/incl/includes.php';

    include '../club_1/' . basename($_SERVER['SCRIPT_NAME']);
?>

Maar ik zou het automatisch willen laten linken via welke methode dan ook.


In php heb in een include file met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?
    $website
= $_SERVER['SERVER_NAME'] . $_SERVER['SCRIPT_NAME'] . '?' . $_SERVER['QUERY_STRING'];
    switch (true) {
        case (

            strpos($website, '/sc_post-gent/')!==false
        ):
                define('TRNPREFIX', 'trn_');
                define('clubNaam', 'Schaakclub Post-Gent 1945');
                define('SPEELDAG', 2);
                define('MENU', 'menu_post.php');
            break;
        case (

            strpos($website, '/sc_de_witte_kaproen/')!==false
        ):
                define('TRNPREFIX', 'tr2_');
                define('clubNaam', 'Schaakclub De witte kaproen');
                define('MENU', 'menu_wk.php');
                define('SPEELDAG', 4);
            break;
    }

?>
Gewijzigd op 06/08/2021 11:11:03 door Jan R
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

06/08/2021 11:25:39
Quote Anchor link
Moest even zoeken hoe het ook alweer genoemd werd.
Helpt dit?
https://steampixel.de/en/simple-and-elegant-url-routing-with-php/
 
Jan R

Jan R

06/08/2021 11:36:37
Quote Anchor link
Niet echt. Hier sturen ze alles door naar index.php en doen daar alles in. ik wil de structuur van dorsturen enkel op 1 folder en voor alle bestanden naar dezelfde naam in een andere map.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/08/2021 11:40:08
Quote Anchor link
Jan R op 06/08/2021 11:03:14:
- Ariën - op 06/08/2021 09:28:28:
Vanwaar gebruik je genummerde directories, en vermoedelijk ook dubbele code?
Toch even benieuwd.


Ik moet toch met iets testen :)
in de productie zullen het clubnamen zijn


Clubnamen of nummers, beiden zijn geen goed voorbeeld van goede pragmatische code in jouw voorbeeld. Je wilt liever niet voor elke club een aparte directory aanmaken met een script erin die voor elke club haast gelijk is. Stel dat je een basale wijziging aan je site uitvoert, waarin bijvoorbeeld 262 clubs van toepassing zijn. Ga je al die scripts handmatig langs?

Waarom maak je niet één script die de clubnaam opvangt die alles dan afhandelt? Dan hoef je ook geen moeilijke fratsen uit te voeren met .htaccess.

Thomas v/d Heuvel (waar is hij gebleven?) heeft op zijn site een mooi voorbeeld staan van een mooi doorgeefluikje via een specifieke index.php-file: http://fangorn.thijma.nl/news/redirecting-all-requests-to-index-php-with-htaccess
Gewijzigd op 06/08/2021 11:43:59 door - Ariën -
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

06/08/2021 14:09:06
Quote Anchor link
Maak eens een back-up van je .htaccess

Maak vervolgens een nieuw .htaccess bestand, en kijk of een van de onderstaande varianten het gewenste resultaat oplevert. (Plaats alleen deze code erin en niet de oude code die er al in stond.)

redirect/van, redirect/naar en domain.be moet je uiteraard aanpassen naar de juiste waarden.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
RewriteEngine On

RewriteRule ^redirect/van/(.*)$ https://www.domain.be/redirect/naar/$1 [R=301,L]


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
RewriteEngine On

RewriteRule ^/redirect/van/(.*)$ https://www.domain.be/redirect/naar/$1 [R=301,L]


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
RewriteEngine On

RewriteBase /
RewriteRule ^redirect/van/(.*)$ www.domain.be/redirect/naar/$1 [R=301,L]


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
RewriteEngine On

RewriteBase /
RewriteRule ^/redirect/van/(.*)$ www.domain.be/redirect/naar/$1 [R=301,L]
 
Jan R

Jan R

08/08/2021 09:31:47
Quote Anchor link
Hi

Optie 2 werkt niet. De andere opties blijken wel te werken. Echter de adresbar mag niet wijzigen en dat is bij de 3 gevallen wel zo.

Ik vond ook deze pagina: http://dk.co.nz/seo
Deze verteld zo ongeveer wat ik wil met betere termen.
Quote:
Verberg de GET parameters
Quote:
. Misschien maakt dat het duidelijker.

Maar blijkbaar ZOU ONE.COM mod_rewite niet ondersteunen en dan stopt het ook:(

Ik maakte een klein test-linkje https://www.janr.be/schaak/
Als ik op de 1° link klik gebruik ik nu https://www.janr.be/schaak/?club=sc_post-gent wat ik wil is https://www.janr.be/schaak/sc_post-gent al dan niet gevolgd door een extra / en natuurlijk de andere benodigde GETs


Jan
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/08/2021 09:58:34
Quote Anchor link
Maak eens een testbestand met:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
phpinfo();
?>


Staat Apache ertussen met zijn instellingen?
En zo ja, staat ook mod_rewrite vermeld?

Als Apache er niet tussenstaat, dan is het alsnog geen probleem, maar wordt het wel lastig uit te zoeken of mod_rrerite werkt.

Hoeveel ik mij niet kan indenken dat ze deze module niet ondersteunen.
Gewijzigd op 08/08/2021 09:59:28 door - Ariën -
 
Jan R

Jan R

08/08/2021 10:49:54
Quote Anchor link
Apaceh ja
mod_rewrite Nee

Ik vraag het hun wel eens.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

08/08/2021 16:20:21
Quote Anchor link
Probeer nog eens dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
RewriteEngine On

RewriteRule ^redirect/van/(.*)$ https://www.domain.be/redirect/naar/$1 [P]
 
Jan R

Jan R

09/08/2021 11:56:02
Quote Anchor link
Dan krijg ik een 404. Wat hierbij ook opvalt als ik https://www.janr.be/schaak dus zonder 1 of zonder 2 dat de mappen niet zichtbaar zijn op de index of pagina.
 
Jan R

Jan R

11/08/2021 21:05:31
Quote Anchor link
Jan R op 08/08/2021 10:49:54:
Apaceh ja
mod_rewrite Nee

Ik vraag het hun wel eens.

Volgens hun zoàu het moeten werken ondanks dat het in php_info niet staat.
We zien dus wel eens ik het werkende krijg onder wamp

Jan
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.