html iframe ik snap het niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Nelleke Zuiderwijk

Nelleke Zuiderwijk

27/08/2018 19:09:54
Quote Anchor link
Hallo,

Met een heel kleine beetje kennis van PHP heb ik me het onderhoud van een site in de maag laten splitsen. Je kent het wel, vrijwilligers.....

In WP is er site, In Formdeks is een inschrijfformulier gegenereerd. die moet in de site

Er staat bij form deze tekst over te nemen:

<iframe src="https://www.formdesk.com/naamsite/aanmelding" width="300" height="150"><span data-mce-type="bookmark" style="display: inline-block; width: 0px; overflow: hidden; line-height: 0;" class="mce_SELRES_start"></span><span data-mce-type="bookmark" style="display: inline-block; width: 0px; overflow: hidden; line-height: 0;" class="mce_SELRES_start"></span><span data-mce-type="bookmark" style="display: inline-block; width: 0px; overflow: hidden; line-height: 0;" class="mce_SELRES_start"></span><span data-mce-type="bookmark" style="display: inline-block; width: 0px; overflow: hidden; line-height: 0;" class="mce_SELRES_start"></span></iframe>

Een hoop tekst en ik krijg dan op mijn website pagina een invulscherm met kader er omheen dat veel te klein is. Width en height verhogen geeft niet resultaat. Ik wil al die flauwekul niet, alleen het formulier maar binnen de WP site. Automatische breedte. Maar er staat zoveel.... Wat kan ik veilig weghalen?

Ik hoop dat jullie me uren puzzelen kunnen besparen. Ik besteed mijn tijd liever aan PHP leren enzo

alvast dank
Nelleke
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 09:22:35
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/08/2018 19:20:38
Quote Anchor link
Al die inhoud tussen...
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<iframe src="https://www.formdesk.com/naamsite/aanmelding" width="300" height="150">
en

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
</iframe>

..kan weg. Die is bedoeld voor als je browser geen iFrames ondersteunt, maar dat kan elke browser wel.
 
Nelleke Zuiderwijk

Nelleke Zuiderwijk

27/08/2018 19:49:20
Quote Anchor link
Bedankt voor snelle reactie. Helaas helpt dat niet, blijf scherm met een scherm erin zien.
 
Michael -

Michael -

27/08/2018 20:01:20
Quote Anchor link
een iFrame is ook niets anders dan een scherm in een scherm (een pagina in een frame). Dus dat klopt wel.
Je kunt denk ik beter gebruik maken van een plugin voor wordpress ipv een externe pagina op deze manier inladen.
Deze bijvoorbeeld
 
Rob Doemaarwat

Rob Doemaarwat

27/08/2018 21:35:03
Quote Anchor link
Zit er niet iets in je stylesheet die de afmetingen van de iframe (al) bepaalt (gaat dan boven de width/height in de iframe tag). Anders gewoon zelf een nog specifiekere CSS regel toevoegen. Of gewoon als inline style op het iframe zelf:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<iframe src="https://www.formdesk.com/naamsite/aanmelding" style="width:300px;heigh=150px"></iframe>
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/08/2018 22:42:22
Quote Anchor link
Rob Doemaarwat op 27/08/2018 21:35:03:
Zit er niet iets in je stylesheet die de afmetingen van de iframe (al) bepaalt (gaat dan boven de width/height in de iframe tag). Anders gewoon zelf een nog specifiekere CSS regel toevoegen. Of gewoon als inline style op het iframe zelf:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<iframe src="https://www.formdesk.com/naamsite/aanmelding" style="width:300px;heigh=150px"></iframe>

Hmmm, dan wel even de juiste code gebruiken voor de opmaak ;-)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<iframe src="https://www.formdesk.com/naamsite/aanmelding" style="width: 500px; height: 700px; border:none;" scrolling="no"></iframe>

Verder ook nog even de rand en scrollbar weggehaald. Wellicht kun je er iets mee.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.