httpd.conf

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jij begint als .NET ontwikkelaar in een team met 10 andere Software Engineers. De werkzaamheden zijn afwisselend, zo kan het dat jij bezig bent met volledig nieuwe features of het door ontwikkelen van bestaande sites of shops. Wij ontwikkelen web applicaties, maar ook mobiele applicaties. Daarnaast bijt jij je soms ook van in externe koppelingen met systemen zoals een ERP. Als team is er een duidelijke focus m.b.t. het waarborgen van de performance en snelheid van webshops. Ook zijn wij expert op het gebied van configuratoren. Kortom enorm veel afwisselende werkzaamheden! Ook jouw werkplek kan afwisselend zijn. Soms heb

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

- SanThe -

- SanThe -

23/01/2013 09:03:10
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 21/01/2013 20:35:11:
1 virtual host heeft ongeveer 40 regels code.


Is dat niet een beetje heel erg veel?
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 11:12:06
 
Chris PHP

Chris PHP

23/01/2013 10:31:14
Quote Anchor link
@Kees,

Daar heb je DNS voor, die verwijsd je door naar het juiste ipadres zoals het ook werkt met shared hosting. Bijvoorbeeld www.test.nl gaat naar 219.134.23.134/test, zo wordt ook doorverwezen naar de interne routing en werkt exact het zelfde.

Hosting bedrijven/data centers mogen maar max 8 tot 10 ip adressen per stack vrijgeven, we draaien nog steeds op ipv4 en komen dus ipadressen te kort. Alle fysieke servers krijgen een externe ip, en doormiddel van routing wordt het doorverwezen naar het juiste 'lokale' ipadres van de betreffende VPS.

Dit kun je overigens heel makkelijk checken, kijk wat je externe ip is en voor deze direct in in je adres balk. Als je niet op je webpagina uit komt weet je genoeg. Die onderliggende ipadressen zijn lokale ipadressen, wat wordt geregeld door de routers.

Over het loadbalancing verhaal, ozzie heeft nu maar 1 VPS daar moet je geen 500 site's op zetten. Je zit vast aan een vast datalimiet per maand, de telegraaf en andere grote bedrijven hebben alles in eigen beheer op hun data centers. Daar is natuurlijk geen data limiet per maand, dat is alleen wanneer je hosting pakketten afsluit.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

23/01/2013 13:51:06
Quote Anchor link
Dank voor de reacties heren!

@Chris: als ik het IP van mijn VPS invoer dan kom ik op mijn eigen VPS terecht.

Kees Schepers op 23/01/2013 08:37:56:
Haha, ik zou je niet druk maken om een aantal regeltjes configuratie want 200 regels is dus natuurlijk echt helemaal niks.

Geen 200, maar 20.000! (in het geval ik dus 500 sites ooit zou hebben he... ;-) )

Kees Schepers op 23/01/2013 08:37:56:
Sowieso ben ik zelf niet zo'n fan van cpanel, directadmin etc ik zelf gebruiken openpanel, die is lekker lightweight en verziekt niet je hele server waardoor je zelf veel controle hebt over wat je wel en niet installeert.

En Ozzie, ik weet niet of je Ubuntu of CentOs draait maar bij Ubuntu moet je eigenlijk standaard je virtualhosts in /etc/sites-availble zetten.
De hele VPS wordt opgeleverd (en onderhouden) op basis van WHM en cPanel. Dus dat laat ik er maar op staan voorlopig ;) Het systeem draait op CentOs.

- SanThe - op 23/01/2013 09:03:10:
Is dat niet een beetje heel erg veel?

Tja, geen idee eerlijk gezegd... er worden ook wat veiligheidsinstellingen ingezet. Die stel je dan via WHM (het "beheerprogramma") in en die worden dan per vhost erin geplaatst. Bij iedere vhost opnieuw. Ik zal hieronder eens plaatsen hoe een vhost er bij mij ongeveer uitziet. Wellicht kunnen jullie hier iets zinnigs over zeggen? Misschien kan ik bepaalde (overbodige) dingen eruit slopen? Of misschien kan ik bepaalde dingen overkoepelend instellen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
<VirtualHost xx.xxx.xxx.xx:80>
    ServerName xxx.xxx.nl
    ServerAlias xxx.xxx.xxx.nl xxx.xxx.nl xxx.nl
    DocumentRoot /home/xxx/public_html
    ServerAdmin [email protected]
    UseCanonicalName Off
    Options -ExecCGI -Includes
    RemoveHandler cgi-script .cgi .pl .plx .ppl .perl
    CustomLog /usr/local/apache/domlogs/xxx.xxx.nl combined
    CustomLog /usr/local/apache/domlogs/xxx.xxx.nl-bytes_log "%{%s}t %I .\n%{%s}t %O ."
    ## User xxx # Needed for Cpanel::ApacheConf
    UserDir disabled
    <IfModule mod_suphp.c>
        suPHP_UserGroup xxx xxx
    </IfModule>
    <IfModule concurrent_php.c>
        php4_admin_value open_basedir "/home/xxx:/usr/lib/php:/usr/php4/lib/php:/usr/local/lib/php:/usr/local/php4/lib/php:/tmp"
        php5_admin_value open_basedir "/home/xxx:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/tmp"
    </IfModule>
    <IfModule !concurrent_php.c>
        <IfModule mod_php4.c>
            php_admin_value open_basedir "/home/xxx:/usr/lib/php:/usr/php4/lib/php:/usr/local/lib/php:/usr/local/php4/lib/php:/tmp"
        </IfModule>
        <IfModule mod_php5.c>
            php_admin_value open_basedir "/home/xxx:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/tmp"
        </IfModule>
        <IfModule sapi_apache2.c>
            php_admin_value open_basedir "/home/xxx:/usr/lib/php:/usr/php4/lib/php:/usr/local/lib/php:/usr/local/php4/lib/php:/tmp"
        </IfModule>
    </IfModule>
    <IfModule !mod_disable_suexec.c>
        <IfModule !mod_ruid2.c>
            SuexecUserGroup xxx xxx
        </IfModule>
    </IfModule>
    <IfModule mod_ruid2.c>
        RUidGid xxx xxx
    </IfModule>
    # To customize this VirtualHost use an include file at the following location
    # Include "/usr/local/apache/conf/userdata/std/2/xxx/xxx.xxx.nl/*.conf"
</VirtualHost>
Gewijzigd op 23/01/2013 13:52:44 door Ozzie PHP
 
Kees Schepers

kees Schepers

23/01/2013 14:20:02
Quote Anchor link
Chris NVT op 23/01/2013 10:31:14:
@Kees,

Daar heb je DNS voor, die verwijsd je door naar het juiste ipadres zoals het ook werkt met shared hosting. Bijvoorbeeld www.test.nl gaat naar 219.134.23.134/test, zo wordt ook doorverwezen naar de interne routing en werkt exact het zelfde.


Chris, dit kan toch niet? Stel dat 20 (VPS) servers onder hetzelfde ipadres zitten hoe SSH je dan naar je eigen server? Dan doe je toch ssh gebruikersnaam@ipadres. DNS zet namen om naar ipadressen dus DNS heeft hier niet echt veel mee te maken. Als je VPS een eigen IP heeft dan heeft deze ook echt een eigen IP aan de netwerk interface gekoppeld. Vooralsnog, als jij bij bijvoorbeeld cloudvps een server huurt krijg je een eigen ipadres.

Chris NVT op 23/01/2013 10:31:14:
Hosting bedrijven/data centers mogen maar max 8 tot 10 ip adressen per stack vrijgeven, we draaien nog steeds op ipv4 en komen dus ipadressen te kort. Alle fysieke servers krijgen een externe ip, en doormiddel van routing wordt het doorverwezen naar het juiste 'lokale' ipadres van de betreffende VPS.


Dan vraag ik me af hoe jij een ipadres wilt 'routen'?

Chris NVT op 23/01/2013 10:31:14:
Dit kun je overigens heel makkelijk checken, kijk wat je externe ip is en voor deze direct in in je adres balk. Als je niet op je webpagina uit komt weet je genoeg. Die onderliggende ipadressen zijn lokale ipadressen, wat wordt geregeld door de routers.


Als ik het ipadres van mijn eigen VPS invul krijg ik mijn eigen Apache 'It works' pagina ;)

Chris NVT op 23/01/2013 10:31:14:
Over het loadbalancing verhaal, ozzie heeft nu maar 1 VPS daar moet je geen 500 site's op zetten. Je zit vast aan een vast datalimiet per maand, de telegraaf en andere grote bedrijven hebben alles in eigen beheer op hun data centers. Daar is natuurlijk geen data limiet per maand, dat is alleen wanneer je hosting pakketten afsluit.


Was meer om aan te geven hoe dit soort zaken in grotere omgevingen opgelost worden. Wat data verkeer betreft daar heb je gelijk in maar dat is tegenwoordig echt geen issue meer. Bij een beetje VPS krijg je zo al 500GB dataverkeer. En dataverkeer heeft ook weinig te maken met opschalen ivm load / stabiliteit. Sommige bedrijven gaan al vrij snel load balancen ook al hebben ze niet eens veel (data)verkeer. Dan is het vaak meer vanwege beschikbaarheid.
Gewijzigd op 23/01/2013 14:20:46 door kees Schepers
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

24/01/2013 22:31:22
Quote Anchor link
Heeft iemand nog een antwoord op mijn vraag? Ik zal 'm hieronder nog even opnieuw stellen:

Ik zal hieronder eens plaatsen hoe een vhost er bij mij ongeveer uitziet. Wellicht kunnen jullie hier iets zinnigs over zeggen? Misschien kan ik bepaalde (overbodige) dingen eruit slopen? Of misschien kan ik bepaalde dingen overkoepelend instellen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
<VirtualHost xx.xxx.xxx.xx:80>
    ServerName xxx.xxx.nl
    ServerAlias xxx.xxx.xxx.nl xxx.xxx.nl xxx.nl
    DocumentRoot /home/xxx/public_html
    ServerAdmin [email protected]
    UseCanonicalName Off
    Options -ExecCGI -Includes
    RemoveHandler cgi-script .cgi .pl .plx .ppl .perl
    CustomLog /usr/local/apache/domlogs/xxx.xxx.nl combined
    CustomLog /usr/local/apache/domlogs/xxx.xxx.nl-bytes_log "%{%s}t %I .\n%{%s}t %O ."
    ## User xxx # Needed for Cpanel::ApacheConf
    UserDir disabled
    <IfModule mod_suphp.c>
        suPHP_UserGroup xxx xxx
    </IfModule>
    <IfModule concurrent_php.c>
        php4_admin_value open_basedir "/home/xxx:/usr/lib/php:/usr/php4/lib/php:/usr/local/lib/php:/usr/local/php4/lib/php:/tmp"
        php5_admin_value open_basedir "/home/xxx:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/tmp"
    </IfModule>
    <IfModule !concurrent_php.c>
        <IfModule mod_php4.c>
            php_admin_value open_basedir "/home/xxx:/usr/lib/php:/usr/php4/lib/php:/usr/local/lib/php:/usr/local/php4/lib/php:/tmp"
        </IfModule>
        <IfModule mod_php5.c>
            php_admin_value open_basedir "/home/xxx:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/tmp"
        </IfModule>
        <IfModule sapi_apache2.c>
            php_admin_value open_basedir "/home/xxx:/usr/lib/php:/usr/php4/lib/php:/usr/local/lib/php:/usr/local/php4/lib/php:/tmp"
        </IfModule>
    </IfModule>
    <IfModule !mod_disable_suexec.c>
        <IfModule !mod_ruid2.c>
            SuexecUserGroup xxx xxx
        </IfModule>
    </IfModule>
    <IfModule mod_ruid2.c>
        RUidGid xxx xxx
    </IfModule>
    # To customize this VirtualHost use an include file at the following location
    # Include "/usr/local/apache/conf/userdata/std/2/xxx/xxx.xxx.nl/*.conf"
</VirtualHost>


Toevoeging... deze regels zijn in iedere vhost exact hetzelfde. Zou ik (sommige van) deze regels tussen <Directory home/xxx/public_html></Directory> kunnen zetten?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
    ServerAdmin [email protected]
    UseCanonicalName Off
    Options -ExecCGI -Includes
    RemoveHandler cgi-script .cgi .pl .plx .ppl .perl
    UserDir disabled
    <IfModule mod_suphp.c>
        suPHP_UserGroup xxx xxx
    </IfModule>
    <IfModule concurrent_php.c>
        php4_admin_value open_basedir "/home/xxx:/usr/lib/php:/usr/php4/lib/php:/usr/local/lib/php:/usr/local/php4/lib/php:/tmp"
        php5_admin_value open_basedir "/home/xxx:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/tmp"
    </IfModule>
    <IfModule !concurrent_php.c>
        <IfModule mod_php4.c>
            php_admin_value open_basedir "/home/xxx:/usr/lib/php:/usr/php4/lib/php:/usr/local/lib/php:/usr/local/php4/lib/php:/tmp"
        </IfModule>
        <IfModule mod_php5.c>
            php_admin_value open_basedir "/home/xxx:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/tmp"
        </IfModule>
        <IfModule sapi_apache2.c>
            php_admin_value open_basedir "/home/xxx:/usr/lib/php:/usr/php4/lib/php:/usr/local/lib/php:/usr/local/php4/lib/php:/tmp"
        </IfModule>
    </IfModule>
    <IfModule !mod_disable_suexec.c>
        <IfModule !mod_ruid2.c>
            SuexecUserGroup xxx xxx
        </IfModule>
    </IfModule>
    <IfModule mod_ruid2.c>
        RUidGid xxx xxx
    </IfModule>
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.