HTML stuurt GET mee in plaats van POST

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Daan s

Daan s

21/11/2018 14:24:38
Quote Anchor link
Ik ben bezig met een Laravel Applicatie, alleen op een of andere manier stuurt hij het als een GET variable weg in plaats van een POST. Weet iemand hoe dit kan?

Ik krijg het volgende terug in de browser

/input?_token=zfPCsYdwnNp5JVDxoPRFl8nBQc103HNtyCa6GfVs&Shopname=dsa&ShopOwner=asd&Shopmail=dsa&Shopkey=dsa


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
<?php
      <form methode="post" action="/piano_crm/public/shops/input" >
                        <!--
Webwinkel naam -->
                        <
div class="form-group row">
                            <
label for="Shopname" class="col-sm-2 col-form-label">Webwinkel naam</label>
                            <
div class="col-sm-10">
                                <
input type="text" class="form-control" placeholder="Webwinkel Naam">
                            <
/div>
                        <
/div>
                        <!--
Webwinkel eigenaar -->

                        <
div class="form-group row">
                            <
label for="ShopOwner" class="col-sm-2 col-form-label">Webwinkel eigenaar</label>
                            <
div class="col-sm-10">
                                <
input type="text" class="form-control" placeholder="Webwinkel eigenaar">
                            <
/div>
                        <
/div>

                        <!--
Webwinkel email -->

                        <
div class="form-group row">
                            <
label for="Shopmail" class="col-sm-2 col-form-label">Webwinkel email</label>
                            <
div class="col-sm-10">
                                <
input type="text" class="form-control" placeholder="Webwinkel email">
                            <
/div>
                        <
/div>
                        <!--
Shop comsumer key -->
                        <
div class="form-group row">
                            <
label for="Shopkey" class="col-sm-2 col-form-label">Woocommerce Comsumer key</label>
                            <
div class="col-sm-10">
                                <
input type="text" class="form-control" placeholder="Woocommerce Comsumer key">
                            <
/div>
                        <
/div>
                        <!--
Shop comsumer secret -->

                        <
div class="form-group row">
                            <
label for="Shopsecret" class="col-sm-2 col-form-label">Woocommerce Comsumer secret</label>
                            <
div class="col-sm-10">
                                <
input type="password" class="form-control" placeholder="Woocommerce Comsumer secret">
                            <
/div>
                        <
/div>

                        <
button type="submit" class="btn btn-primary">Submit</button>
                    <
/form>

?>
Gewijzigd op 21/11/2018 14:25:49 door Daan s
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 19:07:47
 
Vincent Post

Vincent Post

21/11/2018 14:36:56
Quote Anchor link
Je moet een route aangeven.

Voorbeeld

Route::post('/myurl', 'Controllername@postSaveEdit')->name('postSaveEdit');

https://stackoverflow.com/questions/36950341/php-laravel-using-post-method-by-controller

misschien heb je hier wat aan, succes
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/11/2018 14:39:27
Quote Anchor link
methode v.s. method

Houd het a.u.b. op zijn Engels, anders gaat het bij HTML mis ;-).
Die route heb je wel nodig, maar het staat los van het probleem.
Gewijzigd op 21/11/2018 14:47:28 door - Ariën -
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

21/11/2018 16:44:10
Quote Anchor link
Dit is natuurlijk ook interessant vanuit de hoek van probleemanalyse.

"Hey, ik krijg allemaal zut mee in mijn URL"
--->
"De methode van verzending is blijkbaar GET"
--->
"Dit zou POST moeten zijn"
--->
"Er is iets mis met de method property van het formulier"
--->
????????
--->
"Tijd voor een straffe bak koffie"

Het helpt misschien ook als je een editor met syntax highlighting gebruikt voor het schrijven van code. Wat gebruik je nu?
 
Daan s

Daan s

21/11/2018 16:48:10
Quote Anchor link
Hey iedereen,

Super bedankt voor de reacties (helemaal top).
Mijn routes stonden goed (anders had je al een foutmelding gehad op Laravel).

Ik had echter een spellingfout gemaakt en schreef methode in plaats van method.
Vandaar dat een GET werd gestuurd
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.