Html filteren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pepijn

Pepijn

15/06/2008 11:24:00
Quote Anchor link
Beste mensen van phphulp,

Met file_get_contents() haal ik de bron code van een pagina op. Nu zou ik graag willen dat alle html tags er uitgevilterd worden.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<html>

<head>

<title>Hoi</title>

<head>

<body>

hoi

</body>

</html>


Moet dus dit worden:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Hoi hoi


Ik heb al php.net rondgezocht en volgens mij moet het met preg_replace.


Mvg
pepijn
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Pepijn
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 09:50:51
 
Veur Heur

Veur Heur

15/06/2008 11:42:00
 
Martijn B

Martijn B

15/06/2008 12:19:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$sString = preg_replace('@<[\/\!]*?[^<>]*?>
@si', '', $sString);
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Martijn B
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.