HTML position.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Casper B

Casper B

09/12/2011 20:27:33
Quote Anchor link
Beste,

Ik loop tegen het volgende probleem op; ik heb een slider van slidesjs. deze bestaat uit 2 divs. slides en slider_container.
slides heeft als eigenschap: hoogte, breedte en position: absolute. En slider_container de eigenschappen: hoogte, breedte, position: relative en overflow: hidden.

De div slides bevat de navigatie functie vorige en volgende.
Deze doen het goed, maar zodra ik de slider in mijn website template wil plaatsen gebeurt er het volgende: de slider zou in de div slidewrap moeten komen te staan, maar wordt door dreamweaver weergegeven dat deze buiten het kader helemaal rechts uit beeld komt te staan. Waar ligt dit aan. Ik zelf dacht namelijk aan de position maar deze zou eigenlijk niet mogen veranderd worden ivm dat de slider dan niet meer werkt. Hoe is dit op te lossen.?

Html:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<div class="sliderwrap" id="space">
            <div id="slides">
            <div class="slide_container">
                <div>
                    <img src="/slide-1.jpg" width="630" height="350" alt="Slide 1">
                </div><!-- End slide-1 -->
                
                <div>
                    <img src="/slide-2.jpg" width="630" height="350" alt="Slide 2">
                </div><!-- End slide-2 -->
                
            </div><!-- End .slidewrapper -->
            
            <a href="#" class="prev"><img src="/arrow-prev.png" width="45" height="45" alt="Arrow Prev"></a>
            <a href="#" class="next"><img src="/arrow-next.png" width="45" height="45" alt="Arrow Next"></a>
                
            </div><!-- End .slides -->
        </div>
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 05:01:24
 
Frank  C

Frank C

10/12/2011 12:44:27
Quote Anchor link
Zonder bijbehorende CSS en zonder link is het zo goed als onmogelijk om een goed advies te geven. Ik kan je wel alvast twee tutorials geven, over positioneren en centreren in CSS: de bovenste twee op Website Laten Maken Amsterdam.

Verder moet je er rekening mee houden dat de rendering door Dreamweaver niet perfect is, in oudere versies regelmatig zelfs slecht. Altijd testen in browsers.
Gewijzigd op 10/12/2011 12:46:57 door Frank C
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.