.htaccess rewrite folder

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers met passie voor hun vak. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van ontwerp en ontwikkeling zullen samenkomen in een proof of concept. Nadat is vastgesteld dat de oplossing voldoet aan de belangrijkste behoeftes worden producten of services gevalideerd door middel van korte iteraties. Hiermee zorgen ze ervoor dat het werk voldoet aan de technische vereisten en gebruikersbehoefte. Door het inzetten van de nieuwste technologieën die toekomstbestendig zijn weten ze klanten omver te blazen. Ook geven en organiseren ze veel

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »
Albert de Wit

Albert de Wit

23/10/2012 01:02:33
Quote Anchor link
Hallo,

Ik probeer de naam van een subfolder te rewriten alleen lukt me dit niet. Bijvoorbeeld:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
RewriteEngine On
RewriteBase /

RewriteRule ^/index/ /index.php
RewriteRule ^/subfolder/index/ /subfolder/index.php


Quote:
Hoofdfolder:
index.php
subfolder
______________

Subfolder:
index.php



index.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

echo '<a href="/subfolder/index/">Index van subfolder</a>';

?>


Dit werkt alleen niet. Waarschijnlijk niet omdat ik niks kon vinden hierover en maar wat heb geprobeerd. Kan iemand me een eind op weg helpen?
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 08:16:06
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

23/10/2012 01:27:53
Quote Anchor link
geef even de volledige url van jouw subfolder, desnoods als http://www.example.com/maar_nu_wel_jouw_pad..
 
Kees Schepers

kees Schepers

23/10/2012 08:15:51
Quote Anchor link
Hallo Albert,

Heb je het al geprobeerd zonder / aan het begin? Dus zo:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
RewriteRule ^index/ /index.php


Zo defineer ik mijn rules altijd. Wat je ook kunt doen om erachter komen wat het probleem is, is de RewriteLog aan zetten:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
RewriteLog /map/naar/rewrite.log


En je kunt ook RewriteLogLevel gebruiken om de verbositeit te bepalen. In deze log zul je meer vinden over hoe Apache jouw rewrites heeft afgehandeld.
 
Albert de Wit

Albert de Wit

23/10/2012 12:01:40
Quote Anchor link
RewriteRule ^index/ /index.php

dus dan bedoel je ook voor die map
RewriteRule ^subfolder/index/ /subfolder/index.php

Dit heb ik net geprobeerd en dan krijg ik niks meer te zien.

Wat ik dus eigenlijk wil is dat ik naar een pagina ga in een subfolder. Eenmaal daar aangekomen en ik ga naar /index/ ga ik weer terug naar de index.php in de hoofdfolder.
 
Kees Schepers

kees Schepers

23/10/2012 13:58:16
Quote Anchor link
Als het niet werkt, heb je ook al naar RewriteLog gekeken?
 
Albert de Wit

Albert de Wit

23/10/2012 14:04:36
Quote Anchor link
Als ik die lijn in de htaccess zet laad de pagina helemaal niet meer op de een of andere manier
 
Kees Schepers

kees Schepers

23/10/2012 14:21:32
Quote Anchor link
Heb je al in de apache error logs gekeken?
 
Albert de Wit

Albert de Wit

23/10/2012 15:27:00
Quote Anchor link
nee, waar kan ik die zien?

Toevoeging op 23/10/2012 18:02:57:

Ik kwam net op een idee. Moet er in die subfolder ook een .htaccess staan?
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

23/10/2012 18:46:06
Quote Anchor link
Probeer het (zelf) eens. ;-)
 
Albert de Wit

Albert de Wit

23/10/2012 19:02:09
Quote Anchor link
daar ligt het probleem juist voor mij. ik heb geen idee hoe en wat. het was ook maar een ideetje dat in mijn hoofd schoot of dat misschien moest ofzo. proberen is een beetje een wijd begrip, ik weet namelijk niet wat ik moet proberen.
 
Kees Schepers

kees Schepers

23/10/2012 19:41:30
Quote Anchor link
De error logs kun je meestal als je inlogt op FTP in een mapje logs vinden oid. Anders kun je ze vaak ook ophalen in je control panel van je domeinnaam.

Ik zelf gebruik een VPS zonder software (dus alleen linux) en dan vindt je het in /var/log/httpd of /var/log/apache2 bijvoorbeeld.
 
Albert de Wit

Albert de Wit

24/10/2012 00:16:37
Quote Anchor link
Ik weet niet precies hoe ik het gedaan heb maar ik heb wat waardes in de <base> en RewriteBase gedaan en hij schijnt te werken.

Ik heb nog gezocht naar die folders maar ik zit op een gratis domein te werken en daar lakt het een en ander nog wel eens
 
Willem vp

Willem vp

24/10/2012 01:50:56
Quote Anchor link
Die RewriteBase is in jouw geval volgens mij helemaal niet nodig. Daarnaast zou je de RewriteRule nog iets algemener kunnen maken:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
RewriteRule ^(.*)/index/  $1/index.php
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.