[html] Video slomer afspelen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en staan

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

Back-End Developer in Laravel / PHP

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP Laravel Developer voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Voor een enthousiast team die zich graag bezig houdt met softwareontwikkeling zijn wij op zoek naar versterking. Je werkt in een klein ontwikkelteam en bent zeer betrokken bij alle aspecten van de softwareoplossingen. Van het ontwerpen tot de oplevering. Binnen deze functie ga je aan de slag met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je krijgt veel te maken met koppelingen naar systemen en de verzoeken van de klant. Je komt terecht in een team, waarbij

Bekijk vacature »
Vincent

Vincent

01/03/2008 10:58:00
Quote Anchor link
Hee,

Ik heb iets super cools gevonden op internet =)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<object id='Media1' height="415" width="520" classid='CLSID:22d6f312-b0f6-11d0-94ab-0080c74c7e95'>
    <PARAM NAME='FileName' VALUE='sweet.mp3'>
    <PARAM NAME='ShowControls' VALUE='1'>
    <PARAM NAME='ShowStatusBar' VALUE='1'>
    <PARAM NAME='AutoSize' VALUE='0'>
    <PARAM NAME='rate' VALUE='1'>
    <PARAM NAME='AutoStart' VALUE='1'>
    <PARAM NAME='fullscreen' VALUE='0'>
    <PARAM NAME='enableContextMenu' VALUE='1'>
    <PARAM NAME='invokeURLs' VALUE='0'>
    <embed src="sweet.mp3" width="520" height="415" autostart="1" filename="sweet.mp3" showcontrols="1" showstatusbar="1" autosize="1" rate="1" fullscreen="1" enablecontextmenu="1" invokeurls="0"></embed>
</object>
                
<table width="100%" border="0" cellspacing="5" cellpadding="0">
    <tr>        
        <td width="70%" valign="middle" align="left">
            Speed: <input name="BtnPlay3" value="++++ Fast" onclick="Media1.rate=1.5" type="button" style="width:70px" />
            <input name="BtnPlay3" value="+++ Fast" onclick="Media1.rate=1.3" type="button" style="width:65px" />
            <input name="BtnPlay3" value="++ Fast" onclick="Media1.rate=1.2" type="button" style="width:60px" />
            <input name="BtnPlay3" value="+ Fast" onclick="Media1.rate=1.1" type="button" style="width:58px" />
            <input name="BtnPlay1" value="Normal" onclick="Media1.rate=1" type="button" style="width:56px" />
            <input name="BtnPlay3" value="+ Slow" onclick="Media1.rate=.9" type="button" style="width:58px" />
            <input name="BtnPlay3" value="++ Slow" onclick="Media1.rate=.8" type="button" style="width:60px" />
             <input name="BtnPlay6" value="+++ Slow" onclick="Media1.rate=.7" type="button" style="width:65px" />
            <input name="BtnPlay6" value="++++Slow" onclick="Media1.rate=.5" type="button" style="width:70px" />                    
        </td>
    </tr>
</table>


Het resultaat wat je dan krijgt is dit:

[im]http://img01.picoodle.com/img/img01/4/3/1/f_ditm_d723b2d.jpg[/im]

Door op die knoppen te drukken speelt hij (filmpjes of liedjes) slomer af.
Dit werkt echter alleen in Internet Explorer..
Ik wil het graag werkend hebben in Firefox..
Weet iemand hoe je dat doet?
of weet een goed alternatief ( wel iets waarbij je echt KNOPPEN hebt om het slomer af te spelen dus niet rechtermuisknop slomer afspelen gedoe) ?

Groeten, Vincent
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Vincent
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 21:56:19
 
Jeffrey H

Jeffrey H

01/03/2008 11:07:00
Quote Anchor link
Je kunt media (mp3, maar ook video's) afspelen met de player van jeroen wijering:
(klik hier)
Is erg handig, ik gebruik hem ook
 
Vincent

Vincent

01/03/2008 11:16:00
Quote Anchor link
Ja ik ken die. maar dat wil ik niet.. ik wil iets slomer / langzamer afspelen..
=)
 
Vincent

Vincent

04/03/2008 19:01:00
Quote Anchor link
Bump. - .pmuB
 
Vincent

Vincent

06/03/2008 18:38:00
Quote Anchor link
- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -- [ BUMP ] -
 
Robin de Vries

Robin de Vries

06/03/2008 18:44:00
Quote Anchor link
@Vincent funny
maar het lijkt mij niet echt handig, een zee van knoppen om een filmpje af te spelen. Play = Playh en pauze=pauze. en niets ertussen in is handig
 
Vincent

Vincent

07/03/2008 21:22:00
Quote Anchor link
Ik heb het nodig voor gitaar noten te achterhalen uit nummers.
Dus dan vind ik het wel handig.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

07/03/2008 22:07:00
Quote Anchor link
Als je het eigenlijk voor jezelf gebruikt, waarom gebruik je het dan niet in IE ipv FF?
 
Vincent

Vincent

07/03/2008 22:07:00
Quote Anchor link
IE vind ik kut, en misschien ga ik het nog online gebruiken, maar ga nou ff ontopic. xD
 
Tom K

Tom K

08/03/2008 08:31:00
Quote Anchor link
als je windows gebruikt kun je dan niet Windows Movie Maker gebruiken

anders weet ik het ook niet
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.