HTML los van PHP

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

21/10/2010 18:13:08
Quote Anchor link
Beste mensen,

Ik moest zojuist voor een klant een systeem maken en heb dat dus ook gedaan,
echt zegt deze achteraf dat hij de HTML apart van het PHP wil. Dus door middel van %blaat%

Nu heb ik dit verschijnende keren gezien maar hoe gaat dit precies in zijn werk?
Hoe krijg ik het voor elkaar om dit te doen?

Mvg,

Tim
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 10:52:13
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

21/10/2010 18:16:03
Quote Anchor link
str_replace();
 
Pim -

Pim -

21/10/2010 18:17:46
Quote Anchor link
Nee!
Gebruik een template engine als Smarty of Twig.
 
Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

21/10/2010 18:55:30
Quote Anchor link
Heb al iets.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
$zoekIn
= file_get_contents("./template.html");
$zoekNaar = "%content%";
$zoekNaarMenu = "%menu%";
$zoekIn = str_replace($zoekNaar,$vervangDoor,$zoekIn);
$zoekIn = str_replace($zoekNaarMenu,$vervangDoorMenu,$zoekIn);
?>
 
Aad B

Aad B

21/10/2010 20:20:29
Quote Anchor link
fijne klant als hij dat achteraf zegt, betaalt hij daar achteraf ook extra voor?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

21/10/2010 21:08:34
Quote Anchor link
Tim Kampherbeek op 21/10/2010 18:55:30:
Heb al iets.

(...)

Zo wil je het echt niet oplossen. Gebruik een template parser zoals al eerder aangeraden wordt. Er zijn kant en klare parsers te vinden, maar zelf eentje schrijven is ook niet heel lastig...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.