.htaccess veroorzaakt probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »
Sander b

sander b

05/01/2011 15:42:18
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik heb het volgende probleem: wanneer ik een door htaccess veranderde link gebruik naar dezelfde pagina lijkt het alsof de pagina 3 keer geladen wordt.

Dit zie ik doordat er bij elke pagerequest eenmalig iets in de database wordt achtergelaten. Maar met de htaccess link gebeurd dit drie keer.

Dus:
/designers/54/kast/prijs_aanvragen zet 3x iets in de database
index.php?page=designers&artikel=54&titel=Kast&aan=prijs_aanvragen zet zoals het hoort 1 keer iets in de database.

Dit is mijn .htaccess bestand:
RewriteEngine on
RewriteRule ^designers/verwijder_filter/([^/]+) index.php?page=designers&verwijder_filter=$1 [L]
RewriteRule ^designers/([^/]+)/([^/]+)/([^/]+) index.php?page=designers&cat=$1&soort=$2&pagina=$3 [L]
RewriteRule ^designers/([^/]+)/([^/]+) index.php?page=designers&cat=$1&soort=$2 [L]
RewriteRule ^designers/([^/]+) index.php?page=designers&pagina=$1 [L]
RewriteRule ^artikel/([^/]+)/([^/]+)/([^/]+) index.php?page=designers&artikel=$1&titel=$2&aan=$3 [L]
RewriteRule ^artikel/([^/]+)/([^/]+) index.php?page=designers&artikel=$1&titel=$2 [L]
RewriteRule ^designers index.php?page=designers [L]
RewriteRule ^mailing index.php?page=mailing [L]
RewriteRule ^contactgegevens index.php?page=contactgegevens [L]
RewriteRule ^de_showroom index.php?page=de_showroom [L]
ErrorDocument 404 /index.php?error=404

Weet iemand waar ik de fout inga?

Groet Sander
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 12:47:06
 
Kevin de Groot

Kevin de Groot

05/01/2011 16:38:01
Quote Anchor link
Misschien moet je op die pagina (die die mysql query uitvoert) een check plaatsen of de GET-waarden (cat, soort en pagina) wel bestaan. Het lijkt erop dat de "voorwaarde" die .htaccess stelt drie maal voldoet, het gaat om de volgende regels:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php

RewriteRule ^designers/([^/]+)/([^/]+)/([^/]+) index.php?page=designers&cat=$1&soort=$2&pagina=$3 [L]
RewriteRule ^designers/([^/]+)/([^/]+) index.php?page=designers&cat=$1&soort=$2 [L]
RewriteRule ^designers/([^/]+) index.php?page=designers&pagina=$1 [L]

?>


Dus gewoon even in designers.php kijken of de GET-waarden geset zijn door middel van de isset() functie en eventueel wat andere checks.

Ik vermoed dat daar het probleem in zit.
Gewijzigd op 05/01/2011 16:38:24 door Kevin de Groot
 
Sander b

sander b

05/01/2011 17:15:47
Quote Anchor link
Hallo Kevin,

Ik heb geprobeerd to doen wat je zei. Ik heb als voorwaarde om de query heengezet dat alledrie de GETs geset moeten zijn. Maar het probleem blijft.
 
Bas Cost Budde

Bas Cost Budde

05/01/2011 17:20:01
Quote Anchor link
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f

toevoegen?

Edit: Nee, onzin. $ toevoegen aan het eind van je regexps.
Gewijzigd op 05/01/2011 17:20:56 door Bas Cost Budde
 
Sander b

sander b

05/01/2011 17:38:28
Quote Anchor link
Bas Cost Budde op 05/01/2011 17:20:01:


Edit: Nee, onzin. $ toevoegen aan het eind van je regexps.


Kun je mij laten zien wat je daarmee bedoeld?
 
Bas Cost Budde

Bas Cost Budde

05/01/2011 17:40:36
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
RewriteRule ^designers/([^/]+)/([^/]+)/([^/]+) index.php?page=designers&cat=$1&soort=$2&pagina=$3 [L]


wordt

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
RewriteRule ^designers/([^/]+)/([^/]+)/([^/]+)$ index.php?page=designers&cat=$1&soort=$2&pagina=$3 [L]
 
Sander b

sander b

05/01/2011 18:01:00
Quote Anchor link
Het werkt! Heel erg bedankt voor je hulp Bas en Kevin.

Nu kan ik weer lekker verder prutsen :)
 
Kevin de Groot

Kevin de Groot

06/01/2011 09:14:14
Quote Anchor link
Bas Cost Budde op 05/01/2011 17:20:01:
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f

toevoegen?

Edit: Nee, onzin. $ toevoegen aan het eind van je regexps.


Helemaal gelijk, helemaal over het hoofd gezien. Scherp :)
 
Bas Cost Budde

Bas Cost Budde

06/01/2011 09:56:47
Quote Anchor link
Gelukkig maar, dat onderscheidt jou (en mij) van een regexp-engine ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.