html ingeven werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Php knipper

php knipper

27/01/2012 12:16:21
Quote Anchor link
ik gebruik een textvlak om het opgeven van html maar nu vult dat ook overal / aan toe en als ik dat nog eens save is dat // en nog eens /// en dat blijft doorgaan.

dus deze code :<font color="#999999" size="2" face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif">

wordt deze code:<font color=/"#999999"/ size=/"2"/ face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\">

hoe kan ik dat oplossen?
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 17:37:11
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/01/2012 12:19:18
Quote Anchor link
Waar save je dat? Laat je bijbehorende code eens zien.

En de <font> tag kunnen we inmiddels wel antiek noemen ;-)
Gewijzigd op 27/01/2012 12:19:59 door - Ariën -
 
Jacco Brandt

Jacco Brandt

27/01/2012 12:20:10
Quote Anchor link
Bij de echo stripslashes() er om heen gooien.
 
Php knipper

php knipper

27/01/2012 12:25:31
Quote Anchor link
het wordt opgeslagen in een txt file

de <font> tags werken nog steeds en mensen die niet weten wat mijn div's zijn kunnen gewoon zo hun html stylen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
if($_SESSION['rang'] == "3") {
$pagina_nummer = $_GET['page'];
include "bewerkbare_bestanden.php";
$pad = $exit_pad;
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST") {
file_put_contents($pad, $_POST['html']);
echo 'klaar met save';
}
Gewijzigd op 27/01/2012 12:25:41 door php knipper
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.