html mail

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Niels Beckers

Niels Beckers

12/01/2007 21:58:00
Quote Anchor link
Hallo,

ik heb alweer een probleem.

ik heb deze headers
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$headers
= "MIME-Version: 1.0";  
$headers.= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1";  
$headers.= "From: pietje <[email protected]>";
            
$ber = nl2br($_POST['message']);
?>

deze stop ik later in de mail()
maar nu waneer ik enters doe in het tekstvak loopt het helaam mis een voorbeeld:
hallo<br />\r\n<br />\r\n tekst na enters
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 14:22:47
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

12/01/2007 22:02:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$headers
= "MIME-Version: 1.0";  
$headers.= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1";  
$headers.= "From: pietje <[email protected]>";
            
$ber = $_POST['message'];
?>
 
Niels Beckers

Niels Beckers

12/01/2007 22:04:00
Quote Anchor link
da krijg ik dit:

hallo\r\n\r\n entertekst
 
Bo az

Bo az

12/01/2007 23:10:00
Quote Anchor link
headers dienen iedere op een nieuwe regel te staan je krijgt dus iets als:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$headers
= "MIME-Version: 1.0".PHP_EOL;  
$headers.= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1".PHP_EOL;  
$headers.= "From: pietje <[email protected]>";
?>
 
Niels Beckers

Niels Beckers

13/01/2007 00:12:00
Quote Anchor link
hey boaz,

ik krijg hem nu nog steeds zo binnen:

hallo\r\n\r\ntekst na enters
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

13/01/2007 00:17:00
Quote Anchor link
je moet nog steeds nl2br gebruiken ;)
 
Matthijs M

Matthijs M

05/07/2011 15:21:12
Quote Anchor link
Dit werkt wel! Heb (denk ik) wel 5 dezelfde soort topics geprobeerd.
 

05/07/2011 15:22:54
Quote Anchor link
Inderdaad, een new line tover je om naar een br met nl2br.
 
- SanThe -

- SanThe -

05/07/2011 18:27:13
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

05/07/2011 23:36:34
Quote Anchor link
of uiteraard siwftmailer of phpmailer gebruiken
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.