html 5 music player

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Niels Peeren

Niels Peeren

29/07/2013 22:52:14
Quote Anchor link
Ik loop vast op een probleempje met de html 5 audio player.

dit is wat ik gebruik als audio player

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<audio autoplay="autoplay" id="player" src="songs/<?php echo $songname; ?>" controls preload ></audio>


en alles wat op deze site staat

http://html5media.info/

heb ik toegepast : de .htacces , de meta ingevoegt , de <script> tag ingevoert maar toch werkt de player niet in internet explorer en op mijn windows 8 phone(ook IE)

heeft iemand hier ervaring mee die mij zou kunnen helpen?

Toevoeging op 29/07/2013 23:06:45:

oh en de player die op de website zelf staat doet het wel op mn mobiel en op de pc in IE
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 03:52:02
 
Joey Drieling

Joey Drieling

30/07/2013 08:09:58
Quote Anchor link
Zo als vermeld op https://github.com/etianen/html5media/wiki/embedding-audio kan het zijn dat je mp3 bestand een niet correcte codec heeft.
Gewijzigd op 30/07/2013 08:10:59 door Joey Drieling
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.