HTML strippen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Marien xD

Marien xD

24/02/2004 14:55:00
Quote Anchor link
Hey,

Ik heb ergens een html document gevonden die elke keer aangepast word. nu wil ik dat enkele gedeelte's worden opgenomen in mijn php pagina. Dus de <html> enz tags en nog enkel teksten en een plaatje. Zou iemand mij daarmee kunnen helpen?
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 13:07:07
 
Mitch X

Mitch X

24/02/2004 15:01:00
Quote Anchor link
Dat kan gewoon :)

Bv
<html>
<head>
<title>....</title>
</head>
<body>
Dit is text
</body>
</html>

Kun je gewoon opslaan als .php file en nog werkt het. De php codes plaats je ertussen met hun tags
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? en ?>
:)
 
Marien xD

Marien xD

24/02/2004 15:03:00
Quote Anchor link
Ik bedoel: dat bestandje kan ik niet aanpassen...
En ik wil enkele regels in een ander (.php) document, het bron bestand is .html
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

24/02/2004 17:34:00
Quote Anchor link
Uhm... View > Page Source (Beeld > Bron) en de bron Control-C'en en dan in je PHP-document weer Control-V'en? Dan heb je niets met aanpassen te maken...

Elwin
 
Marien xD

Marien xD

24/02/2004 17:37:00
Quote Anchor link
Maar dat html bestand is niet van mij op een andere server. En hij word telkens aangepast
 
Rick

Rick

25/02/2004 10:30:00
Quote Anchor link
readfile('url_van_bestand');
 

25/02/2004 12:47:00
Quote Anchor link
Dat doe je met curl ... het beste wat je kan doen is een script gebruiken dat snoopy heet (moet je ff zoeken op sourceforce ... Daarmee kan je webcontent fetchen ...

Mvg,

Peanuts
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.