HTTP Error 405

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »
Koen Vestjens

Koen Vestjens

14/11/2012 11:31:04
Quote Anchor link
Beste mensen,

Op dit moment ben ik bezig met de Rabobank OmniKassa. In de handleiding staat dat in de from action de volgende link dient te staan.

https://payment-webinit.simu.omnikassa.rabobank.nl/paymentServlet

Door technische redenen, wil ik echter dat deze niet in de action komt te staan, maar dat deze op een ander moment een redirect naar deze pagina krijgt. Wanneer ik

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
header( "Location: https://payment-webinit.simu.omnikassa.rabobank.nl/paymentServlet");
?>


gebruik krijg ik echter een HTTP Error 405, weet iemand hoe ik dit kan oplossen?

Bij voorbaat dank!
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 06:14:21
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/11/2012 11:35:47
Quote Anchor link
HTTP error 405 staat voor: 'HTTP Error 405 Method not allowed'

Je doet een normale aanvraag zonder POST of GET via location, en dat staat de Omnikassa niet toe.
Ik vraag me af wat je redenen zijn waarom je deze URL niet in je action wilt hebben? Ik zie er (uiteraard) geen gebruikersgegevens in...

Een mogelijke oplossing is om gebruik te maken van cURL om een POST-request te doen.
 
Kees Schepers

kees Schepers

14/11/2012 11:36:45
Quote Anchor link
Redirecten naar de pagina heeft geen zin, want dan mist omnikassa namelijk de formulier velden. Ik vraag me af waarom je het niet in de action zou willen duwen? Om technische redenen??

Mocht je het toch 'zelf' willen doen, zul je een POST request moeten versturen naar bovenstaande URL via PHP (kan bijvoorbeeld met curl) en de juiste formulier waarden mee moet sturen. Maar ik zou jezelf sterk afvragen of je dat wel wilt..

Aar was me net voor!
Gewijzigd op 14/11/2012 11:37:19 door kees Schepers
 
Koen Vestjens

Koen Vestjens

14/11/2012 11:58:40
Quote Anchor link
Oke, het is mij nu duidelijk waarom het niet werkt.

Ik wil die echter niet in de action aangezien ik controleer of alle velden correct zijn ingevuld, wanneer dit niet het geval is moet de gebruiker natuurlijk niet naar de kassa worden gestuurd, dit gebeurt wel aangezien het in de action staat. De bruiker moet dus pas naar de kassa worden gestuurd als alle velden correct zijn ingevuld en deze handeling moet dus op een andere locatie in mijn script gedaan worden.
 
Reshad F

Reshad F

14/11/2012 12:01:57
Quote Anchor link
Dat is een reden wat natuurlijk gewoon niet klopt.

Je kan toch een tussen pagina maken waar je controleert. is het goed ga verder is het niet goed ga terug..
 
Koen Vestjens

Koen Vestjens

14/11/2012 12:03:08
Quote Anchor link
De gebruiker krijgt ook respons boven het formulier op het moment dat op de submit button wordt gedrukt.
 
Reshad F

Reshad F

14/11/2012 12:37:29
Quote Anchor link
En wat lukt er dan niet? geef even wat relevante code want volgens mij snap je zelf niet wat je doet.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
+----+
|FORM<----------+---->FALSE
+-^--+          |
  |  |   +------+-----+
  |  +--->controlepage|
  |      +-----+------+
+-+--+         |
|bank<---------+
+----+         |
               v
              TRUE


even jou situatie geschetst zo, moet jou logica zijn.
 
Koen Vestjens

Koen Vestjens

14/11/2012 13:13:56
Quote Anchor link
Ik probeer het eerst nog een keer uit te leggen, want de code is best lang en het is moeilijk om daar maar een stukje uit te halen.

Wanneer de gebruiker niet alle gegevens correct ingevuld worden de gegevens die niet correct ingevuld zijn in een array erros geplaats. Deze array wordt boven het formulier getoond.

Wanneer alle gegevens wel correct zijn ingevoerd zijn er dus geen erros en wordt de code die moet worden uitgevoerd in onderstaant statement uitgevoerd.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
if(empty($_SESSION['errors']))
{
}

?>


Als ik de link naar de omnikassa in de action plaats, wordt de gebruiker altijd naar deze kassa gestuurd, ook al zijn de gegevens niet correct ingevuld.

Er is dus geen controlepagina want de controle wordt uitgevoerd op de pagina waar het formulier staat.
Gewijzigd op 14/11/2012 13:15:07 door Koen Vestjens
 
Reshad F

Reshad F

14/11/2012 13:38:12
Quote Anchor link
Dan klopt er dus niets van je if/else structuur en nogmaals zonder relevante code kunnen we niet zien wat je precies fout doet. nu zul je moeten wachten tot onze glazen bol weer opgeladen is.
 
Koen Vestjens

Koen Vestjens

14/11/2012 13:54:46
Quote Anchor link
Oke, dit is de controle:
Maak jullie geen zorgen, die codes van de omnikassa zijn codes voor de simulator.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
<?php
    session_start();
    require('config.php');
    
ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);
                    
    mysql_select_db($db);
                    
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    // Zorgen dat de array met errors leeg is.
    $_SESSION['errors'] = array();
    $_SESSION['input'] = array();
    
    // Velden in het formulier definiëren
    $formuliervelden = array(
        'firstname' => 'text',
        'preposition' => 'text',
        'surname' => 'text',
        'email' => 'text',
        'street' => 'text',
        'address' => 'text',
        'zipcode' => 'text',
        'city' => 'text',
        'country' => 'text',
        'birthdate' => 'text',
        'sex' => 'text',
        'phonenumber' => 'text',
        'newsletter' => 'checkbox',
        'agreement' => 'agreement'
    );
    
    // Velden waar geen controle op uitgevoerd hoeft te worden.
    $no_check = array('newsletter');
    
    // Loop alle elementen uit de $_POST array langs
    foreach($formuliervelden as $veld => $type)
    {

        if($type == 'agreement')
        {

            if((empty($_POST[$veld])) && (!in_array($veld, $no_check)))
            {

                $_SESSION['errors'][$veld] = true;
                $errors[] = 'U moet de <a href="voorwaarden.php">Algemene Voorwaarden</a> accepteren.';
            }

            else
            {
                $_SESSION['input'][$veld] = $_POST[$veld];
            }
        }

        elseif($type == 'radio')
        {

            if(empty($_POST[$veld]) && !in_array($veld, $no_check))
            {

                $_SESSION['errors'][$veld] = true;
                $errors[] = 'Kies een optie bij "'.$veld.'"';
            }

            else
            {
                $_SESSION['input'][$veld] = $_POST[$veld];
            }
        }
  
        else
        {
            if(isset($_POST[$veld]))
            {

                // Spaties voor en achter input verwijderen
                $value = trim($_POST[$veld]);
                
                // Ingevulde waarden in een sessievariabele zetten.
                $_SESSION['input'][$veld] = $value;
                
                // Controle van verschillende velden.
                // Velden waar geen controle op uitgevoerd hoeft te worden overslaan.

                if(in_array($veld, $no_check))
                {

                    continue;
                }

                // Controle op geldige voornaam (langer dan 1 tekens).
                elseif($veld == 'firstname')
                {

                    if(strlen($value) <= 1)
                    {

                        $_SESSION['errors'][$veld] = true;
                        if(strlen($value) == 0)
                        {

                            $errors[] = 'U bent uw voornaam vergeten in te vullen.';
                        }

                        else
                        {
                            $errors[] = 'Controleer of u uw voornaam juist hebt ingevuld.';
                        }
                    }
                }

                // Controle op geldige achternaam (langer dan 1 tekens).
                elseif($veld == 'preposition')
                {

                    if(strlen($value) == 1)
                    {

                        $_SESSION['errors'][$veld] = true;
                        $errors[] = 'Controleer of u uw tussenvoegsel juist hebt ingevuld.';
                    }
                }

                // Controle op geldige achternaam (langer dan 1 tekens).
                elseif($veld == 'surname')
                {

                    if(strlen($value) <= 1)
                    {

                        $_SESSION['errors'][$veld] = true;
                        if(strlen($value) == 0)
                        {

                            $errors[] = 'U bent uw achternaam vergeten in te vullen.';
                        }

                        else
                        {
                            $errors[] = 'Controleer of u uw achternaam juist hebt ingevuld.';
                        }
                    }
                }
    
                // Controle op land overeenkomst .
                elseif($veld == 'country')
                {

                    if(strlen($value) <= 1)
                    {

                        $_SESSION['errors'][$veld] = true;
                        $errors[] = 'U bent vergeten uw land in te vullen.';
                    }
                }

                
                elseif($veld == 'email')
                {

                    if($_POST['email'] == '')
                    {

                        $errors[] = 'U bent uw e-mail adres vergeten in te vullen.';
                    }

                    elseif (function_exists('filter_var') && !filter_var($_POST['email'], FILTER_VALIDATE_EMAIL))
                    {

                        $_SESSION['errors'][$veld] = true;
                        $errors[] = 'U hebt geen geldig e-mail adres ingevuld.';
                    }
                }

                
                // Controle op geldige postcode (4 cijfers + 2 letters).
                elseif($veld == 'zipcode')
                {

                    if(!preg_match('/^[0-9]{4}[[:space:]]?[a-z]{2}$/i', $value))
                    {

                        $_SESSION['errors'][$veld] = true;
                        $errors[] = 'U hebt geen geldige postcode ingevuld.';
                    }
                }

                // Controle of rest van de velden ingevuld zijn.
                else
                {
                    if(empty($value)
                    ||
$value == "Voornaam"
                    || $value == "Tussenvoegsel"
                    || $value == "Achternaam"
                    || $value == "email"
                    || $value == "Straat"
                    || $value == "Huisnummer"
                    || $value == "Postcode"
                    || $value == "Stad"
                    || $value == "Land"
                    || $value == "Geboortedatum"
                    || $value == "Telefoon nummer")
                    {

                        $_SESSION['errors'][$veld] = true;
                        if($veld == 'street')
                        {

                            $errors[] = 'U bent uw straat vergeten in te vullen.';
                        }

                        if($veld == 'address')
                        {

                            $errors[] = 'U bent uw huisnummer vergeten in te vullen.';
                        }

                        if($veld == 'city')
                        {

                            $errors[] = 'U bent uw woonplaats vergeten in te vullen.';
                        }

                        if($veld == 'birthdate')
                        {

                            $errors[] = 'U bent uw geboortedatum vergeten in te vullen.';
                        }

                        if($veld == 'phonenumber')
                        {

                            $errors[] = 'U bent uw telefoonnummer vergeten in te vullen.';
                        }
                    }
                
                }
            }

            else
            {
                if($veld == 'sex')
                {

                    $errors[] = 'U bent vergeten uw geslacht in te vullen.';
                }

                if($veld == 'newsletter')
                {

                    $errors[] = 'U bent vergeten een keuze te maken bij het ontvangen van de nieuwsbrief.';
                }

                //$errors[] = 'Het veld '.$veld.' ontbreekt aan het formulier';
            }
            
        }      
    }

    // Verwerk het formulier als er geen fouten opgetreden zijn.
    if(empty($_SESSION['errors']))
    {

                
        //Ga naar de kassa

        $transactionReference = $six_digit_random_number = mt_rand(100000, 999999);
        $Amount = '11155'; // in centen

        $Data = utf8_encode('amount='.$Amount.'|currencyCode=978|merchantId=002020000000001|normalReturnUrl=http://localhost/inmood/betaling-ontvangen.php|transactionReference='.$six_digit_random_number.'|keyVersion=1|paymentMeanBrandList=IDEAL,VISA,MASTERCARD,MAESTRO,INCASSO');
        $secretKey = utf8_encode('002020000000001_KEY1');
        
        $Seal = hash('sha256', $Data.$secretKey);
        $Action = 'https://payment-webinit.simu.omnikassa.rabobank.nl/paymentServlet';

    }
}

?>


Het formulier:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
<?php
                <form method="post" name="example" action="https://payment-webinit.simu.omnikassa.rabobank.nl/paymentServlet">
                <
table width="500px">
                <
tr>
                    <
td class="tabeldik">Inschrijven activiteit</td>
                    <
td></td>
                <
/tr>
                <
tr>
                    <
td>Voornaam:</td>
                    <
td><input type="text" class="registreerusername"id="firstname" name="firstname" onfocus="onFocus(this);"
                    value="<?php echo isset($_SESSION['input']['firstname']) ? $_SESSION['input']['firstname'] : ''; ?>"/></td>
                <
/tr>
                <
tr>
                    <
td>Tussenvoegsel:</td>
                    <
td><input type="text" class="registreerusername"id="preposition" name="preposition" onfocus="onFocus(this);"
                    value="<?php echo isset($_SESSION['input']['preposition']) ? $_SESSION['input']['preposition'] : ''; ?>"/></td>
                <
/tr>
                <
tr>
                    <
td>Achternaam:</td>
                    <
td><input type="text" class="registreerusername"id="surname" name="surname" onfocus="onFocus(this);"
                    value="<?php echo isset($_SESSION['input']['surname']) ? $_SESSION['input']['surname'] : ''; ?>"/></td>
                <
/tr>
                <
tr>
                    <
td>E-mail:</td>
                    <
td><input type="text" class="registreerusername"id="email" name="email" onfocus="onFocus(this);"
                    value="<?php echo isset($_SESSION['input']['email']) ? $_SESSION['input']['email'] : ''; ?>"/></td>
                <
/tr>
                <
tr>
                    <
td>Straat / Huisnummer:</td>
                    <
td><input type="text" class="registreerusername"id="street" name="street" onfocus="onFocus(this);" style="width:30%;"
                    value="<?php echo isset($_SESSION['input']['street']) ? $_SESSION['input']['street'] : ''; ?>"/>
                    <
input type="text" class="registreerusername"id="address" name="address" onfocus="onFocus(this);" style="width:12%;"
                    value="<?php echo isset($_SESSION['input']['address']) ? $_SESSION['input']['address'] : ''; ?>"/></td>
                <
/tr>
                <
tr>
                    <
td>Postcode / Woonplaats:</td>
                    <
td><input type="text" maxlength="6" class="registreerusername"id="zipcode" name="zipcode" onfocus="onFocus(this);" style="width:15%;"
                    value="<?php echo isset($_SESSION['input']['zipcode']) ? $_SESSION['input']['zipcode'] : ''; ?>"/>
                    <
input type="text" class="registreerusername"id="city" name="city" onfocus="onFocus(this);" style="width:27%;"
                    value="<?php echo isset($_SESSION['input']['city']) ? $_SESSION['input']['city'] : ''; ?>"/> </td>
                <
/tr>
                <
tr>
                    <
td>Land:</td>
                    <
td><input type="text" class="registreerusername"id="country" name="country" onfocus="onFocus(this);"
                    value="<?php echo isset($_SESSION['input']['country']) ? $_SESSION['input']['country'] : ''; ?>"/></td>
                <
/tr>
                <
td>Geboortedatum:</td>
                    <
td><input type="text" class="registreerusername"id="datepicker" name="birthdate" onfocus="onFocus(this);"
                    value="<?php echo isset($_SESSION['input']['birthdate']) ? $_SESSION['input']['birthdate'] : ''; ?>"/></td></td>
                <
/tr>
                <
tr>
                    <
td>Geslacht:</td>
                    <
td><input type="radio" name="sex" id="sexMen" value="man" checked
                    [code]<?php if(isset($_SESSION['input']['Sex']) && $_SESSION['input']['Sex'] == 'rood') echo 'checked="checked"'; ?>
/>
                    <label for="man">Man</label>
                    
                    <input type="radio" name="sex" id="sexWoman" value="vrouw" style="margin-left:35px;"
                    <?php if(isset($_SESSION['input']['Sex']) && $_SESSION['input']['Sex'] == 'blauw') echo 'checked="checked"'; ?>/>
                    <label for="vrouw">Vrouw</label></td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>Telefoonnummer:</td>
                    <td><input type="text" class="registreerusername"id="phonenumber" name="phonenumber" onfocus="onFocus(this);"
                    value="<?php echo isset($_SESSION['input']['phonenumber']) ? $_SESSION['input']['phonenumber'] : ''; ?>"/> </td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>Activiteit</td>    
                    <td>        
                    <?php
                        //Select the activities
                        $result = mysql_query("SELECT id, date, name, subname, price FROM agenda ORDER BY date") or die(mysql_error());
                        
                        //check date
                        $todays_date = date("Y-m-d");
                        $today = strtotime($todays_date);
                
                        echo "<select name='Activiteiten' id='Activiteiten' onmouseup='onMouseUp();'>";
                        while($row = mysql_fetch_assoc($result))
                        {

                            $todaysDate = strtotime($row['date']);
                            if($todaysDate >= $today)
                            {

                                $date = implode('-', array_reverse(explode('-', $row['date'])));
                                echo '<option value='.$row['id'].'>'.$date.' '.$row['name'].' - '.$row['subname'].' - €'.$row['price'].'</option>';
                            }
                        }

                        echo "</select>";
                    ?>

                    </td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>Ik kom</td>
                    <td>
                    <input type="radio" value="Alleen" name="HowMuchPeople" id="HowMuchPeopleAlone" checked>Alleen
                    <input type="radio" value="Samen met" name="HowMuchPeople" id="HowMuchPeopleTogether" style="margin-left:45px;">Samen met
                    <select name="ikKom" id="ikKom" onfocus="setRadio();">
                            <option selected="selected" value="0">00</option>
                            <option value="1">01</option>
                            <option value="2">02</option>
                        </select> single personen
                    </td>
                </tr>
                <script>
                    function setRadio()
                    {
                        document.getElementById("HowMuchPeopleTogether").checked=true
                    }
                </script>
                <tr>
                    <td>Totaalprijs</td>
                    <td><b> 50</b></td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>Hoe ken je ons?</td>
                    <td><select name="knowledge" id="knowledge">
                    <option value="Via vriend of vriendin">Via vriend of vriendin</option>
                    <option value="Internet">Internet</option>
                    </select></td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>Nieuwsbrief ontvangen?</td>
                    <td>
                    <input type="radio" name="newsletter" id="nieuwsBriefYes" value="1" checked
                    <?php if(isset($_SESSION['input']['newsletter']) && $_SESSION['input']['newsletter'] == 'rood') echo 'checked="checked"'; ?> />
                    <label for="man">Ja</label>
                    
                    <input type="radio" name="newsletter" id="sexWoman" value="0"
                    <?php if(isset($_SESSION['input']['newsletter']) && $_SESSION['input']['newsletter'] == 'blauw') echo 'checked="checked"'; ?>/>
                    <label for="vrouw">Nee</label>
                    </td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>
                    </td>
                    <td>
                        <input type="checkbox" name="agreement" id="agreement" value="1" />
                        <label for="agreement" class="<?php if(!empty($_SESSION['errors']['agreement'])) echo 'error'; ?>"/>
                        Ik ga akkoord met de <a target="_blank" href="voorwaarden.php">Algemene Voorwaarden</a>
                    </td>
                        </label>
                </tr>
                    <td style="height: 10px;">
                </td>
                <!-- omnikassa -->
                <input type="hidden" name="Data" value="<?php echo $Data ?>">
                <input type="hidden" name="InterfaceVersion" value="HP_1.0">
                <input type="hidden" name="Seal" value="<?php echo $Seal ?>">                
                <tr>
                    <td></td>
                    <td><input type="image" src="images/bevestigen.png" alt="submit" name="submit" /></td>
                </tr>
            </table>
            </form>
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.