HTTP werkt niet, hoe los ik dit op

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mark PHP

Mark PHP

16/06/2004 12:40:00
Quote Anchor link
De $dir hieronder kan geen http:// aan. Oftewel kan je alleen refereren naar je eigen site. Hoe maak ik het script zo, dat het invoeren van http:// wel mogelijk is?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?
$dir
= 'http://localhost/img/naam/';
if (is_dir($dir)) {    
   if ($dh = opendir($dir)) {    
       while (($file = readdir($dh)) !== false) {  
            if($file!='.'&&$file!='..'){  
                $files[]=array(  
                    'name'=>$file,  
                    'date'=>filemtime($dir.$file),  
                    'type'=>filetype($dir.$file)  
                );
  
                $date[]=filemtime($dir.$file);  
            }  
       }
    
       closedir($dh);    
   }    
}
    
array_multisort($date,SORT_DESC,$files);
echo'<table border="1">';  
foreach($files as $value){    
    if($value['type']=="file"){  
        $date=$value['date'];
        $value['date']=date("H:i \- d.m.Y",$value['date']);  
        echo '<tr><td>Filename: '.$value['name'].'</td><td>Last modified: '.$value['date']."</td></tr>";    
    }  
}
  
?>


Ps script gevonden op http://www.phphulp.nl/forum/showtopic.php?id=1106&cat=1&replies=10&PHPSESSID=21cee635b0cbfea1301eb854236572d5, mocht dit van belang zijn
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 08:04:39
 
Bram Z

Bram Z

16/06/2004 13:59:00
Quote Anchor link
Het lukt alleen op je eigen site
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.