html formulier legen na versturen bericht.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Jayko eer

Jayko eer

19/12/2018 15:07:10
Quote Anchor link
LS,
Ik loop tegen het volgende aan en hoop dat jullie mij verder kunnen helpen. Ik heb een contactformulier aangemaakt maar de ingevulde data worden niet geleegd na het verzenden van het bericht. Ik heb van alles geprobeerd. Reset functie toegevoegd maar helaas geen succes. hieronder de codes:


htmlcode
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<form  method="post" class="contact-form" action="sendemail.php">
<div class="row">
<div class="col-md-6">
<input type="text" class="medium-input" maxlength="50" placeholder="Naam *" required="required" id="name" name="name">
</div>
<div class="col-md-6">
<input type="email" class="medium-input" maxlength="70" placeholder="E-mail *" required="required" id="email" name="email">
</div>
<div class="col-md-6">
<input type="tel" class="medium-input" maxlength="10" placeholder="Telefoonnummer" id="phone" name="phone">
</div>
<div class="col-md-6">
<input type="text" class="medium-input" maxlength="78" placeholder="Onderwerp *" required="required" id="onderwerp" name="onderwerp">
</div>
<div class="col-md-12">
<textarea class="big-textarea" rows="6" maxlength="1000" placeholder="Bericht *" required="required" id="bericht" name="bericht"></textarea>
</div>


<div class="col-md-12 text-center">
<br>
<button class="btn" type="submit">Verstuur bericht </button>

</div>
</div>
</form


sendemail.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
<?php
if(isset($_POST['name'])) {
$to = "[email protected]";
$subject = "contactformulier";
$name = $_POST['name'];
$email = $_POST['email'];
$phone = $_POST['phone'];
$onderwerp = $_POST['onderwerp'];
$bericht = $_POST['bericht'];
$message = "
<html>
<head>
<title> contactformulier</title>
</head>
<body>
<table>
<tr>
<th>Naam</th>
<th>Email</th>
<th>Telefoon</th>
<th>Onderwerp</th>
<th>Bericht</th></tr>
<tr>
<td>"
.$name."</td>
<td>"
.$email."</td>
<td>"
.$phone."</td>
<td>"
.$onderwerp."</td>
<td>"
.$bericht."</td>
</tr>
</table>
</body>
</html>"
;


$headers = "MIME-Version: 1.0" . "\r\n";
$headers .= "Content-type:text/html;charset=UTF-8" . "\r\n";


$headers .= 'From: <[email protected]>' . "\r\n";

mail($to,$subject,$message,$headers);

}

?>

{"type":"success","message":"Uw bericht is verstuurd!"}


Script.js
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
// Contact form
        var form = $('.contact-form');
        form.submit(function() {
            $.post(form.attr('action'), $('.contact-form').serialize(), function(data) {
                form.prev().text(data.message).fadeIn().delay(3000).fadeOut();
            }, 'json');
                        return false;
            
            
        });



Edit:
Ik heb code-tags geplaatst. Gelieve dit in het vervolg zelf toe te voegen aan je bericht.
Zie ook: Veel gestelde vragen: Welke UBB-codes kan ik gebruiken.
Gewijzigd op 19/12/2018 15:09:26 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 14:59:12
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2018 15:32:02
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$('.contact-form').trigger("reset");

Dit al geprobeerd?

Trouwens, als je mail-functie mislukt schotel je gebruikers wel een foute aanname voor dat de mail verstuurd is. Misschien handig om ook dat even op te vangen.
Gewijzigd op 19/12/2018 15:32:55 door - Ariën -
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

19/12/2018 16:26:35
Quote Anchor link
Je zou het formulier ook kunnen verbergen als e.e.a. succesvol verzonden is?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.