html2canvas probleempje?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »
Pascal Schuffelers

Pascal Schuffelers

30/06/2020 13:16:08
Quote Anchor link
Ik gebruik html2cancvas waarmee ik een foto van mijn scherm wil nemen.
Alles gaat gewoon goed echter zou ik graag de huidige datum en tijd erbij willen hebben.
De code die ik gebruik ervoor is deze.:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
html2canvas($('#snapshot'),{

 onrendered: function (canvas) {
 var a = document.createElement('a');
 a.href = canvas.toDataURL("image/png").replace("image/png", "image/octet-stream");
 a.download = 'foto genomen op.png';
 a.click();
 }
 });


$now1 is in php voorzien van een datum tijd notatie.
Ik heb al van alles geprobeerd om dat erbij te krijgen maar wilt niet lukken.
Heb ook dit geprobeerd.:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
a.download = 'foto genomen op '+datetime+'.png';  
maar werkt ook.
Heb het zover via.:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
  var d = new Date();
a.download = 'foto genomen op '+ d +'.png';

echter wil het zien als 2020-06-60 15:30:22.
Hoe moet mijn stukje eruit zien om dit te fixen?
Gewijzigd op 30/06/2020 13:24:35 door Pascal Schuffelers
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 09:33:37
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/06/2020 13:24:16
Quote Anchor link
je bedoelt dat het laatste niet werkt?
Waar haal jij datetime dan vandaan?
 
Pascal Schuffelers

Pascal Schuffelers

30/06/2020 13:25:33
Quote Anchor link
mijn excusses, was net mijn post aan het aanpassen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
var d = new Date();
a.download = 'foto genomen op '+ d +'.png';

werkt nu , echter wil het zien als 2020-06-60 15:30:22.

Ik heb hier gekeken.: link en dan zou ik dit moeten maken.:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
a.download = 'foto genomen op '+ d.getFullYear()+'-'+ d.getMonth()+'-'+ d.getDate()+' '+ d.getHours()+':'+ d.getMinutes()+':'+ d.getSeconds()+ '.png';  


Zit nu te twijfelen of dit niet anders en korter kan?

Onderhand dusdanig zelf gevonden , echter ondervind ik nog een klein probleem.

Als ik : gebruik zie ik _ ,terwijl in voorbeelden ze wel gewoon een : en dit ook zien, waar kan dit aan liggen?
Gewijzigd op 30/06/2020 14:17:03 door Pascal Schuffelers
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/06/2020 15:24:19
Quote Anchor link
Wait, toon je nu niet de huidige datum in plaats van de datum die je opgeslagen hebt?
 
Pascal Schuffelers

Pascal Schuffelers

01/07/2020 14:15:53
Quote Anchor link
De foto word genomen op dat tijdstip, dus is kloppend.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

01/07/2020 15:19:15
Quote Anchor link
Date is een class. Objecten van een class kun je niet zomaar "afdrukken" tenzij er een soort van magische toString-methode is ofzo. En de vraag is dan ook wat je hiermee wilt of bedoelt. Date heeft dit ook, maar jij bent blijkbaar naar iets anders op zoek (een andere formattering).

Als je simpelweg "javascript date" in Google had gegooid geeft het eerste resultaat je een complete referentie.

Als je hierin nog wat verder had gegraven dan had je kunnen constateren dat er meerdere opties zijn die redelijk in de buurt komen bij wat je zoekt, bijvoorbeeld toISOString(), toUTCString() of toJSON().

En als je van deze standaarden wilt afwijken dan zul je je eigen ding moeten bouwen.

Houd je er wel rekening mee dat een timestamp zoals jij die wilt gebruiken (yyyy-mm-dd hh:ii:ss) niets zegt over de tijdszone waar iemand in zit? Het lijkt mij beter om -in ieder geval qua "interne" communicatie in de applicatie/database- van een vaste tijdszone gebruik te maken, bij voorkeur UTC, en eventuele vertalingen naar andere tijdszones in een hogere applicatielaag (weergave?) te regelen.

Maar goed, met enige moeite had je dit dus allemaal zelf kunnen vinden.
 
Pascal Schuffelers

Pascal Schuffelers

01/07/2020 16:02:08
Quote Anchor link
Thomas van den Heuvel op 01/07/2020 15:19:15:
Date is een class. Objecten van een class kun je niet zomaar "afdrukken" tenzij er een soort van magische toString-methode is ofzo. En de vraag is dan ook wat je hiermee wilt of bedoelt. Date heeft dit ook, maar jij bent blijkbaar naar iets anders op zoek (een andere formattering).

Als je simpelweg "javascript date" in Google had gegooid geeft het eerste resultaat je een complete referentie.

Als je hierin nog wat verder had gegraven dan had je kunnen constateren dat er meerdere opties zijn die redelijk in de buurt komen bij wat je zoekt, bijvoorbeeld toISOString(), toUTCString() of toJSON().

En als je van deze standaarden wilt afwijken dan zul je je eigen ding moeten bouwen.

Houd je er wel rekening mee dat een timestamp zoals jij die wilt gebruiken (yyyy-mm-dd hh:ii:ss) niets zegt over de tijdszone waar iemand in zit? Het lijkt mij beter om -in ieder geval qua "interne" communicatie in de applicatie/database- van een vaste tijdszone gebruik te maken, bij voorkeur UTC, en eventuele vertalingen naar andere tijdszones in een hogere applicatielaag (weergave?) te regelen.

Maar goed, met enige moeite had je dit dus allemaal zelf kunnen vinden.


Ik heb het ook al opgelost , echter mijn vraag was waarom ik die : niet kreeg te zien.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

01/07/2020 16:21:27
Quote Anchor link
In welke precieze setting krijg je een underscore te zien in plaats van een dubbele punt?

Ik kan mij zo voorstellen dat : in bepaalde situaties een speciale betekenis heeft.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.