HTTP-fout 500 (Internal Server Error)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

- Marco -

- Marco -

14/11/2012 09:49:47
Quote Anchor link
Hi all,

Ik heb nu op mijn site een zoekfunctie waarbij je meerdere dropdownboxen kan invullen en daar dan een resultaat van krijgt uit de database. Offline doet deze zoekfunctie het goed maar ik heb nu de site online gezet en dan doet die het niet meer >.>

Je krijgt deze error als je op http://www.brandofart.com rechtsboven 1 van de 4 dropdown boxen invult of meerdere.
Ik krijg deze error:

Serverfout
Er is een fout opgetreden toen de website http://brandofart.com/uitkomst.php probeerde op te halen. De server kan offline zijn wegens onderhoud of kan onjuist zijn geconfigureerd.
Hier zijn enkele suggesties:
Laad deze webpagina later opnieuw.
HTTP-fout 500 (Internal Server Error): Er is een onverwachte voorwaarde gevonden toen de server het verzoek wilde uitvoeren.
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 16:03:34
 
Chris PHP

Chris PHP

14/11/2012 09:54:16
Quote Anchor link
Heb je localhost of het volledige pad naar je server? Niet alle hosting providers staan het gebruik van localhost toe namelijk
 
- Marco -

- Marco -

14/11/2012 09:57:36
Quote Anchor link
als je in het <form> bedoelt nee daar gebruik ik gewoon een php file die in dezelfde map staat
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<?php
<form action="uitkomst.php" method="post">
 
- SanThe -

- SanThe -

14/11/2012 10:05:02
Quote Anchor link
Graag relevante code van uitkomst.php.
 
- Marco -

- Marco -

14/11/2012 10:08:18
Quote Anchor link
Wil je alle 200 regels van de zoekfunctie want ik weet niet wat je relevant vind :p
 
- SanThe -

- SanThe -

14/11/2012 10:10:39
Quote Anchor link
- SanThe - op 14/11/2012 10:05:02:
.. van uitkomst.php.


Doe maar.
 
- Marco -

- Marco -

14/11/2012 10:13:14
Quote Anchor link
Code deleted omdat het 150 regels lang was :p
Gewijzigd op 14/11/2012 10:28:36 door - Marco -
 
- SanThe -

- SanThe -

14/11/2012 10:19:27
Quote Anchor link
$searchArray = ['kindOfArt', 'artist', 'format', 'price'];
Moet zijn
$searchArray = array('kindOfArt', 'artist', 'format', 'price');
 
- Marco -

- Marco -

14/11/2012 10:28:16
Quote Anchor link
ok nu werkt het dankjewel! ;D
 
Kees Schepers

kees Schepers

14/11/2012 11:33:14
Quote Anchor link
- SanThe - op 14/11/2012 10:19:27:
$searchArray = ['kindOfArt', 'artist', 'format', 'price'];
Moet zijn
$searchArray = array('kindOfArt', 'artist', 'format', 'price');


In PHP 5.4 werkt dat trouwens gewoon, yeah!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.