html ophalen van pagina

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jesse Degger

Jesse Degger

17/02/2007 12:01:00
Quote Anchor link
hoi, ik wil graag dat als ik een pagina ophaal dat hij het volgende doet:

haalt de html op en stopt hem in een var dus

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$page_html
= html_get('page.html')
?>


dit klopt natuurlijk voor geen ene meter omdat ik die functie verzin omhet duidelijker temaken. ik hoop dat iemand mijn probleem snapt en een oplossing weet ;)

alvast bedankt Jesse

ps: include werkt niet.. ?
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 12:35:44
 
Thijs X

Thijs X

17/02/2007 12:07:00
Quote Anchor link
Dit moet werken:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?

$inhoudvanpagina
= file_get_contents("pagina.html");

?>
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

17/02/2007 12:08:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$inhoudvanpagina
= file_get_contents("pagina.html");
echo $inhoudvanpagina;
?>


of

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include("pagina.html");
?>
 
Jesse Degger

Jesse Degger

17/02/2007 13:11:00
Quote Anchor link
-edit-

al gelukt ;) bedankt voor jullie hulp :D
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jesse Degger
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.