Htaccess

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Wessel Johnson

Wessel Johnson

16/03/2007 20:42:00
Quote Anchor link
Weet iemand hoe je een .htaccess best zo configureerd dat alleen de site zelf mag inlezen, maar bezoekers niet?

Alvast Bedankt,
~WesselB
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wessel Johnson
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 13:34:26
 
Manaus

Manaus

16/03/2007 20:44:00
Quote Anchor link
ff duidelijk nu?:P
 
Wessel Johnson

Wessel Johnson

16/03/2007 20:47:00
Quote Anchor link
een htaccess bestand waarin staat dat alleen de bestanden via een php script mogen worden ingelezen en NIET door bezoekers
 
Manaus

Manaus

16/03/2007 20:48:00
Quote Anchor link
wat voor bestanden dan?:P
 
Wessel Johnson

Wessel Johnson

16/03/2007 20:51:00
Quote Anchor link
Van alles: php img html
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

16/03/2007 20:58:00
Quote Anchor link
volgens mij:

deny from all

dan moet je wel ervoor zorgen dat de .htaccess in de map staat die je wilt beveiligen (submappen gaan auto)
 
Wessel Johnson

Wessel Johnson

16/03/2007 21:17:00
Quote Anchor link
Jah, dat heb ik geprobeerd, maar als ik dan de mappen probeer uit te lezen met PHP gaat het fout?! :S Hoe kan ik dat oplossen?
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

16/03/2007 21:28:00
Quote Anchor link
:S:S werkt wel gewoon bij mij`
 
Wessel Johnson

Wessel Johnson

16/03/2007 21:44:00
Quote Anchor link
Ik heb het nog ff een keer geprobeerd maar bij het volgende script (.htaccess):
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
order allow, deny
deny from all

Geeft het de volgende foutmelding:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Wat doe ik fout, of waar zit de bug?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wessel Johnson
 
- -

- -

16/03/2007 21:45:00
Quote Anchor link
Je dat niet uitlezen met http:// ervoor hè? Dus niet zo:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php

file('http://www.jouwdomein.nl/beveiligdeshit/bestandje.bla');

//maar zo:

file('/beveiligdeshit/bestandje.bla');

?>
 
Wessel Johnson

Wessel Johnson

16/03/2007 21:49:00
Quote Anchor link
Ik heb de bug al gevonden, die zit in de error. Wat doe ik fout in het .htaccess bestand?
 
- -

- -

16/03/2007 21:55:00
Quote Anchor link
Ik denk dat je die 'order' er wel uit kunt halen.
 
Wessel Johnson

Wessel Johnson

17/03/2007 09:50:00
Quote Anchor link
Geprobeerd, maar werkt ook niet:S
 
- SanThe -

- SanThe -

17/03/2007 10:13:00
Quote Anchor link
order allow, deny
deny from all

Getest en dat werkt

Dus wat krijg je dan niet voor elkaar?
 
Wessel Johnson

Wessel Johnson

17/03/2007 10:16:00
Quote Anchor link
Daarbij krijg ik een foutmelding:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.
 
Nick Mulder

Nick Mulder

17/03/2007 10:18:00
Quote Anchor link
Je moet hem niet in je browser openen ;)
Laat PHP hem openen...
 
Wessel Johnson

Wessel Johnson

17/03/2007 10:30:00
Quote Anchor link
Jaja, dat doe ik, maar als ik een pagina wil openen bij die map krijg ik de foutmelding. Ook als er een stylesheet in staat die ik dan gebruik werkt het ook niet.
 
- SanThe -

- SanThe -

17/03/2007 10:34:00
Quote Anchor link
Ik heb twee bestandjes gemaakt.

test.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
echo 'Voor de inc<br/>';
include('map/inc.php');
echo '<br/>Na de inc';
?>

en in de beveiligde dir die 'map' heet het bestandje inc.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo 'Dit is in de map';
?>

Als je map/inc.php direct wil openen krijg je de 'Internal Server Error' maar als je bestandje test.php aanroept haalt ie netjes de inc.php op.
 
Legolas

Legolas

17/03/2007 10:54:00
Quote Anchor link
die internal server error kan waarschijnlijk maar een ding betekenen: je host staat het niet toe via .htaccess de toegang aan te passen.
 
- SanThe -

- SanThe -

17/03/2007 10:57:00
Quote Anchor link
Legolas schreef op 17.03.2007 10:54:
die internal server error kan waarschijnlijk maar een ding betekenen: je host staat het niet toe via .htaccess de toegang aan te passen.

Nee, dat is de 'standaard' error die je krijgt als je iets opvraagt in een afgeschermde directory.

Edit: Typo.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Nick Mulder

Nick Mulder

17/03/2007 11:03:00
Quote Anchor link
Wessel schreef op 17.03.2007 10:30:
Jaja, dat doe ik, maar als ik een pagina wil openen bij die map krijg ik de foutmelding. Ook als er een stylesheet in staat die ik dan gebruik werkt het ook niet.

Als je die stylesheet door HTML laat aanroepen gaat dat niet goed nee...
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.