Html 5 - Section , header - validatie

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Jasper DS

Jasper DS

19/02/2011 12:31:49
Quote Anchor link
is dit vallid in html 5?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<div class="widget">
    <header>
        <h2>Uw site's:</h2>
    </header>
    <section>
        test                        
        </section>
</div>
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 07:54:51
 
Gerhard l

gerhard l

19/02/2011 12:47:03
Quote Anchor link
weet niet probeer deze es http://html5.validator.nu/
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

19/02/2011 13:17:07
Quote Anchor link
Nee is niet valid

krijg deze meldingen:

Error: Start tag seen without seeing a doctype first. Expected <!DOCTYPE html>.

From line 1, column 1; to line 1, column 20

<div class="widget">? <

Error: Element head is missing a required instance of child element title.

From line 1, column 1; to line 1, column 20

<div class="widget">? <

Content model for element head:
If the document is an iframe srcdoc document or if title information is available from a higher-level protocol: Zero or more elements of metadata content.
Otherwise: One or more elements of metadata content, of which exactly one is a title element.

There were errors. (Tried in the text/html mode.)
 
Bram Boos

Bram Boos

19/02/2011 13:29:35
Quote Anchor link
Verwacht niet te veel van de HTML5 validator aangezien deze nog in ontwikkeling is volgens W3C...
 
Yea Rupie

Yea Rupie

19/02/2011 13:37:59
Quote Anchor link
The document is valid HTML5 + ARIA + SVG 1.1 + MathML 2.0 (subject to the utter previewness of this service).
Source
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<!DOCTYPE html>?
<html>?
<head>?
<title></title>?
</head>?
<body>?
<div class="widget">?
    <header>?
        <h2>Uw site's:</h2>?
    </header>?
    <section>?
        test                        ?
        </section>?
</div>?
</body>?
</html>
 
Jasper DS

Jasper DS

19/02/2011 13:48:41
Quote Anchor link
Het werkt wel ;)
Volledige code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<!DOCTYPE html>
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
    <title>titel</title>
    <link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
</head>
<body>
    <div class="widget">
        <header>
            <h2>Uw site's:</h2>

        </header>
        <section>
        
            test                        
        
        </section>
    </div>
</body>
</html>
Gewijzigd op 19/02/2011 14:09:48 door Jasper DS
 
Jaron T

Jaron T

19/02/2011 14:08:14
Quote Anchor link
@ hierboven

html 5 doctype is gewoon : <!DOCTYPE html> zonder al die andere zooi.
 
Jasper DS

Jasper DS

19/02/2011 14:09:23
Quote Anchor link
ok ty!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<!DOCTYPE html>
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
    <title>titel</title>
    
    <link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
    
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
</head>
<body>
    <div class="widget">
        <header>
            <h2>Uw site's:</h2>

        </header>
        <section>
        
            test                        
        
        </section>
    </div>
</body>
</html>


edit: hij is volgens w3c volledig valid nu!
Gewijzigd op 19/02/2011 14:12:14 door Jasper DS
 
Roel -

Roel -

19/02/2011 15:05:57
Quote Anchor link
Ik weet niet of ik me nu al van alles van HTML5 aan zou gaan leren, aangezien er in de developement nog best het een en ander kan veranderen denk ik.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.