html2canvas probleempje?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Senior PHP developer met ambities tot Software Arc

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »
Pascal Schuffelers

Pascal Schuffelers

30/06/2020 13:16:08
Quote Anchor link
Ik gebruik html2cancvas waarmee ik een foto van mijn scherm wil nemen.
Alles gaat gewoon goed echter zou ik graag de huidige datum en tijd erbij willen hebben.
De code die ik gebruik ervoor is deze.:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
html2canvas($('#snapshot'),{

 onrendered: function (canvas) {
 var a = document.createElement('a');
 a.href = canvas.toDataURL("image/png").replace("image/png", "image/octet-stream");
 a.download = 'foto genomen op.png';
 a.click();
 }
 });


$now1 is in php voorzien van een datum tijd notatie.
Ik heb al van alles geprobeerd om dat erbij te krijgen maar wilt niet lukken.
Heb ook dit geprobeerd.:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
a.download = 'foto genomen op '+datetime+'.png';  
maar werkt ook.
Heb het zover via.:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
  var d = new Date();
a.download = 'foto genomen op '+ d +'.png';

echter wil het zien als 2020-06-60 15:30:22.
Hoe moet mijn stukje eruit zien om dit te fixen?
Gewijzigd op 30/06/2020 13:24:35 door Pascal Schuffelers
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 10:18:27
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/06/2020 13:24:16
Quote Anchor link
je bedoelt dat het laatste niet werkt?
Waar haal jij datetime dan vandaan?
 
Pascal Schuffelers

Pascal Schuffelers

30/06/2020 13:25:33
Quote Anchor link
mijn excusses, was net mijn post aan het aanpassen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
var d = new Date();
a.download = 'foto genomen op '+ d +'.png';

werkt nu , echter wil het zien als 2020-06-60 15:30:22.

Ik heb hier gekeken.: link en dan zou ik dit moeten maken.:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
a.download = 'foto genomen op '+ d.getFullYear()+'-'+ d.getMonth()+'-'+ d.getDate()+' '+ d.getHours()+':'+ d.getMinutes()+':'+ d.getSeconds()+ '.png';  


Zit nu te twijfelen of dit niet anders en korter kan?

Onderhand dusdanig zelf gevonden , echter ondervind ik nog een klein probleem.

Als ik : gebruik zie ik _ ,terwijl in voorbeelden ze wel gewoon een : en dit ook zien, waar kan dit aan liggen?
Gewijzigd op 30/06/2020 14:17:03 door Pascal Schuffelers
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/06/2020 15:24:19
Quote Anchor link
Wait, toon je nu niet de huidige datum in plaats van de datum die je opgeslagen hebt?
 
Pascal Schuffelers

Pascal Schuffelers

01/07/2020 14:15:53
Quote Anchor link
De foto word genomen op dat tijdstip, dus is kloppend.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

01/07/2020 15:19:15
Quote Anchor link
Date is een class. Objecten van een class kun je niet zomaar "afdrukken" tenzij er een soort van magische toString-methode is ofzo. En de vraag is dan ook wat je hiermee wilt of bedoelt. Date heeft dit ook, maar jij bent blijkbaar naar iets anders op zoek (een andere formattering).

Als je simpelweg "javascript date" in Google had gegooid geeft het eerste resultaat je een complete referentie.

Als je hierin nog wat verder had gegraven dan had je kunnen constateren dat er meerdere opties zijn die redelijk in de buurt komen bij wat je zoekt, bijvoorbeeld toISOString(), toUTCString() of toJSON().

En als je van deze standaarden wilt afwijken dan zul je je eigen ding moeten bouwen.

Houd je er wel rekening mee dat een timestamp zoals jij die wilt gebruiken (yyyy-mm-dd hh:ii:ss) niets zegt over de tijdszone waar iemand in zit? Het lijkt mij beter om -in ieder geval qua "interne" communicatie in de applicatie/database- van een vaste tijdszone gebruik te maken, bij voorkeur UTC, en eventuele vertalingen naar andere tijdszones in een hogere applicatielaag (weergave?) te regelen.

Maar goed, met enige moeite had je dit dus allemaal zelf kunnen vinden.
 
Pascal Schuffelers

Pascal Schuffelers

01/07/2020 16:02:08
Quote Anchor link
Thomas van den Heuvel op 01/07/2020 15:19:15:
Date is een class. Objecten van een class kun je niet zomaar "afdrukken" tenzij er een soort van magische toString-methode is ofzo. En de vraag is dan ook wat je hiermee wilt of bedoelt. Date heeft dit ook, maar jij bent blijkbaar naar iets anders op zoek (een andere formattering).

Als je simpelweg "javascript date" in Google had gegooid geeft het eerste resultaat je een complete referentie.

Als je hierin nog wat verder had gegraven dan had je kunnen constateren dat er meerdere opties zijn die redelijk in de buurt komen bij wat je zoekt, bijvoorbeeld toISOString(), toUTCString() of toJSON().

En als je van deze standaarden wilt afwijken dan zul je je eigen ding moeten bouwen.

Houd je er wel rekening mee dat een timestamp zoals jij die wilt gebruiken (yyyy-mm-dd hh:ii:ss) niets zegt over de tijdszone waar iemand in zit? Het lijkt mij beter om -in ieder geval qua "interne" communicatie in de applicatie/database- van een vaste tijdszone gebruik te maken, bij voorkeur UTC, en eventuele vertalingen naar andere tijdszones in een hogere applicatielaag (weergave?) te regelen.

Maar goed, met enige moeite had je dit dus allemaal zelf kunnen vinden.


Ik heb het ook al opgelost , echter mijn vraag was waarom ik die : niet kreeg te zien.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

01/07/2020 16:21:27
Quote Anchor link
In welke precieze setting krijg je een underscore te zien in plaats van een dubbele punt?

Ik kan mij zo voorstellen dat : in bepaalde situaties een speciale betekenis heeft.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.