Html5, anyone?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Johan Dam

Johan Dam

05/07/2010 15:50:09
Quote Anchor link
Zoals de meeste van jullie wel weten zit html5 eraan te komen, hoewel de officiele release ergens 2012 verwacht word, worden een aantal features al ondersteund door de modernere browsers, (zelfs IE schijnt niet achter te blijven)

Maar ja, het is nog wel in erg nieuw en welke browser wat ondersteund is niet altijd even duidelijk,

Ikzelf ben wel van plan om ermee aan de slag te gaan, (nadat ik het wat nader heb uitgezocht tenminste)

Hoe zit het met de rest hier, wie gebruikt er al Html5? wat zijn je bevindingen tot nu toe? wie is er in geinteresseerd? wie laat het de komende tijd veeeer links liggen? en waarom?

Ja, ik ben nogal nieuwsgierig misschien ;)
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 15:39:35
 
Jelmer -

Jelmer -

05/07/2010 16:06:22
Quote Anchor link
Officiële release van HTML5? Ghehehe

Als je op de hoogte wilt blijven kan je Ajaxian.com in de gaten houden, en op Quirksmode.org staan de beroemde lijstjes met wat welke browser ondersteunt. Natuurlijk staan daar niet alle "html5" elementen in, dat verandert momenteel nog te veel. Maar je kan wel nagaan hoe goed bepaalde browsers met CSS overweg kunnen. Want ergens in 2012 zullen niet plotseling Internet Explorer 6/7/8 verdwijnen...
 
Aron K

Aron K

05/07/2010 16:31:06
Quote Anchor link
Ik heb een tijdje geleden (samen met 3 anderen) een project gemaakt met daarin drag-and-drop file upload (gewoon vanaf je desktop bestanden in een divje slepen en daarna werd het geupload). Werkte heel mooi, alleen niet in alle browsers (Chrome, Safari, nieuwe beta van FF ondersteunen het). Dat is mijn enige ervaring tot nog toe met HTML5, maar wel gelijk een goede ervaring.
 
Johan Dam

Johan Dam

06/07/2010 09:03:56
Quote Anchor link
Als je ziet wat je ermee kan (of gaat kunnen) dan kan ik er best enthousiast van worden inderdaad, ondersteuning is een redelijk probleem maar het is niet zo dat alle 'bekende' technieken 100% ondersteund worden.

Ben allang blij dat we straks (of iets later) geen flash meer nodig hebben ;)

en ja, officiele release is niet helemaal correct maar wist ff niet hoe k ht anders moest noemen :P
Gewijzigd op 06/07/2010 09:07:04 door Johan Dam
 
TJVB tvb

TJVB tvb

06/07/2010 09:15:29
Quote Anchor link
HEt wordt denk ik momenteel vooral interessant voor projecten met een lange doorlooptijd. Hierbij kun je het gebruiken voor onderdelen die niet van vitaal belang zijn of met een fallback mogelijkheid.
Dan kan het later gebruikt worden andere projecten
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

06/07/2010 09:32:19
Quote Anchor link
Door dit forum ging ik ff zoeken op HTML5,
en ik vond dit:
http://slides.html5rocks.com/

Hopelijk wordt het ondersteund door alle browsers, want het is zeker weten mooi.
Het is echt gewoon handig (:
 
Johan Dam

Johan Dam

06/07/2010 09:40:27
Quote Anchor link
@joris, ik zat zelf op die website van html5rocks.com ;)

ik kwam erop nadat ik ergens las dat google zwaar ging inzetten op html5 en mede daarom die website heeft opgezet. Google heeft ook door dat iets pas succesvol is als er genoeg mensen het willen gebruiken ;)
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

06/07/2010 09:46:58
Quote Anchor link
Precies, en daarom moet microsoft echt ff mee gaan werken, want het is nog wel 60% van de gebruikers met IE6.
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

06/07/2010 10:03:44
Quote Anchor link
Joris Volgens mij moet je ff wat meer research doen.... het waren in mei 2010 7.1% van de mensen met IE6. niet 60%. 32.2% van de mensen gebruikt nog IE.
Gewijzigd op 06/07/2010 10:04:06 door wesley Overdijk
 

06/07/2010 12:04:54
Quote Anchor link
Joris van Rijn op 06/07/2010 09:46:58:
Precies, en daarom moet microsoft echt ff mee gaan werken, want het is nog wel 60% van de gebruikers met IE6.

Bovendien gaat IE9 gewoon volledig html5 ondersteunen. Daar zijn ze ook al hard mee bezig.

Voor de rest gewoon veel Google-en.
 
Johan Dam

Johan Dam

06/07/2010 12:09:52
Quote Anchor link
En voor IE 8 en eronder (zelfs IE6 van wat ik heb begrepen) kan je dit gebruiken

<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="chrome=1">

Chrome to the IE rescue?
 

06/07/2010 12:12:32
Quote Anchor link
Johan Dam op 06/07/2010 12:09:52:
En voor IE 8 en eronder (zelfs IE6 van wat ik heb begrepen) kan je dit gebruiken

<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="chrome=1">

Chrome to the IE rescue?


Dat werkt alleen als Google Chrome geïnstalleerd staat (of dat chrome frame ofzo). Er zijn javascript libs. die html5 problemen verhelpen, en er zijn javascript libs. die controleren of html5 dingen mogelijk zijn.
 
Johan Dam

Johan Dam

06/07/2010 12:34:47
Quote Anchor link
Als IE de enige browser zou zijn die een prachtige html5 website niet correct kan weergeven, dan is het te overwegen om support voor IE weg te laten.

Kleine Workarounds zijn prima natuurlijk, maar je moet niet een hele speciale website alleen maar voor IE gaan zitten maken,

Dan maar doorverwijzen naar de firefox download pagina.

Maar goed, gezien html5 nog erg aan het veranderen is en er geen browser is die alles ondersteund, zijn zulke 'harde' maatregelen helemaal niet nodig natuurlijk.
 

06/07/2010 12:49:14
Quote Anchor link
Johan Dam op 06/07/2010 12:34:47:
Als IE de enige browser zou zijn die een prachtige html5 website niet correct kan weergeven, dan is het te overwegen om support voor IE weg te laten.

Kleine Workarounds zijn prima natuurlijk, maar je moet niet een hele speciale website alleen maar voor IE gaan zitten maken,

Dan maar doorverwijzen naar de firefox download pagina.

Maar goed, gezien html5 nog erg aan het veranderen is en er geen browser is die alles ondersteund, zijn zulke 'harde' maatregelen helemaal niet nodig natuurlijk.


Ik vind dat je dat niet zo zwart wit kunt stellen.
Je moet kijken wat voor doelgroep je site heeft, en hoeveel IE gebruikers op je site komen.
Blijkt daar beide IE uit te komen, dan zul je het e.e.a. moeten aanpassen dat zij ook gewoon normaal op je site terecht komt.
 
Justin S

Justin S

06/07/2010 13:06:24
Quote Anchor link
Karl Karl op 06/07/2010 12:49:14:
Johan Dam op 06/07/2010 12:34:47:
Als IE de enige browser zou zijn die een prachtige html5 website niet correct kan weergeven, dan is het te overwegen om support voor IE weg te laten.

Kleine Workarounds zijn prima natuurlijk, maar je moet niet een hele speciale website alleen maar voor IE gaan zitten maken,

Dan maar doorverwijzen naar de firefox download pagina.

Maar goed, gezien html5 nog erg aan het veranderen is en er geen browser is die alles ondersteund, zijn zulke 'harde' maatregelen helemaal niet nodig natuurlijk.


Ik vind dat je dat niet zo zwart wit kunt stellen.
Je moet kijken wat voor doelgroep je site heeft, en hoeveel IE gebruikers op je site komen.
Blijkt daar beide IE uit te komen, dan zul je het e.e.a. moeten aanpassen dat zij ook gewoon normaal op je site terecht komt.


Het hoge gehalte IE gebruikers is juist de rede waarom de HTML5 introductie vrij lang zal duren. Voornamelijk ouderen, leken en bedrijven zullen niet zomaar overstappen naar een andere browser. Er zijn toch ook nog steeds mensen die werken met Internet Explorer 6...

Dus ik sluit mij aan bij de post van Karl, je kan het niet zo zwart-wit stellen. Als webdeveloper kan je niet mensen dwingen een andere browser te gebruiken om jouw website te bekijken, dan wordt de drempel te hoog voor de bezoekers.
 
Johan Dam

Johan Dam

06/07/2010 13:23:49
Quote Anchor link
Natuurlijk hangt het af van de doelgroep, maar als een browser niet meegaat met zijn tijd, vind ik dat wel een reden om de support ervoor te laten liggen. (hoeveel websites ondersteunen IE6 ten slotte nog?)

Het is natuurlijk een extreem geval, in zo'n beetje ieder geval kan je het oplossen door goeie terug-val mogelijkheden of een tekst met 'dit onderdeel word niet ondersteund door uw browser' en het vervolgens aan de gebruiker zelf over te laten.
 
Joakim Broden

Joakim Broden

06/07/2010 13:27:48
Quote Anchor link
Justin Streuper op 06/07/2010 13:06:24:
Karl Karl op 06/07/2010 12:49:14:
Johan Dam op 06/07/2010 12:34:47:
Als IE de enige browser zou zijn die een prachtige html5 website niet correct kan weergeven, dan is het te overwegen om support voor IE weg te laten.

Kleine Workarounds zijn prima natuurlijk, maar je moet niet een hele speciale website alleen maar voor IE gaan zitten maken,

Dan maar doorverwijzen naar de firefox download pagina.

Maar goed, gezien html5 nog erg aan het veranderen is en er geen browser is die alles ondersteund, zijn zulke 'harde' maatregelen helemaal niet nodig natuurlijk.


Ik vind dat je dat niet zo zwart wit kunt stellen.
Je moet kijken wat voor doelgroep je site heeft, en hoeveel IE gebruikers op je site komen.
Blijkt daar beide IE uit te komen, dan zul je het e.e.a. moeten aanpassen dat zij ook gewoon normaal op je site terecht komt.


Het hoge gehalte IE gebruikers is juist de rede waarom de HTML5 introductie vrij lang zal duren. Voornamelijk ouderen, leken en bedrijven zullen niet zomaar overstappen naar een andere browser. Er zijn toch ook nog steeds mensen die werken met Internet Explorer 6...

Dus ik sluit mij aan bij de post van Karl, je kan het niet zo zwart-wit stellen. Als webdeveloper kan je niet mensen dwingen een andere browser te gebruiken om jouw website te bekijken, dan wordt de drempel te hoog voor de bezoekers.


Hier ben ik het juist weer niet mee eens, de mensen moeten met de tijd mee gaan. Als je een auto uit 1970 hebt ga je ook niet zeuren dat hij slechter rijd, en dat alles het niet meer doet etc. Mensen moeten gewoon een beetje met de tijd mee gaan. Voor sommige is het moeilijk (zoals ouderen, maar die hebben vast wel een zoon of kennis die hun kunnen helpen), maar voor bedrijven etc hoe moet is het nou om iedereen even nieuwste IE ofzo te laten installeren?
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

06/07/2010 14:01:16
Quote Anchor link
Oetzie en mijn achternaam op 06/07/2010 13:27:48:
maar voor bedrijven etc hoe moet is het nou om iedereen even nieuwste IE ofzo te laten installeren?


Daar sta je nog van te kijken. Ga maar eens na hoeveel sites/applicaties in bedrijven afhankelijk zijn van IE6.

Slecht gecodeerd programma of slecht gecordeerde site, dat wel, maar vaak niet zo maar 1, 2, 3 aan te passen.
 
Johan Dam

Johan Dam

06/07/2010 14:28:40
Quote Anchor link
Tja, zwaar verouderde sites zullen er inderdaad wel zijn, maar dat is geen reden voor developers om achterstallige browsers te ondersteunen
 
Justin S

Justin S

06/07/2010 14:40:49
Quote Anchor link
Ik vind niet dat we te hard van stapel moeten lopen en zodra HTML5 uitkomt, we alleen nog maar op die voet verder moeten gaan. Ik heb het idee dat de support voor HTML4 pas over een jaar of 7 echt zal vervallen.. Google laat ook nu pas de support voor IE6 vallen en die browser stamt uit 2002 of langer geleden, het is nu 2010 en mensen werken er nog steeds mee.. Dat is dus 8 jaar later.
 
Johan Dam

Johan Dam

06/07/2010 15:40:18
Quote Anchor link
Ik vermoed ook niet dat er nu (of straks als het uitkomt) er complete html5 driven websites uit de grond worden gestampt, natuurlijk zullen er meer en meer html5 functionaliteiten toegevoegd worden, (denk aan de form validatie)

Maar als een browser die niet ondersteund, nou en? die mooie canvas grafiek is dan niet te zien en de controle of een email adres correct is zal weer naar de server moeten ipv dat de browser dat voor je doet... nou en?

Het is meer werk voor de gebruiker, dat is jammer, maar geen ramp.

Het word pas een ramp als zo'n beetje alle afbeeldingen op een website uit een canvas komen... als web workers allerlei belangrijke taken gaan verrichten die cruciaal zijn voor de website, enz, enz, enz,

Dit zit er voorlopig gewoon weg niet in.

Als er duizenden websites komen die wel zwaar vertrouwen op html5 en er is een browser die het niet ondersteund, dan is dat pech.

Ja, IE6 word nog steeds ondersteund, niet zoveel meer. Je mag rustig zeggen dat de support voor IE6 weggevallen is, als het met IE6 werkt is dat meer een kwestie van toeval dan bewuste support van de laatste 3 jaar.

Het hele idee van AJAX bestond 8 jaar voordat er algemene animo voor kwam en browsers het begonnen te ondersteunen, ik hoop toch echt dat we niet zolang voor html5 hoeven te wachten.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.